Ankaragücü – Gaziantep 0:0 (kon.) | Karabükspor – Mersin 3:5 (kon.) | Eskişehirspor – Kayserispor 1:0 (kon.)
Bursaspor – Antalyaspor 0:0 (kon.)
konec
KDÇ Karabükspor
3:5 (3:2)
Mersin Idman Yurdu
Sobota 17.12.2011, 12:00Turecká Superliga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Mersin právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, hosté dnes vybojují na půdě soupeře tři body. Coskun přenechal balón NDUKA OZOKWOVI, jehož přízemní střela zaplula k tyči - 3:5.
     
    87
    Mersin právě vstřelil branku!
    WISSEM BEN YAHIA posílá svůj celek poprvé v zápase do vedení, pokutový kop proměnil bezchybně - 3:4.
     
    55
    Mersin právě vstřelil branku!
    A začínáme od začátku, je vyrovnáno 3:3! Kaya přiťukl na hranici šestnácky BETOVI, jenž se neunáhlil. Využil volného prostoru, který měl před sebou, a prudkou přízemní střelu zaslal do sítě.
     
    25
    Mersin právě vstřelil branku!
    Podle dosavadního průběhu zápasu se může zdát, že sledujeme v Turecku nepříliš populární lední hokej. Pět branek za dvacet pět minut se totiž vidí spíše v populárním zimním sportu. Pátý dnešní zásah přidává znovu ANDRÉ FRANCISCO MORITZ, opět se prosadil z nabídnuté standardky - 3:2.
     
    22
    Karabükspor právě vstřelil branku!
    Brankostroj pokračuje, domácímu týmu vrací dvoubrankový náskok FLORIN CERNAT. Urostlý útočník nic složitého nevymýšlel a pálil z dálky, trefil se ukázkově pod břevno - 3:1.
     
    17
    Mersin právě vstřelil branku!
    Neuběhlo ještě ani dvacet minut a diváci viděli již třetí branku! Hosté dokázali z nabídnutého přímého kopu snížit. ANDRÉ FRANCISCO MORITZ pálil na branku a směr letícího míče změnil jeden z hráčů postavený ve zdi. Gólman Usak byl bezmocný - 2:1.
     
    10
    Karabükspor právě vstřelil branku!
    Druhá střela na branku v podání domácího týmu končí také druhým úspěšným zásahem! Po rohovém kopu si fotbalisté ve světlých dresech příliš nerozuměli, v šestnáctce soupeře nedokázali zakončit. Balón však posléze doputoval k BILALU KISOVI, který z pětadvaceti metrů parádní ranou k tyči navýšil náskok svého celku - 2:0.
     
    3
    Karabükspor právě vstřelil branku!
    Tak to je začátek v podání domácího výběru jako z říše snů! Stadion bouří již po třech minutách hry, Karabükspor jde velice brzy do vedení. ILHAN PARLAK vypálil z hranice šestnáctky, brankář Sehic jeho střelu podcenil a balón posléze spatřil až u své pravé tyče - 1:0.

    Lukáš Šonský

    Branky: 3. Parlak, 10. Kisa, 22. Cernat - 17. Moritz, 25. Moritz, 55. Beto, 87. Ben Yahia (pen.), 90+2. Ozokwo

    Karty:   31. Seric (KRB), 79. Ragued (KRB), 81. Deumi (KRB), 82. Cakir (KRB), 89. Cernat (KRB), 90+3. Kaloglu (KRB) - 74. Kas (MRS), 82. Atan (MRS), 85. Zurita (MRS)   86. Deumi (KRB)


    KDÇ Karabükspor: Usak - Cakir, Ozdin, Deumi, Seric - Taskiran (60.Cakir), Ragued, Kisa (69.Hikmet), Shelton (80.Kaloglu) - Cernat, Parlak.
    Mersin Idman Yurdu: Sehic - Boum, Atan, Kas, Gueven - Kaya (68.Coskun), Bayraktar, Zurita, Ben Yahia (90+4 Ucuncu), Moritz (75.Ozokwo), Beto.