Leverkusen – Norimberk 0:3 (kon.) | Hamburg – Augsburg 1:1 (kon.) | Freiburg – Dortmund 1:4 (kon.)
Hoffenheim – Hertha 1:1 (kon.) | Wolfsburg – Stuttgart 1:0 (kon.) | Schalke – W. Brémy 5:0 (kon.)
konec
FC Schalke 04
5:0 (2:0)
Werder Brémy
Sobota 17.12.2011, 18:30 • Veltins Arena • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    70
    Schalke 04 právě vstřelilo branku! Nizozemský ostrostřelec si napravuje renomé o minutu později! Do rozložené obrany prošel s klidem a ukázkovým zakončením, při kterém přehodil Wieseho zvyšuje na již propastných 5:0. A to začátek druhé půle sliboval vyrovnanou parti...
     
    67
    Schalke 04 právě vstřelilo branku! A po něm už přichází čtvrtý zásah do Wieseho branky! Na ostrý centr Jurada z pravé strany si ukázkově naskočil stoper KYRIAKOS PAPADOPOULOUS, který hlavou nádherně zatlouká míč do sítě!
     
    63
    Schalke 04 právě vstřelilo branku! Máme tu hattrick! RAÚL GONZÁLEZ stále nepatří ani náhodou do starého železa! Centr z levé strany z kopačky Fuchse si zkušený střelec instinktivně našel v pokutovém území a hlavičkou, která šla přesně k pravé tyči překonal Wieseho potřetí.
     
    20
    Schalke 04 právě vstřelilo branku! To se navíc potvrzuje záhy, 2:0! Fuchsův pas zpracoval RAÚL GONZÁLEZ pouze pro Huntelaara, který však z těžkého úhlu nezakončil a znovu našel kopačku španělského střelce. Ten zakončoval možná až za hranicí ofsajdové linie, jenže sudí branku uznává, a tak žádná diskuze není na místě.
     
    16
    Schalke 04 právě vstřelilo branku! Domácí tým jde zaslouženě do vedení 1:0! Rána Huntelaara z hranice velkého vápna skončila pouze na tyči, jenže bohužel pro hosty do ní nešikovně hrábl brankář Wiese. Míč se k jeho smůle dostal přesně na kopačku RAÚLA GONZÁLEZE, který si v těchto pozicích ví rady a pohodlně skóruje.

    Martin Mišovec

    Branky: 16. Raúl, 20. Raúl, 63. Raúl, 67. Papadopoulos, 70. Huntelaar

    Karty:   44. Raúl (SCH), 76. Höwedes (SCH) - 26. Ignjovski (BRM), 65. Fritz (BRM)


    FC Schalke 04: Unnerstall - Höwedes, Papadopoulos, Matip, Fuchs - Höger, Jones, Jurado (74. Baumjohann) - Raúl, Pukki (57. Draxler) - Huntelaar (77. Marica).

    Trenér: Huub Stevens

    Werder Brémy: Wiese - Prödl (46. Arnautović), Wolf, Naldo, Schmitz - Fritz, Bargfrede, Trinks (72. Wesley), Ignjovski - Pizarro, Rosenberg.

    Trenér: Thomas Schaaf

    Rozhodčí: Gräfe - Häcker, Dankert