Olhanense – Braga 3:4 (kon.)
konec
SC Olhanense
3:4 (2:0)
SC Braga
Pondělí 19.12.2011, 21:15 • Estádio José Arcanjo • Portugalská Primeira Liga
Předzápasové kurzy
     
    74
    Olhanense právě vstřelilo branku!
    Domácí se ale okamžitě vracejí do utkání! Po přihrávce z dobrých dvaceti metrů se ocitl zcela osamocen ve vápně nikým nehlídaný CAUE, stačil se podívat a nemohl minout střelou k tyči. To je tedy zápas!
     
    71
    Na hřišti Olhanense se dějí neuvěřitelné věci! Opět vyhořela levá strana a po přihrávce do vápna neměl osamocený LIMA žádný problém skórovat!
     
    69
    Braga právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelný obrat hostů během čtvrthodiny hry. Po přihrávce Alana unikl na levé straně vápna Arga a před prázdnou brankou předložil balón volnému Salinovi. Ten se ale k zakončení nedostal, před ním si totiž sklepl balón do vlatsní sítě MAURICIO FERNANDES.
     
    64
    Braga právě vstřelila branku!
    Je dramaticky vyrovnáno! Braga se dostala nahoru díky rohovým kopům. Na zadní tyč ho zahrál z levé strany Alan a po hlavičce na branku uklízí též hlavou do odkryté klece ECHIÉJILÉ.
     
    54
    Braga právě vstřelila branku!
    Hosté z ničeho nic snižují a jsou zpátky ve hře. Po rohovém kopu Viany hlavičkuje osamocený FERREIRA DOUGLAS a zblízka překonává bezmocného gólmana de Freitase.
     
    37
    Olhanense právě vstřelilo branku!
    Po přihrávce Argy do středu hřiště opět unikl ofsajdové pasti JEAN-PAUL YONTCHA a řítil se na osamoceného Quima, kterého obešel a příízemní střellou na vzdálenější tyč navyšuje vedení Olhanense. Nyní čeká na Bragu pořádná práce.
     
    4
    Olhanense právě vstřelilo branku! Po přízemní nahrávce na pravý kraj vápna domácích prošla zpětná přihrávka až na hranici vápna a tam povedenou nezištnou rannou k tyči otevírá skóre domácí CAUE.

    Viktor Sandev

    Branky: 4. Caue, 37. Yontcha, 74. Caue - 54. Douglas, 64. Echiéjilé, 69. Fernandes, 71. Lima

    Karty:   43. Figueroa (OLH) - 40. Viana (BRG), 68. Djamal (BRG)   86. de Freitas (OLH)


    SC Olhanense: de Freitas - Fernandes, Figueroa (76. Mateus), Pinto, Da Vinha - Alexandre, Regula (76. Djalmir), Caue - Yontcha, Eduardo (84. Meza), Arga.
    SC Braga: Quim - Echiéjilé, Douglas, Almeida - Hugo Viana, Alan, Mossoró (46. Carlao), Salino, Djamal - Lima (90. Vinicius), César (46. Barbosa).

    Rozhodčí: João Ferreira - Luís Ramos, Pais António