Aston Villa – Arsenal 1:2 (kon.) | Manchester City – Stoke 3:0 (kon.) | Newcastle – West Brom 2:3 (kon.)
Queens Park – Sunderland 2:3 (kon.) | Wigan – Liverpool 0:0 (kon.) | Everton – Swansea 1:0 (kon.)
Fulham – Manchester Utd. 0:5 (kon.)
konec
Fulham FC
0:5 (0:3)
Manchester United
Středa 21.12.2011, 21:00 • Craven Cottage, Fulham • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90
    Manchester právě vstřelil branku!
    DIMITAR BERBATOV dostal přízemní centr do pokutového území, který mu adresoval Valencia, BERBATOV umístl míč patičkou na vzdálenější tyč a překvapený Stockdale jenom zíral.
     
    88
    Manchester právě vstřelil branku!
    Individuální akci předvedl WAYNE ROONEY, který napřáhl svoji kopačku a vystřelil na vzdálenější tyč, Stockdale se natahoval marně.
     
    43
    Manchester právě vstřelil branku!
    RYAN GIGGS svým nádherným padáčkem navyšuje skóre na 0:3! Nani udělal několik kliček a poslal přesnou přihrávku do středu pokutového území, kde byl v dobrém pohybu GIGGS, který levou kopačkou elegantně překonal Stockdaleho.
     
    28
    Manchester právě vstřelil branku!
    Hostující hráči opět předvedli nádhernou akci. Giggs rozehrál rohový kop na krátko, přihrál na volného Valenciu, který mu míč vrátil, Giggs odcentroval míč do pokutového území, kde hlavičkou prodlužoval míč na zadní tyč LUIS NANI, který navyšuje skóre na 0:2.
     
    5
    Manchester právě vstřelil branku!
    Nádhernou akci teď předvedl Nani s DANNY WELBECKEM. Celou akci však začal Evra, který si všiml rozběhnutého Naniho, poslal mu přesnou přihrávku a Nani postupoval sám s míčem, následně poslal přízemní centr do pokutového území, kde se uvolnil DANNY WELBECK a střelou z první na vzdálenější síť poslal svůj tým do vedení!

    Lucie Rapantová

    Branky: 5. Welbeck, 28. Nani, 43. Giggs, 88. Rooney, 90. Berbatov

    Karty:   63. Baird (FHM)


    Fulham FC: Stockdale - Baird (74. Kelly), Hangeland, Senderos, Riise - Murphy, Etuhu, Dembele - Ruiz, Dempsey (85. Zamora), Johnson.
    Manchester United: Lindegaard - Smalling, Evans, Jones (20. Young) (59. Park Ji-Sung), Evra - Valencia, Carrick, Giggs, Nani - Rooney, Welbeck (77. Berbatov).

    Rozhodčí: Mark Halsey