Třinec – Kladno 3:2 (po s.n.) | Zlín – Liberec 5:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Litvínov 4:5 (po s.n.)
Plzeň – Slavia 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 1:2 (po pr.) | Motor ČB – Sparta 1:4 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:3 (1:0, 1:2, 2:0)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 22.12.2011, 17:30 • ČEZ Aréna • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí jdou minutu před koncem do vedení! Puk nejdříve dostal Stránský do jízdy, Kopřiva mu vyjel vstříc a puk vyrazil, tam jej ale sebral Straka, našel TOMÁŠE VLASÁKA a ten do opuštěné klece skóroval! Asistence: Martin Straka, Jan Stránský.
     
    50:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí nakonec z tlaku branku vytěžili! Třetí branku vstřelil po přihrávce od mantinelu VÁCLAV PLETKA! Asistence: Radek Duda, Jan Kovář.
     
    44:31
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jak je to jednoduché teď domácím přesilovkovým formacím ukázal PETR KADLEC, který jednoduše vyjel do střelecké pozice a střelou nad lapačku poslal svůj tým do vedení!! Asistence: Jan Alinč.
     
    34:52
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté srovnávají! Tak dlouho si nikdo nevšímal projíždějícího Vondrky, až se dostal před branku a zakončil a jeho střelu dorazil JAN ALINČ! Asistence: Michal Vondrka.
     
    27:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic vstřelili hosté kontaktní branku! Svoboda nejdříve vyrazil Sklenářovu střelu, ale k dorážce se mezi obránci protlačil PETR JELÍNEK a pohodlně skóroval! Asistence: Jakub Sklenář.
     
    21:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je to 2:0 pro domácí! PAVEL MRŇA při úniku dvou proti jednomu nic nevymýšlel a tvrdou ranou prostřelil Kopřivu! Asistence: Jiří Marušák.
     
    01:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Branka byla uznána! JAN KOVÁŘ využil Kopřivova nejistého zákroku a otevírá skóre zápasu! Asistence: Jiří Vykoukal.
    Marken.cz

    Lukáš Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 2. Kovář (Vykoukal), 22. Mrňa (Marušák), 51. Pletka (Duda, Kovář), 59. Vlasák (Straka, Stránský) - 28. Jelínek (Sklenář), 35. Alinč (Vondrka), 45. Kadlec (Alinč)


    HC Škoda Plzeň: Svoboda - Dresler, St.Pierre, Kinrade, Kaberle, Marušák, Vykoukal, Růžička - Mrňa, Vlasák, Straka, Lev, Kovář, Pitule, Dvořák, Duda, Johnson, Pletka, Andrašovský, Stránský, Heřman.
    HC Slavia Praha: Kopřiva - Kadlec, Kuboš, Žejdl, Roth, Valach, Šulc, Krejčík, Kolařík - Tomica, Kalus, Vondrka, Jelínek, Pospíšil, Krenželok, Dušek, Micka, Alinč, Sklenář, Růžička, Kůrka.

    Rozhodčí: Fraňo, Kalivoda - Bádal, Pouzar
    bahis siteleri