Barcelona – Hospitalet 9:0 (kon.)
konec
FC Barcelona
9:0 (5:0)
CE L.Hospitalet
Čtvrtek 22.12.2011, 22:00 • Camp Nou • Španělský pohár
Předzápasové kurzy
     
    Sudí González González nenastavoval ani minutu, a tak tu máme konec. V celkovém součtu obou zápasů domácí Barcelona vítězí 10:0, a tak se může těšit na osmifinále Španělského poháru. Samotný výsledek dnešního duelu odpovídá hře, která byla od první minuty v jasné režii celku trenéra Guardioly. Poločasových 5:0 bylo v druhé části podpořeno čtyřmi brankami, a tak se konečný účet zastavil na stavu 9:0. (23:48:16)
     
    Konec zápasu.
     
    90
    Svižná akce našla z levé strany Pedra, ale ten z hranice pokutového území pálí vedle. Domácí útočník tak kromě branky spaluje již dobrou třetí šanci.
     
    89
    Pedraza dostal za domácí obranu míč a utíkal na Pinta. Za zády měl dobíhajícího Puyola, a tak to z dvaceti metrů zkusil. Pro hosty to ale snížení nebude, když jde rána mimo.
     
    88
    Isaac Cuenca našel přesným pasem Puyola, který ve vzduchu výborně hlavičkuje. Bohužel pro domácí jde míč z hlavy nad Craviottovu branku.
     
    87
    Na pravé straně kombinoval Sergi Roberto s Cuencou a pro domácí to bude znamenat rohový kop.
     
    86
    Teď to vypadalo na ohrožení branky Pinta, ale k tomu po dobrém zákroku tělem od Puyola nedojde. Naopak Barcelona míří na útočnou polovinu.
     
    85
    Kombinace hostujícího L.Hospitaletu na pravé straně končí v zámezí. Míč tak bere Fontás, který dlouhým autem nachází Puyola.
     
    83
    Barcelona jakoby ještě znovu ožila a směřuje za desátou brankou. Centr Cuency ale odvrací Viale.
     
    83
    A málem tu byla desátá branka! Pedro ale nedává. Viale po špatném zakončení domácího útočníka ještě nabídl Pedrovi opakovačku, ale ten z úhlu nedává.
     
    81
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Devátý zásah do branky Craviotta vymyslel po nahrávce od Sergi Roberta domácí Cesc Fábregas. Ten našel na pravém křídle ISAACA CUENCU, který následnou prudkou ranou na zadní tyč zvyšuje na již opravdu velmi vysoký rozdíl.
     
    80
    Po nepřesné rozehrávce Hammoucha se do dobré pozice dostal Pedro, ale sám před Craviottem neuspěl. Hostující brankář totiž velmi dobře vyráží ránu z levého křídla mimo.
     
    79
    Utkání teď v posledních vteřinách nenabízí útočné akce domácích, kteří v poklidu kombinují na vlastní polovině hřiště.
     
    77
    Fábregas - Cuenca - Pedro. To mohla být rovnice deváté branky Barcelony, ale není. Posledně jmenovaný sám před Craviottem ze stoje míjí!
     
    76
    Hammouch teď zahrál v defenzívě na jedničku, když přečetl kličku Christiana Tella a k centru ho tak nepustil. Craviotto rozehraje od vlastní branky.
     
    74
    Cuenca znovu po dvou kličkách hledal na hranici velkého vápna připraveného Thiaga, ale míč teď končí u brankáře hostů, který ho má po teči ve svých rukavicích.
     
    72
    Svižný průnik Cuency zakončením neskončil, když domácí ofenzivní hráč ještě nahrál na hranici velkého vápna na Thiaga. Ten zkusil chytře zakončit jemným lobem, ale Craviottovu klec přestřelil.
     
    71
    Sergi Roberto krásně procházel na levém křídle přes hostující obranu, ale do centru se již nedostal. V rychlostním souboji totiž prohrává s Harem.
     
    70
    Třetí přímý kop hostů nebezpečí neznamenal. Ángel Sánchez totiž ze zhruba třiceti metrů míří hodně nad branku.

    Martin Mišovec

    Branky: 12. Pedro (pen.), 19. Iniesta, 23. Thiago, 36. Xavi, 43. Christian Tello, 49. Cuenca, 55. Thiago (pen.), 64. Christian Tello, 81. Cuenca

    Karty:   54. Viale (LHO)


    FC Barcelona: Pinto - Puyol, Piqué, Fontás - Busquets (57. J. dos Santos), Xavi (39. Christian Tello), Thiago, Iniesta (31. Sergi Roberto) - Pedro, Fábregas, Cuenca.

    Trenér: Josep Guardiola

    CE L.Hospitalet: Craviotto - Hammouch, Viale, Castaňo, Moussa (54. Haro) - Ángel Sánchez, García - Corominas, Pitu (65. Manel Gomez), Aday - Prats (46. Pedraza).

    Trenér: Jordi Vinyals

    Rozhodčí: González González