Barcelona – Hospitalet 9:0 (kon.)
konec
FC Barcelona
9:0 (5:0)
CE L.Hospitalet
Čtvrtek 22.12.2011, 22:00 • Camp Nou • Španělský pohár
Předzápasové kurzy
     
    81
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Devátý zásah do branky Craviotta vymyslel po nahrávce od Sergi Roberta domácí Cesc Fábregas. Ten našel na pravém křídle ISAACA CUENCU, který následnou prudkou ranou na zadní tyč zvyšuje na již opravdu velmi vysoký rozdíl.
     
    64
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Hosty obral o míč na útočné polovině jistý Puyol a Barcelona šla do protiútoku. Sergi Roberto poslal ze středu hřiště na levé křídlo, kde se nacházel CHRISTIAN TELLO. Domácí mladík zpoza obránce zakončil ideálně, když jeho umístěný míč končí přesně u pravé tyče.
     
    55
    Barcelona právě vstřelila branku!
    THIAGO ALCANTARA z bílého puntíku nezaváhal a prudkou ranou k pravé tyči dává na 7:0! Brankář Craviotto neměl na přesnou exekuci nárok.
     
    49
    Barcelona právě vstřelila branku!
    O pár vteřin ale již branka přichází, a tak domácí zvyšují na 6:0! Christiano Tello prošel na levé straně a od postranní čáry našel na druhé straně ISAACA CUENCU. Ten zakončoval přízemním pokusem a Craviotta prostřelil. Rána končí u pravé tyče.
     
    43
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Z následné akce domácí zvyšují již na propastných 5:0. Thiago z vlastního vápna našel CHRISTIANA TELLA, který pohodlně proběhl celým hřištěm po levém křídle a následnou ranou na zadní tyč prostřeluje Craviotta v brance L.Hospitaletu.
     
    36
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Domácí v závěru první půle zvyšují již na 4:0! Fábregasova nahrávka našla z levé strany za obranou XAVIHO, který před Craviottem uspěl a ranou o tyč skóruje. Hostující obrana nechala domácím moc prostoru, a tak je za to potrestána čtvrtým zářezem.
     
    23
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Chyba v rozehrávce hostí, kterou předvedl Castaňo zvyšuje náskok domácích již na tři branky! O míč obral váhajícího hostujícího stopera THIAGO ALCANTARA, který si již sám před brankáře Craviottem věděl rady. Barcelonský mladík v klidu zavěšuje do horní rohu branku.
     
    19
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Geniální akce domácích, a tak tu máme 2:0! Režisér akce Xavi perfektně našel uličkou Fábregase, který za obranou hostů ještě našel před prázdnou brankou ANDRÉSE INIESTU, ten do prázdné branky v klidu zasouvá na dvoubrankový náskok orchestru trenéra Josepa Guardioly. O postupu do osmifinále Španělského poháru je tak z největší pravděpodobností rozhodnuto.
     
    12
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Míč si postavil PEDRO RODRÍGUEZ a domácí tým vede 1:0. Nadějný forvard posílá míč do druhého kouta branky, když brankář Craviotto skočil k levé tyči. Tým Josepa Guardioly tak již vede v dvojutkání celkově 2:0 a má nakročeno za postupem.

    Martin Mišovec

    Branky: 12. Pedro (pen.), 19. Iniesta, 23. Thiago, 36. Xavi, 43. Christian Tello, 49. Cuenca, 55. Thiago (pen.), 64. Christian Tello, 81. Cuenca

    Karty:   54. Viale (LHO)


    FC Barcelona: Pinto - Puyol, Piqué, Fontás - Busquets (57. J. dos Santos), Xavi (39. Christian Tello), Thiago, Iniesta (31. Sergi Roberto) - Pedro, Fábregas, Cuenca.

    Trenér: Josep Guardiola

    CE L.Hospitalet: Craviotto - Hammouch, Viale, Castaňo, Moussa (54. Haro) - Ángel Sánchez, García - Corominas, Pitu (65. Manel Gomez), Aday - Prats (46. Pedraza).

    Trenér: Jordi Vinyals

    Rozhodčí: González González