Vítkovice – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Plzeň – Litvínov 4:1 (kon.) | K. Vary – Zlín 4:1 (kon.)
Pardubice – Kladno 5:2 (kon.) | Kometa Brno – Motor ČB 4:0 (kon.) | Liberec – Slavia 4:1 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:2 (3:1, 1:1, 1:0)
Rytíři Kladno
Pátek 06.01.2012, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:18
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácím to dnes v přesilových hrách opravdu jde a díky další brance vedou již 5:2! Od modré pálil po nahrávce Starého zadák Píša. Jeho prudkou ránu stačil před brankou úspěšně tečovat za záda Cikánka domácí kapitán PETR KOUKAL. Asistence: Aleš Píša a Jan Starý.
     
    30:28
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a snižují na rozdíl dvou branek! Kalla našel před brankou osamoceného PAVLA PATERU, který si poradil na jedničku. Mnohonásobný mistr světa a olympijský vítěz před odkrytou brankou nezaváhal a bez problémů skóruje. Asistence: Jaroslav Kalla a Marek Posmyk.
     
    21:28
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Teď už se ale domácí tým z podobné situace prosadil a vede již 4:1. Zpoza branky našel Buchtele hůl PETERA JÁNSKÉHO, který svižnou ranou bez přípravy prostřeluje Jana Cháberu. Asistence: Jan Buchtele.
     
    08:01
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým proměňuje i pokračující přesilovou hru pět na čtyři a vede již 3:1. Somík našel od mantinelu na modré čáře JANA KOLÁŘE II, který se opřel do puku a úspěšně. Prudká rána domácího beka totiž končí bez zásahu Chábery v brance Kladna. Asistence: Radovan Somík a Tomáš Zohorna.
     
    07:05
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A ta je využita téměř okamžitě! Váhavou kombinaci proměnil v branku až ALEŠ PÍŠA, který ranou z mezikruží propálil Cháberu mezi betony. Asistence: Jan Kolář I. Domácí tým ještě bude pokračovat v přesilové hře.
     
    03:11
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým po vytvrvalém tlaku vyrovnává na 1:1. Kousal poslal od pravého mantinelu puk před branku na PETERA JÁNSKÉHO, který před brankou zakončuje dokonale. Před Cháberou zvedá puk přesně pod horní tyč, kde hostující brankář nemá šanci zasáhnout. Asistence: Robert Kousal a Jan Buchtele.
     
    01:14
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Do vedení však jdou překvapivě hostující hráči z Kladna. Přihrávku na hranici ofsajdu přebral na pravé straně MAREK HOVORKA, který následnou prudkou ránou k bližší tyči překonává Martina Růžičku. Asistence: Michal Dragoun.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 4. Jánský (Kousal, Buchtele), 8. Píša (Kolář I), 9. Kolář II (Somík, Zohorna), 22. Jánský (Buchtele), 49. Koukal (Píša, Starý) - 2. Hovorka (Dragoun), 31. Patera (Kalla, Posmyk)


    HC Dynamo Pardubice: M. Růžička (Koutský) - Benák, Kočí, Píša, Sičák, Kolář II, M. Drtina, Borer – Kolář I, Koukal, Starý – Jánský, Kousal, Buchtele – Somík, Zohorna, Nahodil - Půhoný.

    Trenér: Pavel Hynek a Ladislav Lubina

    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) – J. Drtina, Lepine, Toman, Procházka, Piskáček, Posmyk, D. Růžička – Bicek, Patera, Kuchler – Hovorka, Dragoun, Kalla – Valský, Lukáč, Látal – Eberle, Melka, Kafka - Knotek.

    Trenéři: Zdeněk Vojta, Petr Tatíček a Jiří Kopecký.

    Rozhodčí: Fraňo, Minář - Barvíř, Lederer

    Diváci: 8105
    bahis siteleri