Santander – Zaragoza 1:0 (kon.) | Levante – Mallorca 0:0 (kon.) | Real Sociedad – Osasuna 0:0 (kon.)
Real Madrid – Granada 5:1 (kon.) | Malaga – Atlético 0:0 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
0:0 (0:0)
CA Osasuna
Sobota 07.01.2012, 18:00Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    87
    Hosté naposled střídají, Timora nahradil Lolo
     
    86
    Fotbalisté Osasuny mohou vděčit svému brankáři, že je stav stále 0:0. Po skvělém přenesení hry od Xabi Prieta pálil z voleje Ifran, Fernandez se blýskl skvělým zákrokem. Poté se ještě snažili dorážet Griezmann a Prieto. Obranný val hostů se jim prostřelit nepodařilo.
     
    80
    San Sebastianu dnes není gól souzený. Aranburu našel přesným centrem přímo kopačku Griezmanna, který z penaltového puntíku netrefuje bránu. Pokud Real Sociedad dnes nezvítězí, bude to pro baskický klub jednoznačně ztráta.
     
    79
    Domácí podruhé střídají. Carlos Vela dohrál, nastupuje Ifran.
     
    73
    Odchází před chvilkou ožlucený Satrustegui, kterého nahrazuje Bertran.
     
    69
    Satrustegui vidí žlutou kartu za faul ve středu hrací plochy.
     
    66
    Střídají domácí. Odchází Agirretxe a nahradí ho Xabi Prieto.
     
    60
    Hosté využívají přerušení ke střídání. Odešel Baldé, nahradil jej hráč se slavným jménem, Xavi.
     
    48
    Tak tohle byla obrovská šance domácích. Griezmann pronikl z leva do pokutového území, ale jeho prudkou ránu Fernandez skvěle vyrazil. Míč se však dostal k Velovi, který ho mohl uklidit do prázdné brány. Svou hlavičkou ale našel jen náruč vracejícího se Fernandeze!
     
    41
    Tlak domácích sílí! Vela předvedl perfektní práci s balónem, poté ho přenechal Griezmannovi, který z úhlu pořádně vyprášil rukavice zatím velice jistého Fernandeze. Roh pro Real.
     
    38
    Zdá se, že domácí Baskové opět přidávají. Po dalším rohovém kopu měl dobrou možnost skórovat znovu Agirretxe, kterému se však míč zapletl pod nohy a o šanci tak přišel.
     
    34
    Světlejší moment domácí ofenzivy. Aranburu poslal dlouhý pas na rozběhnutého Agirretxeho, který mohl postupovat sám na hostujícího brankáře. Fernandez však pohotově vyběhl a těsně před protivníkem míč uklidil do bezpečí.
     
    23
    Další rozehrávka nakrátko. Cadamuro se ocitl sám před Fernandezem, který jeho střelu výtečně pokryl. Domácí obránce stál možná v ofsajdu, nicméně praporek pomezního zůstal dole a případný gól by tak zřejmě platil.
     
    21
    Punal zasáhl kopačkou do obličeje Aranbura. Vidí žlutou kartu.
     
    19
    K míči se postavil Carlos Vela a jeho technický pokus přes zeď doplachtil těsně vedle levé tyče Fernandezovy brány!
     
    13
    Hosté chybovali v rozehrávce, čehož mohl využít Agirretxe. Útočník Realu napřáhl kousek za šestnáctkou a jeho přízemní střela jen těsně minula bránu.

    Martin Augustin

    Branky:

    Karty:   21. Punal (OSS), 69. Satrustegui (OSS)


    Real Sociedad San Sebastian: Bravo – Demidov, González, Cadamuro, Estrada – Vela (79. Ifran), Zurutuza, Griezmann, Elustondo, Aranburu – Agirretxe (66. Xabi Prieto)
    CA Osasuna: Fernandez – Damiá, Flano, Sergio, Satrustegui (73. Bertran) – Punal, Lamah, Timor (87. Lolo), Nekounam, Baldé (60. Xavi) - Nino

    Rozhodčí: Teixeira Vitienes
    bahis siteleri