Žilina – Poprad 4:3 (po s.n.) | Košice – HC Slovan 4:3 (kon.) | Skalica – Trenčín 8:2 (kon.)
Banská Bystrica – Zvolen 1:4 (kon.) | Martin – Nitra 6:3 (kon.)
konec
HK Skalica
8:2 (3:2, 2:0, 3:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 15.01.2012, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    54:46
    Skalica dala gól!
    A začína sa debakel na úkor nemastných a neslaných hokejistov Dukly. Trenčania sú hotoví, zúfalí, v týchto chvíľach zápasu doslova neschopní. Gól číslo osem strieľa do Hiadlovského bránky PATRIK LUŠŇÁK.Asistencie: Tibor Višňovský, Petr Obdržálek.
     
    52:06
    Skalica dala gól!
    A v tejto chvíle to už začína byť exhibícia domáceho tímu, ktorý si s Trenčanmi robí, čo chce. TIBOR VIŠŇOVSKÝ s hlavou dole pozerajúci sa na ľade vystrelil a jeho pokus končí v sieti. Asistencie: Vojtech Kloz, Petr Obdržálek.
     
    43:37
    Skalica dala gól!
    Skaličania využívajú aj tretiu presilovú hru, stopercentná bilancia využitia presiloviek v tomto zápase. Po vyhratom buly posúva Pálffy na Kloza, ten puk nahadzuje na Hiadlovského, pred ktorým ho tečuje PATRIK LUŠŇÁK. Asistencie: Vojtech Kloz, Žigmund Pálffy.
     
    38:38
    Skalica dala gól!
    A Skaličania podobne ako pred koncom prvej tretiny dávajú gól, tento je s poradovým číslom päť. Po vyhratom buly prišla strela od modrej, po ktorej nemal Hiadlovský puk pod kontrolou a MARCEL HOLOVIČ ho doráža do siete. Asistencie: Tibor Kutálek, Michal Šátek.
     
    26:56
    Skalica dala gól!
    Nedáš dostaneš. Akciu a šancu , ktorú mali Trenčania, si opíšeme neskôr, teraz sa venujme gólu.MARCEL HOLOVIČ dostal prihrávku na druhú stranu klziska, vnikol do pásma, zamieril a Hiadlovského prekonáva. Lacný gól teraz inkasovali Trenčania. Asistencia: Michal Šátek.
     
    18:32
    Skalica dala gól!
    Skaličania využívajú svoju druhú presilovku, tentoraz spravili chybu Trenčania, ktorí zabudli pokryť pred bránkou osamoteného TIBORA VIŠŇOVSKÉHO, ktorý síce na dvakrát, ale predsa posiela svoj tím do vedenia. Asistencie: Petr Obdržálek, Žigmund Pállfy.
     
    13:21
    Trenčín dal gól!
    A prichádza vyrovnanie, ktoré je výsledkom úsilia väčšej aktivity Trenčanov. Šťastný nahodil puk, modrú s ním prekročil Ján Pardavý, ktorého prihrávka na os ihriska mala oči. Našla totiž osamoteného PETRA FABUŠA, ktorého strela skončila za Tomekom. Asistencie: Ján Pardavý, Andrej Šťastný
     
    08:12
    Trenčín dal gól!
    Trenčania znižujú stav stretnutia na 2:1 po tom, ako sa RICHARD LELKEŠ prepracoval po pravej strane pred bránku cez Školiaka, ktorý ho fauloval a pri vstávaní z ľadu ho útočník Dukly korčulou nevediac poslal do bránky. Asistencie: Peter Sojčík, Ondrej Mikula.
     
    03:55
    Skalica dala gól!
    Tak a Vladimír Goga ukázal rukou na stredový kruh, čo znamená, že Skalica vedie už 2:0. Prihrávka prichádzala pred bránkovisko, kadiaľ prechádzal MICHAL ŠÁTEK a od jeho korčule sa puk odrazil do bránky. Asistencia: Tibor Kutálek.
     
    03:10
    Skalica dala gól!
    Presilovku Skaličania využívajú ihneď. Prihrávka prišla na modrú, kam si nakorčuľoval Žigmund Pállfy a jeho bombu tečoval pred Hiadlovským JÁN HRUŠKA. Asistencie: Žigmund Pálffy, Ondřej Šmach.

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 4. Hruška (Pálffy, Šmach), 4. Šátek (Kutálek), 19. Višňovský (Pálffy, Obdržálek), 27. Holovič (Šátek), 39. Holovič (Kutálek, Šátek), 44. Lušňák (Kloz, Pálffy), 53. Višňovský (Kloz, Obdržálek), 55. Lušňák (Višňovský, Obdržálek) - 9. Lelkeš (Sojčík, Mikula), 14. Fabuš (Pardavý, Šťastný)


    HK Skalica: Tomek - Vyrúbalík, Šmach, Jankovič, Kloz, Magušin, Guľa, Srnec - Pállfy, Školiak, Hruška, Obdržálek, Lušňák, Višňovský, Kutálek, Holovič, Šátek, Konečný, Klejna, Jurík.
    HK DUKLA Trenčín: Hiadlovský - Hlubuček, Bednár, Biro, Gabriš,Vizváry, Štindl, Habšuda, Jakúbek - Fabuš, Šťastný, Pardavý, Mikula, Sojčík, Lelkeš, Tvrdoň, Gašparovič, Tybor, Filo, Kopecký, Radulay.

    Rozhodčí: Goga - Návratek, Orolín.
    bahis siteleri