Lev – Kazaň 1:5 (kon.)
konec
Lev Praha
1:5 (1:1, 0:3, 0:1)
Ak Bars Kazaň
Neděle 15.01.2012, 17:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:24
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté vedou pod Tatrami už 5:1 a zdá se, že si kráčí za vcelku pohodlným vítězstvím. Zacharčukův pas přesměroval do sítě dobře mířenou ranou zprava ALEXEJ MOROZOV. Asistence: Stěpan Zacharčuk, Denis Zaripov - 1:5.
     
    35:30
    Kazaň vstřelila branku!
    Ruský tým navyšuje svůj náskok, s chutí hrající Kazaň se dnes raduje již počtvrté. Oleg Petrov se natlačil s kotoučem až před Dubu, který jeho střelu odrazil před sebe. Z dorážky se však mohl radovat ARTJOM PANARIN. Asistence: Oleg Petrov - 1:4.
     
    32:25
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté po parádní akci odskakují na dvoubrankový rozdíl. Glazačev kroužil s pukem v útočném pásmu a vzápětí perfektně načasoval přihrávku před brankoviště. Na jeho pas si sjel KIRILL PETROV a i přes bránícího Hunkese doklepl černou pryž do sítě. Asistence: Konstantin Glazačev, Jevgenij Bodrov - 1:3.
     
    21:28
    Kazaň vstřelila branku!
    STĚPAN ZACHARČUK vrací svému výběru v úvodu prostředního dějství těsné vedení. Hostující zadák vypálil od modré čáry a kotouč se zatřepal v domácí síti. Duba měl zakrytý výhled, puk spatřil až na poslední chvíli. Asistence: Alexej Těreščenko, Oleg Petrov - 1:2.
     
    18:18
    Lvi právě vstřelili branku!
    Slovenský celek v závěru úvodní části vyrovnává. EMIL LUNDBERG prolétl až před Garipova, jenž jeho střelu vyrazil. Švédský útočník se však dostal také k následné dorážce, na kterou již hostující muž s maskou nestačil reagovat. Asistence: Jiří Hunkes - 1:1.
     
    04:39
    Kazaň vstřelila branku!
    Jako první se však prosazuje ruský tým! Nikulin nahodil kotouč na Dubovu svatyni, před jehož brankovištěm změnil směr letícího puku ALEXEJ TĚREŠČENKO. Český gólman nestihl na jeho teč reagovat. Asistence: Ilja Nikulin - 0:1.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 19. Lundberg (Hunkes) - 5. Těreščenko (Nikulin), 22. Zacharčuk (Těreščenko, O. Petrov), 33. K. Petrov (Glazačev, Bodrov), 36. Panarin (O. Petrov), 51. Morozov (Zacharčuk, Zaripov)


    Lev Praha: Duba (Laco) – Sigalet, Hellström, Hunkes, Mezei, Lewis, Pilař, Mihálik, Štrbák – Novotný, Špirko, Fabricius, Chabada, Matai, Huna, Bartečko, Kristek, Mikúš, Lundberg, Sekáč, Netík.
    Ak Bars Kazaň: Garipov (Vehanen) – Nikulin, Zacharčuk, Kornějev, Tokranov, Chomickij, Medveděv, Panin – Golubev, Bodrov, O. Petrov, Zaripov, Immonen, Těreščenko, Kapanen, Spiridonov, Panarin, Skačkov, K. Petrov, Morozov, Glazačev.

    Rozhodčí: Ravodin, Sergejev – Šeljanin, Sivov.
    bahis siteleri