Čerepovec – Chabarovsk 3:2 (kon.) | N.Novgorod – Magnitogorsk 3:4 (po s.n.) | Dynamo Moskva – Omsk 1:2 (po s.n.)
konec
Severstal Čerepovec
3:2 (3:0, 0:1, 0:)
Amur Chabarovsk
Pondělí 16.01.2012, 16:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:36
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Ještě bude drama! Plotnikov obkroužil bránu, z otočky vystřelil a jeho střelu za záda Tarasova dorazil nikým neatakovaný ANDREJ STĚPANOV. Asistence: Sergej Plotnikov.
     
    36:15
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté ve druhé třetině snižují skóre. Tarasov zavezl po levém křídle puk do pásma, po střele ho stihl ještě vybojovat, předložil ho PETRU VRÁNOVI, který si sjel blíž k bráně a švihem propálil gólmana Tarasova. Bez asistence.
     
    13:41
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí si s hosty dělají, co chtějí. Do naprosto rozhozené obrany hostujícího celku si sjelo několik útočníků domácích a po několika vzájemných přihrávkách kolem brankoviště uklidil puk do sítě VADIM ŠIPAČEV. Asistence: Maxim Čudinov, Alexandr Stěpanov.
     
    09:26
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Severstal využívá přesilovou hru a dává druhou bránu. Po ráně Němce od modré neudržel povyjetý Lašák puk pod svým betonem, toho se ujal RUSLAN NURTDINOV a zasunul ho za brankáře Amuru. Asistence: Ondřej Němec, Andrej Šefer.
     
    06:15
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí se ubránili přesilovce hostí a dostávají se do vedení. Kazakovčev zavezl puk do pásma, předložil ho před bránu, kde se v souboji několika holí k němu jako první dostal IGNAT ZEMČENKO a nekompromisně ho zametl za Lašáka. Asistence: Nikolas Kazakovčev.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 7. Zemčenko (Kazakovčev), 10. Nurtdinov (Němec, Šefer), 14. Šipačev (Čudinov, Stěpanov) - 37. Vrána, 58. Stěpanov (Plotinkov)


    Severstal Čerepovec: Tarasov (Košečkin) – Kronwall, Čudinov, Šefer, Němec, Puistola, Kiselevič, Jegoršev – Stěpanov, Stoljarov, Šipačev – Cvetkov, Nurtdinov, Truněv – Kazakovčev, Kovyršin, Zemčenko – Siďjakin, Bojkov, Vlasenko.
    Amur Chabarovsk: Lašák (Murygin) – Piganovič, Mäenpää, Groth, Pereščagin, Ježov, Muchačev – Tarasov, Vrána, Petružálek – Nikulin, Kopejkin, Růžička – Stěpanov, Plotnikov, Ignatuškin – Šitkov, Lugin, Gluchov.

    Rozhodčí: Deev, Kiselev - Gardener, Sazonov