Viťaz – Chabarovsk 1:4 (kon.) | Spartak Moskva – Novokuzněck 3:1 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
1:4 (0:2, 0:1, 1:1)
Amur Chabarovsk
Středa 18.01.2012, 16:00 • Ice Hockey Center, Čechov (3300 diváků) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Amur Chabarovsk vítězí po zásluze. Během celého zápasu byl jasně lepší a postupně si vybudoval až čtyřbrankový náskok. Před koncem přišlo alespoň snížení z hole domácího Dvurečensého. Pro Čechov je to osmá porážka v řadě a Andrej Nazarov s vedením klubu by s tím něco měli začít dělat. Příjemný večer vám přeje Tomáš Martínek. (18:07:13)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:56
    Z nulového úhlu zkoušel překvapit Murygina Jon Mirasty, ale puk letěl hodně mimo. Minutu do konce se utkání jen dohrává a to před takřka komorní atmosférou domácího stadionku, který pojme pouze 3300 diváků. I tak je v hale jen asi polovina zaplněných sedaček...
     
    58:04
    Na ledové ploše příliš pohledný hokej nevidíme. Nyní je přerušená hra po zákroku Murygina, na kterého střílel Posnov.
     
    56:29
    Je po početní převaze Viťazu a domácí se nedostali ani ke střele. Bídné výkony Čechova pokračují.
     
    54:42
    Téměř minuta přesilovky Viťazu Čechov je pryč a jediný kdo zatím zahrozil byl Tarasov u branky Daltona...
     
    53:50
    Chabarovský Sergej Plotnikov udeřil hokejkou do tváře Nikitu Korovkina i když mu zvedl hůl korovkinův spoluhráč. Přesto dostává dvě minuty.
     
    51:41
    Chabarovsk ubírá na tempu což je voda na mlýn pro domácí. Ti se konečně dostávají do útočného pásma, jenže Amur si již hlídá vybudovaný náskok.
     
    51:05
    Trest pro svěřence trenéra Nazarova. Jasného zahákování se dopustil za svou brankou Nikita Točinskij. Na trestné lavici ale sedí i Stěpanov.
     
    49:49
    Podle zpomalených záběrů kamer bude možná střelcem první branky Čechova zapsán Kanaďan Nick Tarnasky. Při střele Dvurečenského se puk možná otřel o jeho čepel hokejky...
     
    48:53
    Utkání trochu ztrácí na tempu. Kotouč mají hokejisté Amuru a ženou se dopředu díky Andreje Stěpanova.
     
    46:34
    Čechov právě vstřelil branku!
    Přesto skórují i domácí. Po rychlé akci a vyraženém puku Muryginem se ke kusu černé gumy dostává NIKITA DVUREČENSKIJ, který nadvakrát dostává kotouč za záda brankáře Amuru. Asistence: Sergej Lesňuchin.
     
    46:48
    Chabarovsk si dělá v útočném pásmu doslova co chce. Petružálek, Vrána a Stěpanov si předávají kotouče a zadáci Čechova nestíhají...
     
    45:48
    Alexej Kopějkin poslal střelu na Daltona přímo na klubové logo Čechova, které má brankář Viťazu na své hrudi.
     
    44:41
    I Čechov se konečně dostává do útoku. Sergej Gončarov najížděl z pravé strany jenže Alexej Murygin dobře zasahuje.
     
    43:58
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Dalton se vzteká, další kotouč je za jeho zády. Tentokrát ovšem po jeho chybě. IGOR IGNATUŠKIN si najel z rohu kluziště a dává puk nahoru nad rameno Daltona. Asistence: Andrej Stěpanov.
     
    43:43
    Ignatuškin nahazoval a před dorážejícím Andrejem Stěpanovem dělal pořádek Korovkin. Stěpanovovi pak ještě sundal přilbu z hlavy gólman Dalton...
     
    42:38
    Vyloučen je další hráč Viťazu. Za držení odchází centr první formace Čechova Biorgij Bělousov.
     
    41:28
    Jakub Petružálek se trefil pouze do tyče Daltonovy brány!

    Tomáš Martínek

    Branky a nahrávky: 47. Dvurečenskij (Lesňuchin) - 2. Ignatuškin (Růžička), 14. Petružálek (Tarasov, Mäenpää), 34. Tarasov (Vrána), 44. Ignatuškin (Stěpanov)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Dalton (Denisov) - Kudinov, Chafizullin - Golovkov, Korovkin - Sazonov, Tatalin - Zabolotněv - Točitskij, Bělousov, Timkin - Tarnasky, Lesňuchin, Dvurečenskij - Tuljakov, Romanov, Gončarov - Sitnikov, Posnov, Mirasty. Trenér: Andrej Nazarov.
    Amur Chabarovsk: Murygin (Lašák) - Mäenpää, Piganovič - Pereťjagin, Grot - Muchačev, Šulakov - Petružálek, Vrána, Tarasov - Růžička, Kopějkin, Nikulin - Ignatuškin, Plotnikov, Stěpanov - Litovčenko, Lugin, Šitnikov. Trenér: Hannu Jortikka.

    Rozhodčí: Nalivajko, Semjakin - Birinij, Šichanov
    bahis siteleri