Hr. Králové – Krkonoše 4:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 4:2 (kon.) | Vsetín – Šumperk 5:0 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Pátek 20.01.2012, 20:00Liga juniorů
Partner:
     
    47:38
    Vsetín vstřelil branku!
    Což ovšem v této chvíli neplatí. Vsetín totiž zvyšuje už na pět nula. Střelu Martina Koutníka ještě Hofmann dokázal zastavit betonem, u puku byl ale nejrychleji MARTIN KÝVALA, který ho procedil mezi tyčkou a gólmanovou lapačkou do sítě. Asistence: Martin Koutník.
     
    39:31
    Vsetín vstřelil branku!
    Přesilovku pět na tři sice domácí nevyužili, v pokračujícím tlaku, při přesilovce pět na čtyři, už se ale prosadili. David Vítek našel přesně mířenou střílenou přihrávkou SERGEJE ŠUNKOVA a ten zblízka bez problémů sklepnul puk do odkrytého kouta branky. Asistence: David Vítek
     
    30:17
    Vsetín vstřelil branku!
    David Klimek jel sám na hostujícího brankáře, ten ale jeho bekhendový blafák vyrazil. V pokračující akci se ovšem domácí přeci jen dočkali, když rozhozenou šumperskou defenzívu z blízka překonal MARTIN KUBO. Asistence: Josef daněk.
     
    16:21
    Vsetín vstřelil branku!
    Nyní ale hosté za svými zády trestuhodně zapomněli ALEXANDRA MEDVEDEVA. Ten byl sice bez pohybu a poměrně z úhlu, dokázal ale zamíchat pukem a poté zamířit přesně k opačné tyči hostující svatyně. Misiorzova vyrážečka švihla do prázdna. Asistence: Petr Hradil.
     
    7:24
    Vsetín vstřelil branku!
    Domácí ale hru v oslabení začínají vstřelenou brankou. DAVID KLIMEK vypíchl na vlastní modré puk a svůj brejk zakončil bezchybně provedeným forhendovým blafákem. Bez asistence.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 8. Klimek, 17. Medvedev (Hradil), 31. Kubo (Daněk), 40. Šunkov (Vítek), 48. Kývala (Koutník)


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Krkoška) - Kubo, Šimon, Valentík, Daněk, Štrbík, Medvedev, Šunkov, Klimek, Koutník, Tyralík, Kývala, Žabčík, Hradil, Zbranek, Vítek, Studený, Horák, Tobola, Báchor.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Miriorz (Hoffmann) - Navrátil, Feledík, Fryč, Lyzák, Prokopec, Holinka, Drtil, Žalčík, Langr, Galuška, Nevrlý, Horák, Hodulák.

    Rozhodčí: Kubičík - Adamec, Poruba
    bahis siteleri