Hr. Králové – Krkonoše 4:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 4:2 (kon.) | Vsetín – Šumperk 5:0 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Pátek 20.01.2012, 20:00Liga juniorů
Partner:
     
    59:05
    Tak i Šumperk si zahraje pět na tři. Za zdržování hry je vyloučen Šimon. Velká šance pro hosty aby vsítili alespoň čestnou branku.
     
    58:29
    Velký závar před vsetínskou svatyní vyřešil nejprve Hromada a poté i faul domácího hráče - Hradil je vyloučen na dvě minuty za krosček.
     
    55:56
    Kubovu šanci lapil Hoffmann, ani nevěděl jak. Při pokusu o dorážku byl domácí útočník evidentně faulován, rozhodčí to ale nepostřehl, což Kubo ocenil udiveným gestem a možná i nějakým slovem směrem k hlavnímu - a dostal za to osobní, desetiminutový, trest.
     
    52:38
    Lukáš Drtil nejprve z blízka neprostřelil Hromadu a v zápětí zahrál, v souboji o puk, vysokou holí a je za to na dvě minuty vyloučen.
     
    49:50
    Draci si zahrají v početní výhodě. Tomáš Žabčík vyloučen za podražení.
     
    47:38
    Vsetín vstřelil branku!
    Což ovšem v této chvíli neplatí. Vsetín totiž zvyšuje už na pět nula. Střelu Martina Koutníka ještě Hofmann dokázal zastavit betonem, u puku byl ale nejrychleji MARTIN KÝVALA, který ho procedil mezi tyčkou a gólmanovou lapačkou do sítě. Asistence: Martin Koutník.
     
    40:53
    Na druhé straně, po ráně jednoho z domácích borců, zazvonila tyč za hostujícím brankářem.
     
    40:26
    Holinka jel zcela sám na Hromadu, ten si ale s bekhendovým blafákem poradil, za což se mu dostalo bouřlivého potlesku tribun.
     
    39:31
    Vsetín vstřelil branku!
    Přesilovku pět na tři sice domácí nevyužili, v pokračujícím tlaku, při přesilovce pět na čtyři, už se ale prosadili. David Vítek našel přesně mířenou střílenou přihrávkou SERGEJE ŠUNKOVA a ten zblízka bez problémů sklepnul puk do odkrytého kouta branky. Asistence: David Vítek
     
    37:58
    Teď už ale ano. Feledík přehnal svůj důraz u mantinelu a je vyloučen za napadení. Přesilovka pět na tři pro Vsetín je tu.
     
    37:18
    Hodulák nyní nešetrně, kolenem fauloval Daňka. Ten se jen hodně těžce zvedá z ledu. Ke cti hostujícímu hráči však slouží, že dříve, než se odebral na dvouminutový odpočinek na lavici hanby, zajel se domácímu útočníkovi omluvit.
     
    32:21
    Dominik Tobola je vyloučen za sekání, hosté mají příležitost ke snížení tříbrankové ztráty.
     
    30:17
    Vsetín vstřelil branku!
    David Klimek jel sám na hostujícího brankáře, ten ale jeho bekhendový blafák vyrazil. V pokračující akci se ovšem domácí přeci jen dočkali, když rozhozenou šumperskou defenzívu z blízka překonal MARTIN KUBO. Asistence: Josef daněk.
     
    27:41
    Navíc si nyní Draci sami uškodili, neboť po krosčeku Žalčíka budou hrát dvě minuty v oslabení.
     
    23:47
    A vykoledovali si faul vracenícího se Hradila - dvě minuty, sekání. Hrát se bude minutu ve čtyřech na obou stranách.
     
    22:51
    Přesilovka pro Vsetín. Kapitán hostů Holinka je vyloučen za podražení.
     
    22:22
    Klimek se po levém Křídle protáhl až před Misiorze, ten ale domácího forwarda výborně vybruslil a jeho střelu z bezprostřední blízkosti lapil.
     
    18:22
    David Klimek dostal nádhernou střílenou přihrávku před poloodkrytou branku, bleskově se přemistivší Misiorz ale dokázal puk, směřující do brány, skvělým zákrokem zastavit.
     
    16:21
    Vsetín vstřelil branku!
    Nyní ale hosté za svými zády trestuhodně zapomněli ALEXANDRA MEDVEDEVA. Ten byl sice bez pohybu a poměrně z úhlu, dokázal ale zamíchat pukem a poté zamířit přesně k opačné tyči hostující svatyně. Misiorzova vyrážečka švihla do prázdna. Asistence: Petr Hradil.
     
    13:47
    Hosty nyní zřejmě čekají krušné časy. Feledík si totiž pomohl hokejkou v rozporu s pravidly a je vyloučen za hákování. Vsetín si zahraje pět na tři.
     
    12:53
    Také vsetín si vyzkouší hru v početní výhodě. Lukáš Drtil je vyloučen za hrubost.
     
    7:24
    Vsetín vstřelil branku!
    Domácí ale hru v oslabení začínají vstřelenou brankou. DAVID KLIMEK vypíchl na vlastní modré puk a svůj brejk zakončil bezchybně provedeným forhendovým blafákem. Bez asistence.
     
    7:11
    Domácí jdou do čtyř. Za faul v útočném pásmu je vyloučen jeden ze vsetínským mladíků. Prohřeškem je hákování.
     
    6:57
    Hostující hráči si vy rychlé akci vyměnili puk a jeden z hráčů se ocitl tváří v tvář Hromadovi - ten ale výborným zákrokem betonem prokázal, proč je momentálně jedničkou v mužském týmu VHK.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 8. Klimek, 17. Medvedev (Hradil), 31. Kubo (Daněk), 40. Šunkov (Vítek), 48. Kývala (Koutník)


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Krkoška) - Kubo, Šimon, Valentík, Daněk, Štrbík, Medvedev, Šunkov, Klimek, Koutník, Tyralík, Kývala, Žabčík, Hradil, Zbranek, Vítek, Studený, Horák, Tobola, Báchor.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Miriorz (Hoffmann) - Navrátil, Feledík, Fryč, Lyzák, Prokopec, Holinka, Drtil, Žalčík, Langr, Galuška, Nevrlý, Horák, Hodulák.

    Rozhodčí: Kubičík - Adamec, Poruba
    bahis siteleri