Twente – Waalwijk 5:0 (kon.)
konec
FC Twente
5:0 (2:0)
RKC Waalwijk
Sobota 21.01.2012, 20:45 • De Grolsch Veste • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    81
    Twente právě vstřelilo branku!
    Další zaváhání Zoeta! Ten při přímém kopu byl příliš u vzdálenější tyče a OLA JOHN posílá krásný padáček doprostřed branky, Zoet se už nestihl přesunout.
     
    65
    Twente právě vstřelilo branku!
    Po faulu se postavil k přímému volnému kopu Ola John, který posílá nádherný centr do vápna. A po špatném vyboxování gólmana Zoeta uklízí do odkryté klece NACER CHADLI.
     
    54
    A tu proměňuje LUUK DE JONG. Ten tak vsítil druhou branku v utkání, posílá gólmana na druhou stranu a uklízí balón přímo k tyči. Naprosto s přehledem proměněná penalta!
     
    35
    Twente právě vstřelilo branku!
    Po přihrávce Rosalese poslal De Jong před hranici vápna narážečku na EMIRA BARJAMIHO, který dvojtým naznačením vyškolil kapitána Waalwijku Van Peppena a přízemní ranou k tyči nedal Zoetovi šanci.
     
    26
    Twente právě vstřelilo branku!
    Po dlouhém centru do vápna si naskočil na LUUKA DE JONGA brankář Zoet, jenže vypadl mu balón z ruky a nadějný střelec domácích zakončoval do prázdné branky.

    Viktor Sandev

    Branky: 26. De Jong, 35. Barjami, 54. De Jong, 65. Chadli, 81. John

    Karty:   6. Rosales (TWE), 15. Brama (TWE) - 27. Duits (WAA), 31. Van Peppen (WAA), 87. Auassar (WAA)


    FC Twente: Mihajlov - Wisgerhof, Tiendalli, Rosales, Douglas - Brama (68. Janssen), Fer - Bajrami (72. Janko), Chadli (84. J.John), Jong, John.

    RKC Waalwijk: Zoet - Van Mosselveld, Drost, Bandjar, Van Peppen - Duits (63. Voorde), Braber (64. Auassar), Sno, Meijers - Schet (77. van Hout), Castillon.

    Rozhodčí: van Sichem - Langkamp, Rutgers