Jihlava – Písek 4:0 (kon.) | Litoměřice – Šumperk 4:5 (po pr.) | Kadaň – Třebíč 2:4 (kon.)
Beroun – Benátky n/J 6:2 (kon.) | Olomouc – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.) | Hr. Králové – Chomutov 8:2 (kon.)
Most – Ústí n/L 2:8 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
8:2 (3:1, 2:1, 3:0)
Piráti Chomutov
Středa 01.02.2012, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:05
    Ondřej Fiala s Davidem Roupcem dostávají 2+2 minuty za hrubost. Tresty se vykrátí a Chomutov pokračuje ve své početní výhodě.
     
    57:32
    Chomutov ještě může přidat alespoň čestnou branku. K trestoměřičům si ještě půjde popřemýšlet Václav Čížek, který dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    49:40
    Přidají Východočeši další branku? Jeff Jilson dostává dvě minuty za držení protihráče a nabízí tím tak Hradeckým další šanci na skórování.
     
    46:25
    Už už se chystal vrátit na hrací plochu vyloučený chomutovský hráč, v tom však přišel další faul. Tím se provinil Milan Procházka, který dostává dvě minuty za hákování.
     
    44:27
    Hradec bude moci přidat další gól. Za katr si půjde zchladit hlavu Lukáš Endál za sekání.
     
    33:58
    Jiří Kadlec ale oslabí svůj tým. Ve vlastní třetině se totiž dopustil nedovoleného bránění a hosté si zahrají početní výhodu.
     
    28:24
    Hradec se bude moci na delší čas zabydlet v obranném pásmu Chomutova. Lavička Severočechů se totiž nedohodla při střídání a hosté hráli v šesti. Trest odpyká Richard Diviš.
     
    17:17
    Hradečtí navíc budou moci znásobit svůj náskok. Na trestnou lavici totiž míří chomutovský Štěpán Hřebejk, ten dostává dvě minuty za držení protihráče.
     
    07:45
    Roli si oba celky vymění. Jaroslav Mrázek dostává rovnou 2+2 minuty, když se jeho hokejka ocitla v obličeji Michala Tvrdíka. Hradecký centr se chvíli těžce zvedal z ledu, bude ale v pořádku.
     
    03:50
    Chomutov si zahraje početní výhodu. Prvním vyloučeným hráčem utkání se stává Vít Budínský, jenž se provinil pádem pod nohy ve vlastním obranném pásmu.
    Marken.cz

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 12. Vágner (Moskal, Roupec), 15. Koudelka, 18. Berger (Čížek, Tvrdík), 30. Moskal (Budínský, Koudelka), 31. Kadlec (Záhorovský), 43. Tvrdík (Kubeš), 49. Záhorovský (Kadlec, Kubica), 54. Moskal (Koudelka) - 6. Procházka (Gajovský, Hruška), 23. Diviš (Hromas)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Luňák) – Čížek, Karlíček, Roupec, Vágner, Hendrich, Poživil, Chmelíř, Bendík – Kubeš, Tvrdík, Berger – Budínský, Koudelka "C", Moskal – Kubica, Záhorovský, Kadlec – Marosz, Nosek, Karpov
    Piráti Chomutov: Duba (20. Řehoř) – Pavlas, Macháček, Rutta, Jilson, Grof, Mrázek, Pulpán – Fiala, Diviš, Jíra – Endál, Sikora, Seman – Hruška, Gajovský, Procházka – Hromas, Kraft, Hřebejk

    Rozhodčí: Kubeš – Frodl, Zavřel
    bahis siteleri