Vsetín – PZ Kladno 9:5 (kon.) | Hr. Králové – Plzeň 1:10 (kon.) | Liberec – Sparta 4:7 (kon.)
Třinec – Chomutov 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – HC Litvínov 3:1 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 7:1 (kon.)
Olomouc – Letňany 8:3 (kon.) | Zlín – Motor ČB 2:7 (kon.) | Kometa Brno – Písek 4:5 (po s.n.)
Havířov – HC Kladno 5:2 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 1:2 (kon.) | Pardubice – Slavia 0:0 (16:00)
konec
Královští lvi Hradec Králové
1:10 (1:3, 0:4, 0:3)
HC Škoda Plzeň
Sobota 04.02.2012, 12:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    58:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jenže marná snaha, indiáni završují svůj výkon desátou brankou. Při dělovce TOMÁŠE ANDRLÍKA Veselý vůbec nic neviděl a když se kolem něj vracel kotouč z branky, jen bezmocně rozhodil rukama - 1:10. Asistence: Roman Přikryl, Jiří Kepka.
     
    48:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Už jen jediný gól chybí hostům do desítky. Pohotovou kombinaci po trase Krliš - Polata - JAN RYBA zakončil poslední jmenovaný snadnou střelou do odkryté klece - 1:9. Asistence: Matěj Polata, Václav Krliš.
     
    46:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hradečtí obránci i brankář zaváhali po odražení puku od zadního hrazení a jako první u něj byl JIŘÍ KEPKA, který Veselého rovnou prostřelil a postaral se o využitou přesilovku - 1:8. Asistence: Jiří Uhlík.
     
    34:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    I když je to pro většinu osazenstva stadionu malá útěcha, diváci alespoň viděli další pohledný útočný moment mladých Západočechů. Nabídku Tomáše Andrlíka sklepl ze vzduchu JOSEF ZIMMERMANN přesně do volného prostoru ve výstroji přesouvajícího se Veselého - 1:7. Asistence: Tomáš Andrlík, Filip Mašek.
     
    31:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další akce hostujícího týmu zakončená do prázdné brány. Josef Zimmermann na sebe natáhl jednoho hradeckého beka a ten druhý se nestačil vrátit k MARTINU ŠIMANDLOVI, jenž už po přiťuknutí spoluhráče neměl problém - 1:6. Asistence: Josef Zimmermann, Michal Šmíd.
     
    29:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Pátý gól indiánů vyhání Michala Šivela z hradecké klece a do hry zasáhne František Veselý. Po Šimandlově obtočení zazvonila za domácím brankářem tyčka, ale jako první si kotouč našel FILIP MAŠEK a bez potíží ho namířil do prázdné brány - 1:5. Asistence: Martin Šimandl, Josef Zimmermann.
     
    22:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nedáš - dostaneš, je to zase o tři góly. Střelu Jiřího Kepky z mezikruží Šivel jen utlumil a puk se mu vykutálel k tyčce, odkud ho do prázdné branky dorazil ROMAN PŘIKRYL - 1:4. Asistence: Jiří Kepka.
     
    17:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Důležitý gól domácího týmu znamená snížení na dvoubrankový rozdíl. Michal Procházka si energicky nabruslil do útočného pásma a pak tvrdou střelou vyzval Pacla k zákroku vyrážečkou. Plzeňský brankář však odrazil kotouč pouze na hokejku DANIELA KLEMENCE, jenž ho okamžitě napálil do zívající branky - 1:3. Asistence: Michal Procházka.
     
    15:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hradečtí už to moc dobře znají, přesto jim opět už v první třetině ujíždí vlak. Zpoza brány se přes hradeckého obránce vymotal ROMAN PŘIKRYL a pak trochu z úhlu našel přízemním zakončením místo v Šivelově postoji - 0:3. Asistence: Jiří Uhlík.
     
    12:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jako bych to zakřikl. Vojtěch Tulačka vyzval zpoza brány ke skórování neobsazeného MICHALA MORAVČÍKA, jenž z první trefil přesně hradecký růžek - 0:2. Asistence: Vojtěch Tulačka, Jan Schleiss.
     
    00:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    59 sekund stačilo hostům na první úder. Jan Schleiss se znovu zjevil nehlídán mezi kruhy, ale tentokrát puk na chvíli podržel, než ho nabídl před prázdnou klec JIŘÍMU UHLÍKOVI. Hodně pohledná akce a je to 0:1. Asistence: Jan Schleiss, Vojtěch Tulačka.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 18. Klemenc (Procházka) - 1. Uhlík (Schleiss, Tulačka), 13. Moravčík (Tulačka, Schleiss), 16. Přikryl (Uhlík), 23. Přikryl (Kepka), 30. Mašek (Šimandl, Zimmermann), 32. Šimandl (Zimmermann, Šmíd), 35. Zimmermann (Andrlík, Mašek), 47. Kepka (Uhlík), 48. Ryba (Polata, Krliš), 59. Andrlík (Přikryl, Kepka)


    Královští lvi Hradec Králové: Šivel (Veselý) – Vácha, Skála, Suk, Voříšek, Rejl, Štědrý, Souček – Malinský, Pilař, Jebavý, Suchan, Kastner, Srpek, Drašnar, Procházka, Šeps, Bartoň "C", Nedvídek, Klemenc. Trenér: Pavel Táborský.
    HC Škoda Plzeň: Pacl (Karafiát) – Polívka, Kubík, Šmíd, Walter, Moravčík, Andrlík, Holý, Vlček – Sladký, Šimandl, Mašek, Schleiss, Zimmermann, Polata, Uhlík, Přikryl, Tulačka "C", Krliš, Ryba, Kepka. Trenér: František Černý.

    Rozhodčí: Kopeček – Plch, Padevět.
    bahis siteleri