Lille – Bordeaux 4:5 (kon.) | Nice – PSG 0:0 (kon.) | Toulouse – Saint-Étienne 0:1 (kon.)
konec
OGC Nice
0:0 (0:0)
Paris Saint-Germain
Neděle 12.02.2012, 17:00Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    Utkání je za námi, domácí to dokázali! Předposlední Nice vyválčilo s favoritem Paris Saint-Germain cenný bod, který jej může přiblížit záchraně v Ligue 1. Nutno dodat, že bodový zisk si domácí zcela zasloužili, PSG tápalo a ačkoli si jisté brankové šance vytvořit dokázalo, ani jednou nemířili hostující borci přesně. Výsledkem je tak bezbranková remíza 0:0. Loučím se s vámi a u dalšího on-line přenosu nashledanou! (18:55:23)
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    PSG zahrávalo po faulu přímý kop z velmi slušné pozice. Balon si postavil Nene, rozběhl se a vypálil. Střela překonala stojící zeď, proti rozhodující brance byl ale domácí gólman Ospina, který divoký balon lapil do svých rukavic.
     
    90
    Hlavní arbitr Varela nastaví 4 minuty.
     
    89
    Domácí naposledy střídají! Odchází defenzivní záložník Digard, nahrazuje jej Sable.
     
    88
    PSG mělo nyní grandiózní příležitost! Do běhu dostal míč rozběhnutý Nene, který jej dovedl až do velkého vápna. Obránci Nice se ale stačili vrátit a situaci útočníkovi PSG značně znepříjemnit. To se jim povedlo na výbornou, Nene se nakonec sám ukličkoval.
     
    86
    Domácí se na čas probrali z letargie a pokusili se také zahrozit. Zprava se snažil odcentrovat Djedje, centr doputoval až ke Goncalvesovi, který jej nedokázal správně usměrnit. Balon mají opět hosté.
     
    84
    Hosté stále více tlačí. Z levé strany se pokusil odcentrovat Maxwell. záměr mu nevyšel, byl z toho alespoň rohový kop. Načechraný balon poté dokázala domácí obrana zpacifikovat a odkopnout pryč. Nice se možná až příliš zbytečně zatahuje.
     
    81
    Nice podruhé v průběhu utkání střídá. ze hřiště odchází za potlesku fanoušků dnes velice aktivní Mouloungui, místo něj se pokusí trápit defenzivu PSG Goncalves.
     
    81
    Utkání nám graduje! Po přiťuknutí Neneho se z dálky opřel do balonu Jallet. Vyslaný projektil pouze prosviště kolem levé tyče Siriguovy svatyně. Brankáře Nice však jistojistě vystrašil, stejně tak příchozí fanoušky domácího celku.
     
    79
    Domácí se mohli dostat do vedení! Zahrávali rohový kop, před Siriguem se po jeho zahrání vytvořila nepřehledná skrumáž. ani jeden z borců Nice se však nedokázal k balonu dostat a poslat jej do sítě. Při hostech nyní stálo štěstí, mohli mít situaci ještě těžší než nyní.
     
    78
    Poprvé v utkání střídají také domácí. Hřiště opustil Abriel, nahradil jej Palun.
     
    76
    A nová posila Matuidi se pokusila patřičně uvést! Po kvalitní přihrávce vyslal střelu ze střední vzdálenosti. Úspěch však neslavil, pumelice mířila mimo branku Nice.
     
    74
    Paris Saint-Germain využilo i poslední šanci vystřídat. Ze hřiště odchází Mathieu Bodmer, místo něj přichází Blaise Matuidi.
     
    71
    Ze zhruba 35 metrů se pokusil ohrozit branku domácích Sissoko. Střela ale mířila pánubohu do oken, šancí na úspěch měla pramálo. I na tomto pokuse je patrná zoufalost favorita, který se nemůže dostat do vedení, často však díky přílišné přílišné překombinovanosti, která nikam nevede.
     
    68
    Bodmer tentokráte své snažení přehnal! Při útočné aktivitě sundal protihráče bodyčekem, za který by se nemuseli stydět ani nejošlehanější borci ze zámořské NHL. Rozhodčí pískl správně, kartu se ale vytasit nerozhodl.
     
    66
    PSG jako by docházely síly. Nemohou se téměř k ničemu dostat, posledních pár minut diktují tempo hry domácí. Z levé strany se pokoušel vykouzlit centr Mounier, nasměroval jej však příliš dopředu, díky čemuž se ho mohl Sirigu před nabíhajícím útočníkem Nice chopit.
     
    64
    Ve velmi solidní šanci se ocitlo domácí Nice! Balonu se chopil Kevin Anin, který se posléze vydal na zkušenou k brance hostí. Lehkou kličkou se dostal do středu hřiště, odkud se pokusil vyslat projektil na Sirigua. Míč jen těsně minul pravou tyčku branky. Při hostech nyní stálo velké štěstí.
     
    63
    Do střelecké pozice se pokoušel probít Nene. Gomise se pokusil přehodit dloubákem, avšak bezúspěšně, obránce Nice si prostor za sebou pohlídal a šikovného forvarda hostí k ničemu nepustil.

    Libor Kucza

    Branky:

    Karty:   19. Nene (PSG), 34. Sissoko (PSG)


    OGC Nice: Ospina - Monzon, Civelli, Gomis, Clerc - Digard (89. Sable) - Mounier, Anin, Abriel (78. Abriel), Dja Djedje - Moulongui (81. Goncalves)
    Paris Saint-Germain: Sirigu - Maxwell, Sakho, Alex (46. Jallet), Bisevac - Bodmer (74. Matuidi), Motta, Sissko - Nene, Gameiro (61. Hoarau), Menez

    Rozhodčí: Bartolomeu Varela
    bahis siteleri