Lille – Bordeaux 4:5 (kon.) | Nice – PSG 0:0 (kon.) | Toulouse – Saint-Étienne 0:1 (kon.)
konec
OGC Nice
0:0 (0:0)
Paris Saint-Germain
Neděle 12.02.2012, 17:00Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    PSG zahrávalo po faulu přímý kop z velmi slušné pozice. Balon si postavil Nene, rozběhl se a vypálil. Střela překonala stojící zeď, proti rozhodující brance byl ale domácí gólman Ospina, který divoký balon lapil do svých rukavic.
     
    89
    Domácí naposledy střídají! Odchází defenzivní záložník Digard, nahrazuje jej Sable.
     
    88
    PSG mělo nyní grandiózní příležitost! Do běhu dostal míč rozběhnutý Nene, který jej dovedl až do velkého vápna. Obránci Nice se ale stačili vrátit a situaci útočníkovi PSG značně znepříjemnit. To se jim povedlo na výbornou, Nene se nakonec sám ukličkoval.
     
    81
    Nice podruhé v průběhu utkání střídá. ze hřiště odchází za potlesku fanoušků dnes velice aktivní Mouloungui, místo něj se pokusí trápit defenzivu PSG Goncalves.
     
    79
    Domácí se mohli dostat do vedení! Zahrávali rohový kop, před Siriguem se po jeho zahrání vytvořila nepřehledná skrumáž. ani jeden z borců Nice se však nedokázal k balonu dostat a poslat jej do sítě. Při hostech nyní stálo štěstí, mohli mít situaci ještě těžší než nyní.
     
    78
    Poprvé v utkání střídají také domácí. Hřiště opustil Abriel, nahradil jej Palun.
     
    74
    Paris Saint-Germain využilo i poslední šanci vystřídat. Ze hřiště odchází Mathieu Bodmer, místo něj přichází Blaise Matuidi.
     
    64
    Ve velmi solidní šanci se ocitlo domácí Nice! Balonu se chopil Kevin Anin, který se posléze vydal na zkušenou k brance hostí. Lehkou kličkou se dostal do středu hřiště, odkud se pokusil vyslat projektil na Sirigua. Míč jen těsně minul pravou tyčku branky. Při hostech nyní stálo velké štěstí.
     
    61
    Hostující mužstvo si připravilo další střídání. Hrací plochu opustil Kevin Gameiro. atmosféru střetnutí pak bude moci místo něj ochutnat Guillaume Hoarau.
     
    46
    Hostující celek hned v úvodu druhé půle střídá. Hřiště opouští Alex, nahradí jej Christopher Jallet.
     
    41
    Sledujeme skutečně úchvatnou podívanou! Do ofenzivy se nyní řítili také domácí. Mouloungui se chopil balonu a vydal se individuálně středem. Odzbrojit se ho pokusil vracející se Gomis. Ten ale minul a útočník Nice mohl zakončit. Střela mu ale nesela, trefil pouze otevřenou náruč Siriga.
     
    39
    Další vzrušení na fotbalovém stánku v Nice! Obrovskou šancí otevřít skóre měli hosté. Nene dostal nádhernou přihrávku, následně se vřítil do vápna, nasadil protihráči "jesličky" a excelentní patičkou posunul balon zpět na Meneze. Sám útočník PSG byl však kolegovou kulišárnou zaskočen tak, že nedokázal z voleje přesně zakončit.
     
    34
    Nyní již hlavní arbitr Varela žlutou kartu vytáhne. Sissoko dohrál velmi nebezpečně Monzona, který je dnes skutečně za "otloukánka." Nakonec se však opět statečně zvedá z hrací plochy.
     
    19
    Brutální šlapák nyní ukázal Nene. Útočník Paris Saint-Germain se pokusil skočit do balon odkopávajícího Monzona, trefil však pouze jeho nárt, za což obdržel zcela po právu žlutou kartu. Levý bek Nice se s bolestivou grimasou nakonec zvedá a vypadá tom že bude pokračovat ve hře.
     
    13
    Byli to ale paradoxně domácí, kdo se mohl poprvé v utkání radovat! Po levé straně zatáhl na polovinu soupeře balon Mouloungui, který si následně vyběhl do středu hrací plochu. Tam ale dostal od hostující obrany "stroma" Z toho si ale přílišnou hlavu nedělal Mounier, který se chopil "kulatého nesmyslu" a tvrdě prověřil rukavice brankáře Siriga.

    Libor Kucza

    Branky:

    Karty:   19. Nene (PSG), 34. Sissoko (PSG)


    OGC Nice: Ospina - Monzon, Civelli, Gomis, Clerc - Digard (89. Sable) - Mounier, Anin, Abriel (78. Abriel), Dja Djedje - Moulongui (81. Goncalves)
    Paris Saint-Germain: Sirigu - Maxwell, Sakho, Alex (46. Jallet), Bisevac - Bodmer (74. Matuidi), Motta, Sissko - Nene, Gameiro (61. Hoarau), Menez

    Rozhodčí: Bartolomeu Varela
    bahis siteleri