Šumperk – Rožnov p. R. 6:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jindř. Hradec 8:3 (kon.) | Vsetín – Třebíč 5:3 (kon.)
Hr. Králové – Kolín 4:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
8:3 (2:0, 1:0, 5:3)
KLH Vajgar Jindřichův Hradec
Neděle 19.02.2012, 13:00 • Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    I když to tak dlouho vůbec nevypadalo, v Kotlině jsme nakonec viděli neuvěřitelnou přestřelku, jež jen ve třetí třetině nabídla dohromady osm vstřelených branek! Rebelové nakonec slaví vítězství 8:3, ale bylo to mnohem těžší, než se na první pohled zdá.

    Pokud bychom měli vybrat nejlepší hráče zápasu, na straně Havlíčkova brodu by se jednalo o Václava Němce, který se jako obránce blýskl dvěma přesnými zásahy. Z řad hostů zaslouží pochvalu Tomáš Müller, který rovněž zaznamenal dvě trefy.

    To je pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek víkendu. (15:05:20)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    To je opravdu neuvěřitelné, další puk se třepe v síti gólmana Krásného! Puk putoval po ose Miloslav Račanský - Erik Novák - PAVEL AMBROŽ, přičemž posledně jmenovaný zamířil z prostoru kruhů přesně mimo dosah brankáře krásného! Asistence: Erik Novák, Miloslav Račanský.
     
    58:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to jsou doslova gólové hody, co teď hráči obou týmů předvádějí! Po nahrávce Jana Kubáta se dostal ke střele VÁCLAV NĚMEC a svou druhou brankou v zápase navyšuje vedení Rebelů! Asistence: Jan Kubát.
     
    57:51
    Vajgar právě vstřelil branku!

    Rozjetý brankostroj nebere konců na jedné ani druhé straně, gólové radosti se už potřetí dočkal Vajgar! Po nahrávce Radka Pavlíka se prezentoval hezkou individuální akcí TOMÁŠ MÜLLER, když si zpracoval puk, sjel si mezi kruhy a zblízka prostřelil gólmana Zvolánka! Asistence: Radek Pavlík.
     
    56:50
    J. Doležal přihrál z kruhů na modrou čáru obránci Křížovi, který si srovnal puk na svou hůl a z mohutného nápřahu nevyzrál na gólmana Krásného.
     
    55:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Kanonáda Rebel pokračuje, domácí vedou už o čtyři branky! V přečíslení 3 na 2 našel Jan Kubát přihrávkou z pravé strany přes padajícího obránce MICHALA ZDRAŽILA, který zblízka přehodil beton gólmana Krásného! Asistence: Jan Kubát, Jiří Musil.
     
    55:11
    Na trestnou lavici usedl za držení protihráče Kohút (JHR).
     
    55:00
    Rebelové jsou jako mávnutím kouzelného proutku ze svízelné situace v herní pohodě. Nyní pronikl do otevřené obrany Jihočechů Kubát, který si z levého kruhu vybruslil do předbrankového prostoru, kde bekhendem nenašel skulinku mezi Krásného betony!
     
    53:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Pro Jindřichův Hradec se v posledních minutách hodí rčení "Lehce nabyl, lehce pozbyl"! brzy po tom, co se hosté dostali ne dostřel svého soupeře, se přiťuknutí Erika Nováka dostalo k VÁCLAVU NĚMCOVI, který od modré čáry tvrdou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Erik Novák, Jiří Musil.
     
    53:43
    Po odpískání je za faul loktem vyloučen Chalupský (JHR).
     
    53:43
    Na konci rychlé útočné akce se ocitl v mezikruží obránce Ambrož, ale vystřelil hodně nepřesně a z dobré palebné pozice nepřidal už pátou branku svého týmu!
     
    52:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí soubor se rychle probudil z chvilkové letargie, během níž inkasoval dvě rychlé branky, a dalším úderem do soupeřovy sítě získává více klidu! V nepřehledné mlýnici před brankou, kde se snažili dorážet havlíčkobrodští útočníci, se dostal k odraženému puku VÍT KŘESŤAN a bekhendovou střelou po ledě i s trochou štěstí překonal ležícího brankáře Krásného! Asistence: Ondřej Doležal, Martin Hynek.
     
    52:07
    Od modré čáry střílel brodský zadák Musil a trefil před sebou padajícího protihráče, jímž byl zřejmě Radek Pavlík, z několika kroků do helmy. Naštěstí jeho rána nebyla tak prudká, jindřichohradecký hráč byl jen trochu otřesený.
     
    51:00
    Domácí družina zareagovala na studenou sprchu tím nejlepším možným způsobem, když se rychle vzpamatovává z tvrdého úderu a snaží se získat zpět ztracený dvoubrankový náskok.
     
    50:10
    Vše mohl změnit O. Doležal, který se neohroženě vrhl mezi přesilu protihráčů v útočném pásmu, udělal si kolem sebe mezi kruhy prostor a minul vzdálenější tyčku gólmana krásného!
     
    49:54
    Havlíčkův Brod je dvěma slepenými góly Jindřichova Hradce očividně zaskočený, marně se snaží probít do útočného pásma. Hosté jsou na koni.
     
    49:03
    Vajgar právě vstřelil branku!

    Nabuzení Jihočeši snižují na nejtěsnější možný rozdíl, Rebely čeká ještě spousta práce s tím, aby dotáhli zápas do vítězného konce! Adam Popelka sice se svou střelou ještě ztroskotal na brankáři Zvolánkovi, ale zblízka dorážející FILIP TOMŠÍK už se nemýlil! Asistence: Adam Popelka.
     
    48:03
    Vajgar právě vstřelil branku!

    A Jindřichův Hradec toho bleskově využívá, čímž kazí gólmanu Zvolánkovi čisté konto! Z práce tandemu Marek Chalupský - Radek Pavlík těžil TOMÁŠ MÜLLER, který zblízka natřikrát procedil puk za brankovou čáru! Asistence: Radek Pavlík, Marek Chalupský.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 18. E. Novák, 18. Jelínek (Kubát, Zdražil), 21. Chlubna (Ambrož), 53. Křesťan (O. Doležal, Hynek), 54. Vác. Němec (E. Novák, Musil), 56. Zdražil (Kubát, Musil), 59. Vác. Němec (Kubát), 60. Ambrož (E. Novák, Račanský) - 49. Müller (Pavlík, Chalupský), 50. Tomšík (Popelka), 58. Müller (Pavlík)


    BK Havlíčkův Brod: Zvolánek (Novák) - Vác. Němec (C), J. Musil (A), Ambrož, Pecen, Kříž, Křesťan - Jelínek, Zdražil (A), Kubát, E. Novák, Hynek, Račanský, J. Doležal, Dundáček, O. Doležal, Chlubna.
    KLH Vajgar Jindřichův Hradec: Krásný (Kmoníček) - Popelka, Tržil, Kohút, Müller - Cifreund, Pavlík, Chalupský, Jasanský (C), Benda, Brus, Tomšík, Přílepek, Kubín.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček - Gabriela Šťastná, Roman Zídek
    thejrc.org