Šumperk – Rožnov p. R. 6:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jindř. Hradec 8:3 (kon.) | Vsetín – Třebíč 5:3 (kon.)
Hr. Králové – Kolín 4:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
8:3 (2:0, 1:0, 5:3)
KLH Vajgar Jindřichův Hradec
Neděle 19.02.2012, 13:00 • Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    I když to tak dlouho vůbec nevypadalo, v Kotlině jsme nakonec viděli neuvěřitelnou přestřelku, jež jen ve třetí třetině nabídla dohromady osm vstřelených branek! Rebelové nakonec slaví vítězství 8:3, ale bylo to mnohem těžší, než se na první pohled zdá.

    Pokud bychom měli vybrat nejlepší hráče zápasu, na straně Havlíčkova brodu by se jednalo o Václava Němce, který se jako obránce blýskl dvěma přesnými zásahy. Z řad hostů zaslouží pochvalu Tomáš Müller, který rovněž zaznamenal dvě trefy.

    To je pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek víkendu. (15:05:20)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    To je opravdu neuvěřitelné, další puk se třepe v síti gólmana Krásného! Puk putoval po ose Miloslav Račanský - Erik Novák - PAVEL AMBROŽ, přičemž posledně jmenovaný zamířil z prostoru kruhů přesně mimo dosah brankáře krásného! Asistence: Erik Novák, Miloslav Račanský.
     
    58:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to jsou doslova gólové hody, co teď hráči obou týmů předvádějí! Po nahrávce Jana Kubáta se dostal ke střele VÁCLAV NĚMEC a svou druhou brankou v zápase navyšuje vedení Rebelů! Asistence: Jan Kubát.
     
    57:51
    Vajgar právě vstřelil branku!

    Rozjetý brankostroj nebere konců na jedné ani druhé straně, gólové radosti se už potřetí dočkal Vajgar! Po nahrávce Radka Pavlíka se prezentoval hezkou individuální akcí TOMÁŠ MÜLLER, když si zpracoval puk, sjel si mezi kruhy a zblízka prostřelil gólmana Zvolánka! Asistence: Radek Pavlík.
     
    56:50
    J. Doležal přihrál z kruhů na modrou čáru obránci Křížovi, který si srovnal puk na svou hůl a z mohutného nápřahu nevyzrál na gólmana Krásného.
     
    55:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Kanonáda Rebel pokračuje, domácí vedou už o čtyři branky! V přečíslení 3 na 2 našel Jan Kubát přihrávkou z pravé strany přes padajícího obránce MICHALA ZDRAŽILA, který zblízka přehodil beton gólmana Krásného! Asistence: Jan Kubát, Jiří Musil.
     
    55:11
    Na trestnou lavici usedl za držení protihráče Kohút (JHR).
     
    55:00
    Rebelové jsou jako mávnutím kouzelného proutku ze svízelné situace v herní pohodě. Nyní pronikl do otevřené obrany Jihočechů Kubát, který si z levého kruhu vybruslil do předbrankového prostoru, kde bekhendem nenašel skulinku mezi Krásného betony!
     
    53:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Pro Jindřichův Hradec se v posledních minutách hodí rčení "Lehce nabyl, lehce pozbyl"! brzy po tom, co se hosté dostali ne dostřel svého soupeře, se přiťuknutí Erika Nováka dostalo k VÁCLAVU NĚMCOVI, který od modré čáry tvrdou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Erik Novák, Jiří Musil.
     
    53:43
    Po odpískání je za faul loktem vyloučen Chalupský (JHR).
     
    53:43
    Na konci rychlé útočné akce se ocitl v mezikruží obránce Ambrož, ale vystřelil hodně nepřesně a z dobré palebné pozice nepřidal už pátou branku svého týmu!
     
    52:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí soubor se rychle probudil z chvilkové letargie, během níž inkasoval dvě rychlé branky, a dalším úderem do soupeřovy sítě získává více klidu! V nepřehledné mlýnici před brankou, kde se snažili dorážet havlíčkobrodští útočníci, se dostal k odraženému puku VÍT KŘESŤAN a bekhendovou střelou po ledě i s trochou štěstí překonal ležícího brankáře Krásného! Asistence: Ondřej Doležal, Martin Hynek.
     
    52:07
    Od modré čáry střílel brodský zadák Musil a trefil před sebou padajícího protihráče, jímž byl zřejmě Radek Pavlík, z několika kroků do helmy. Naštěstí jeho rána nebyla tak prudká, jindřichohradecký hráč byl jen trochu otřesený.
     
    51:00
    Domácí družina zareagovala na studenou sprchu tím nejlepším možným způsobem, když se rychle vzpamatovává z tvrdého úderu a snaží se získat zpět ztracený dvoubrankový náskok.
     
    50:10
    Vše mohl změnit O. Doležal, který se neohroženě vrhl mezi přesilu protihráčů v útočném pásmu, udělal si kolem sebe mezi kruhy prostor a minul vzdálenější tyčku gólmana krásného!
     
    49:54
    Havlíčkův Brod je dvěma slepenými góly Jindřichova Hradce očividně zaskočený, marně se snaží probít do útočného pásma. Hosté jsou na koni.
     
    49:03
    Vajgar právě vstřelil branku!

    Nabuzení Jihočeši snižují na nejtěsnější možný rozdíl, Rebely čeká ještě spousta práce s tím, aby dotáhli zápas do vítězného konce! Adam Popelka sice se svou střelou ještě ztroskotal na brankáři Zvolánkovi, ale zblízka dorážející FILIP TOMŠÍK už se nemýlil! Asistence: Adam Popelka.
     
    48:03
    Vajgar právě vstřelil branku!

    A Jindřichův Hradec toho bleskově využívá, čímž kazí gólmanu Zvolánkovi čisté konto! Z práce tandemu Marek Chalupský - Radek Pavlík těžil TOMÁŠ MÜLLER, který zblízka natřikrát procedil puk za brankovou čáru! Asistence: Radek Pavlík, Marek Chalupský.
     
    47:57
    V útočném pásmu se dopustili nedovoleného zákroku Hynek (HBR), provinil se podražením.
     
    47:30
    Domácí družina stále svírá Jihočechy v jejich obranném pásmu a operuje s pukem kolem Krásného svatyně, do koncovky se teď však probíjí horko těžko.
     
    47:05
    Jelínek přihrál před branku velmi dobře postavenému Zdražilovi, jenž pohotovou střelou zblízka nepropálil gólmana Krásného. ten vyrazil kotouč a následně si poradil i se střelou Vác. Němce od modré čáry.
     
    46:39
    Utěšeným behkendovým obloučkem až od modré čáry se nenechal gólman krásný zaskočit, když si kotouč schoval do své náruče a přerušil hru.
     
    46:05
    J. Doležal si ztlumil na svou hokejku přesnou nahrávku, ve středním pásmu si elegantní kličkou obhodil protihráče a z levého kruhu vypálil do připravené náruče gólmana Krásného.
     
    45:15
    Mladí Rebelové diktují tempo hry, když drží kotouč častěji na svých holích a neustále zkoušejí překonat obranný val Jihočechů, kteří zatím zodpovědně brání své území kolem brankáře Krásného.
     
    44:37
    Křesťan rychle naskočil z trestné lavice zpět na led a jeho spoluhráči ho okamžitě hledali dlouhým pasem na útočnou modrou čáru. Kotouč však zachytil už ve středním pásmu protihráč.
     
    43:30
    J. Doležal se snažil něco vymyslet v těsné blízkosti gólmana Krásného po přesné nahrávce z levé strany, ale nedokázal si srovnat dobře puk na svou hůl.
     
    43:02
    Jindřichův Hradec získal sice puk od Rebelů do své moci, jenže dlouho se z něj neradoval. Nepřesná a dlouhá nahrávka končí odpískaným icingem.
     
    42:31
    Na trestnou lavici musí chtě nechtě usednout ke dvěma minutám Křesťan (HBR).
     
    42:00
    Kotouč se potuluje především ve středu ledového kolbiště, kde o něj svádějí hráči obou celků dlouhý a urputný souboj, který stále nezná svého vítěze.
     
    41:15
    E. Novák nechal na pravém křídle vyniknout své šikovné ruce, když zamíchal s pukem na holi a položil si u bližší tyčky na led gólmana Krásného. Pak ale nestihl přesně zakončit.
     
    40:43
    Rebelové získali chvilku po vhazování kotouč do své moci a zpoza Zvolánkovy svatyně odpálili puk tak daleko, jak jen to bylo možné. Hosté začínají novou akci.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    V prostřední části Rebelové ještě navýšili své vedení, když se mezi střelce zapsal i Tomáš Chlubna. Do závěrečného dějství, jež začne přibližně ve 14:26, půjdou domácí Rebelové s tříbrankovým náskokem.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:40
    Ve vlastním oslabení se hnal do útočného pásma rychlonohý útočník E. Novák, ale jeho následná střela z levého kruhu postrádala větší přesnost.
     
    39:24
    Za katr je vykázán Hynek (HBR) kvůli hákování.
     
    39:16
    Račanský hledal hezkým pasem z rohu pásma soupeře, kam zavezl puk, před brankou dobře postaveného Hynka, který si nezpracoval rychle letící kotouč.
     
    38:56
    Havlíčkův Brod byl hned dvakrát zastaven v postupu do útočného postavení. Nejdříve kvůli přihrávce rukou, podruhé vinou zakázaného uvolnění.
     
    38:45
    Hosté si začínali nebezpečně vynucovat převahu v útočném pásmu a protlačili se do dobré palebné pozice, ale obrana Rebelů zapracovala na poslední chvíli znamenitě, když vypíchla soupeřovu útočníkovi puk v předbrankovém prostoru.
     
    38:00
    Hosté se dvakrát probili do zakončení v útočném pásmu, ale nejdříve rána od levého mantinelu letěla vysoko nad Zvolánkovu branku, po čemž pokus od modré čáry jen kontroloval lapačkou brodský muž s maskou.
     
    36:45
    Chlubna se hned dvakrát ocitl ve skvělé palebné pozici, když nejdříve z mezikruží mu střela nesedla a skončila mimo branku, ale vzápětí střílel z mezikruží do hrudi brankáře Krásného!
     
    35:51
    Havlíčkův Brod má v početní převaze opravdu drtivý tlak a jindřichohradečtí mladíci mu odolávají s vypětím všech sil, přičemž spršku nepříjemných střel likviduje zatím skvěle chytající gólman Krásný.
     
    34:30
    Musil našel svou nahrávkou Zdražila, který vypálil ze strany do betonů gólmana Krásného, kterému pomohla horní tyčka proti bleskové Kubátově dorážce zblízka!
     
    34:13
    Tomšík (JHR) se provinil proti hokejovým pravidlům krosčekem.
     
    33:49
    Chalupský ve slibném přečíslení našel krásnou nahrávkou před bránou osamoceného Müllera, který bez přípravy trefil jen tyčku. Za faul loktem je potrestán právě Chalupský (JHR).
     
    33:04
    Teď se hosté sami připravili o možnost nastěhovat se do Zvolánkovy blízkosti, když jen vyhodili puk přes všechny čáry na odpískaný icing.
     
    32:50
    Domácí sóubor se zatím brání bez větších problémů. Puk často drží na svých holích, přičemž kouskuje útočnou snahu Jihočechů častými vyhozeními.
     
    32:00
    Hosté drží útočné pásmo a tlačí Rebely v hloubi jejich obranného pole, přičemž gólman Zvolánek musí být neustále ve střehu. Teď zmařil ránu Jasanského z pravé strany vyrážečkou.
     
    31:38
    Musil (HBR) to přehnal s důrazem a je vyloučen za sekání.
     
    31:10
    Zdražil se prezentoval skvělým obranným zákrokem, když při přečíslení hostů 2 na 1 zachytil nahrávku a srazil ji do rohu brodského pásma.
     
    30:58
    Svěřenci trenérského tandemu Jaroslav Benák - Václav Adam stále diktují tempo hry a pokoušejí se projít do blízkosti brankáře krásného, jehož obrana zatím pracuje velmi dobře.
     
    30:10
    Rebelové bojovali o puk s jindřichohradeckými hráči v útočném pásmu a obránce Kříž potom dobře přečetl situaci, když si hlídal zadní vrátka a chytil odražený puk dříve, než se mohl někdo z hostů dostat do protiútoku.
     
    30:10
    Rebelové bojovali o puk s jindřichohradeckými hráči v útočném pásmu a obránce Kříž potom dobře přečetl situaci, když si hlídal zadní vrátka a chytil odražený puk dříve, než se mohl někdo z hostů dostat do protiútoku.
     
    29:44
    E. Novák střílel po návratu Křesťana z trestné lavice mezi kruhy a O.Doležal ještě tečoval letící puk, ale jen na betony dobře postaveného gólmana Krásného.
     
    29:00
    Vajgar už se usídlil na dostřel gólmana Zvolánka, ale zatím se proti pevnému a dobře se pohybujícímu bloku Rebelů nemůže probít do palebného postavení.
     
    28:45
    Rebelové vyhodili puk až do útočného pásma, kde teď šetří cenné sekundy ze svého trestu tím, že napadají soupeřovu rozehrávku už v jejím zárodku.
     
    27:50
    Tržil nejdříve pálil od modré čáry do připravených betonů gólmana Zvolánka, po čemž do stejné části výstroje střílel z levé strany i útočník Chalupský.
     
    27:24
    Hru v početní převaze si zahraje i Vajgar, za faul ve středu pole bude pykat Křesťan (HBR). Jeho prohřeškem proti pravidlům je nedovolené bránění.
     
    26:54
    Havlíčkův Brod se snažil vrátiti zpět do útočného postavení dlouhým nahozením, ale kotouč se odrazil od zadního mantinelu jen do výstroje gólmana Krásného, jenž si vyjel ze svého brankoviště a přerušil hru.
     
    26:35
    Pecen se nerozpakoval na modré čáře dlouho s kotoučem, který k němu doputoval, a co nejrychleji jej napálil směrem na bránu. Gólman Krásný byl připravený a letící puk vyrazil svými betony do bezpečí.
     
    25:51
    Havlíčkův Brod se sice dvakrát na delší dobu udržel na dostřel soupeřovy brány, ale hosté se ujali dvakrát kotouče a vyhodili až do Zvolánkova hájemství.
     
    25:10
    Gólman Krásný se teď má ve svém brankovišti proti havlíčkobrodským střelcům co ohánět, v jednom případě mu pomohlo i štěstí, když Rebelové střelou ze strany zazvonili na tyčku!
     
    24:56
    Mladí bojovníci z Kotliny kombinovali v útočném pásmu a vynutili si faul svého soupeře. Z ponechané výhody nic nevytěžili, ale na lavici hanby míří Brus (JHR) za vražení na hrazení.
     
    24:12
    Hosté se ubránili bez úhony, přičemž oslabení se jim povedlo. Soupeře z Kotliny k ničemu vážnějšímu nepustili, nyní se už hraje 5 na 5.
     
    23:40
    Ambrož dostal kotouč do blízkosti útočné modré čáry od svých spoluhráčů a rychlou střelou prověřil pevnost betonů gólmana Krásného.
     
    23:32
    Vajgar opět posílá vybojovaný kotouč přes všechny čáry do útočného pásma, Rebelové začínají svůj zcela nový útok z hloubi obranného pole.
     
    23:16
    Jihočeši zapracovali velmi dobře v defenzívě, aktivním pohybem ze svého pásma vytlačili Rebely za modrou čáru, po čemž se píská havlíčkobrodský offside.
     
    22:58
    Hosté se sice ihned po vyhraném vhazování ve svém pásmu osvobodili dlouhým vyhozením, ale rebelové už jsou sroceni kolem gólmana Krásného, kde si vyměňují puk.
     
    22:10
    Chalupský (JHR) je potrestán 2 minutami za podražení.
     
    20:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je raketový nástup Rebelů do prostřední části, vedou už o tři branky! Pavel Ambrož adresoval přesnou přihrávku na útočnou modrou čáru, kde se pohyboval TOMÁŠ CHLUBNA, který si zpracoval puk, sjel si sám až před branku, rozhýbal si gólmana krásného a do odkryté brány pohodlně skóroval! Asistence: Pavel Ambrož.
     
    20:31
    Gólman Zvolánek se dostal v prostřední části poprvé do akce a hned pomohl svým obráncům, když si povyjel ze svého brankoviště a útočníkovi soupeře zalehl puk před bruslemi.
     
    20:18
    Rebelové opět zvládli lépe situaci na úvodním vhazování, jež otevřelo 2. třetinu. Vyhodili však jen přes všechny čáry na zakázané uvolnění, rychlý přechod do útočného pásma jim nevyšel.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dvacetiminutovka nabídla převahu Rebelů, kteří se dlouho trápili se zakončením a střeleckou impotenci prolomili až chvíli před první sirénou, kdy se trefili rychle po sobě Erik Novák a Martin Jelínek. Před prostřední částí, jež začne zhruba ve 13:40, vede Havlíčkův Brod nad Vajgarem 2:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:00
    Hra je teď značně neurovnaná, puk se rychle stěhuje od jedné branky ke druhé. Ani jednomu ze soupeřů se nedaří zaujmout na delší dobu útočné postavení, šance se na ledě nevyskytují.
     
    18:20
    Hosté se pokoušejí ještě před první sirénou snížit na nejtěsnější možný rozdíl. Tentokrát jejich snahu přerušila obrana Rebelů, ale následně vyhodila jen na zakázané uvolnění.
     
    17:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je studená sprcha pro hosty, Havlíčkův Brod navyšuje své vedení! Michal Zdražil předložil puk Janu Kubátovi, který krásným pasem do předbrankového prostoru našel MARTINA JELÍNKA, jemuž jen stačilo ke vstřelení branky správně nastavit hůl! Asistence: Jan Kubát, Michal Zdražil.
     
    17:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Hosté sice byli na ledové ploše již v plném počtu, ale Rebelové pokračovali v tlaku a slaví zisk vedení! Ke kotouči se probil ERIK NOVÁK, jenž měl dostatek času a prostoru mezi kruhy k tomu, aby se štěstím prostřelil gólmana Krásného! Bez asistence.
     
    16:05
    Ambrož pálil od modré čáry a brankář krásný jeho pokus vyrazil před sebe, kde dorážel Hynek, ale ztroskotal na betonech pohotového muže s maskou v jindřichohradeckém brankovišti.
     
    15:30
    Rebelové se usadili v útočném pásmu a dlouho neváhali s tím, aby ohrozili gólmana Krásného. Ten nyní zasahovat nemusel, tečovaná střela Musila skončila mimo jeho svatyni. Hosté vyhazují.
     
    14:53
    Ambrož střílel z mezikruží a vypálil do připravené vyrážečky gólmana Krásného, jenž podržel svůj tým. Po odpískání je vyloučen Tomšík (JHR) za krosček.
     
    14:10
    Kapitán Jasanský vyzkoušel pozornost gólmana Zvolánka střelou z úhlu na pravém křídle. Maskovaná opora Rebelů však schovala puk u bližší tyče do náruče.
     
    13:50
    Havlíčkův Brod má na své straně značnou územní převahu a vytváří si spoustu slibných příležitostí k ohrožení branky, ale zatím se trápí v koncovce.
     
    13:00
    Tvrdá rána od modré čáry neměla vůbec špatné parametry, ale scházela jí důležitá věc - větší přesnost. Kotouč proletěl daleko vedle tří červených tyčí gólmana Krásného.
     
    12:20
    E. Novák se protlačil přes soupeřovu obranu kde kotouči, ale v mezikruží trefil zápěstím jen nohy před sebou clonícího protihráče. Domácí však zůstávají v pásmu u puku.
     
    11:25
    Mladí Rebelové překonali obranný val svého soupeře na modré čáře a nyní už zkoušejí něco vymyslet na jindřichohradeckou obranu poblíž brankáře Krásného. Zatím neúspěšně.
     
    10:50
    Domácí družině to teď trochu zaskřípalo, když po zisku kotouče nepřešla do útočné fáze a vyhodila jen na zakázané uvolnění. Buly před brankářem Zvolánkem.
     
    10:30
    Zdražil se během neurovnané pasáže hry dostal k zajímavému zakončení z prostoru mezi kruhy, svou svižnou střelou po ledě však minul z dobré pozice levou Krásného tyčku!
     
    09:45
    Havlíčkův Brod má teď na své straně územní převahu a tlačí soupeře do hloubi jeho obranného pole. O puk však musí neustále bojovat u hrazení, do koncovky se tak probíjí marně.
     
    08:25
    Gólman Krásný se vůbec po nahozeném puku z brodského pásma nedomluvil se svým obráncem a vydal se daleko ze svého brankoviště pro puk. Málem za to pykal, protože O. Doležal se tlačil k zakončení, ale neúspěšně.
     
    08:10
    Rebelové ustáli své oslabení bez problémů, soupeř se k ničemu nebezpečnému nedostal. Už v plném počtu pomýšlení Benákovi svěřenci na útok.
     
    07:37
    Müller zachytil na útočné modré čáře hned dvakrát puk po vyhození domácích, ale k zakončení se neprobil. Následně osvobodil Havlíčkův Brod vyhazující Račanský.
     
    07:00
    Od mantinelu pálil Pavlík, ale se svou střelou neuspěl. Domácí soubor následně vybojoval puk a opět se dokázal dlouhým vyhozením osvobodit.
     
    06:20
    Jindřichův Hradec se usadil v útočném pásmu, kde v přesilovkovém postavení rozvíjí svou rychlou kombinaci. Brankář Zvolánek zatím však jen sleduje dění před sebou.
     
    06:01
    Rebelové se budou bránit 12 sekund ve třech hráčích. Kubát (HBR) obdržel 2 minuty za podražení.
     
    05:58
    Gólman hostů Krásný míří na střídačku svého týmu a sudí ponechává jeho týmu výhodu. Po ní bude vylučovat na straně domácích.
     
    05:20
    Hosté se zatím proti oslabenému soupeři z Kotliny znatelně trápí. Vůbec se jim nedaří držet puk delší dobu na svých holích a nastěhovat se do blízkosti gólmana Zvolánka.
     
    04:58
    Havlíčkův Brod získal kotouč a vyvezl puk do útočného pásma, kde na chvíli zdržel hru, což mu v této situaci hraje do karet, neboť tím ušetřil cenné vteřinky.
     
    04:13
    Prvním vyloučeným dnešního zápasu se stal Ambrož (HBR) za napadení.
     
    03:25
    Na opačné straně ledové plochy střílel z prostoru mezi kruhy mladý útočník Chlubna, ale trefil jen uprostřed brankoviště dobře postaveného brankáře Krásného.
     
    03:10
    Müller po vyhraném vhazování v útočném pásmu zkusil štěstí od modré čáry, ale jeho projektil byl sražený a puk skončil jen v ochranné síti.
     
    02:30
    Gólman Krásný má teď spoustu práce, musí neustále zasahovat proti razantním střelám Rebelů ze všech možných střeleckých pozic. Zatím náporu na svou osobu odolává.
     
    02:00
    Rebelové stále drželi svého jihočeského soupeře pod zámkem, ale ten se dokázal z pevného objetí vymanit a přesunout puk alespoň do středu pole.
     
    01:10
    Domácí rozvinuli kolem jindřichohradecké branky svou útočnou kombinaci a dostali se do dobrých palebných pozic, ale obrana soupeře k nim přistoupila včas.
     
    00:40
    Hosté sice na chvíli zaujali útočné pásmo, ale byli odzbrojeni a jejich gólman Krásný musel poprvé zasahovat, když po nahrávce Kubáta vyrazil střelu Ambrože od modré čáry betony.
     
    00:12
    Havlíčkův Brod byl o něco úspěšnější na úvodním vhazování ve středovém kruhu a ujal se kotouče, ale nepřesná nahrávka končí na zakázaném uvolnění.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Zvolánek (Novák) - Vác. Němec (C), J. Musil (A), Ambrož, Pecen, Kříž, Křesťan - Jelínek, Zdražil (A), Kubát, E. Novák, Hynek, Račanský, J. Doležal, Dundáček, O. Doležal, Chlubna.

    KLH Vajgar Jindřichův Hradec:
    Krásný (Kmoníček) - Popelka, Tržil, Kohút, Müller - Cifreund, Pavlík, Chalupský, Jasanský (C), Benda, Brus, Tomšík, Přílepek, Kubín.

    Rozhodčí:
    Svatopluk Kopeček - Gabriela Šťastná, Roman Zídek.
     
    Hezké nedělní poledne, v Kotlině pokračuje nabitý víkend. Dnes spolu budeme sledovat zápas HC Rebel Havlíčkův Brod - KLH Vajgar Jindřichův Hradec v rámci 31. kola 1. ligy juniorů.

    Utkání začíná v 13:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 18. E. Novák, 18. Jelínek (Kubát, Zdražil), 21. Chlubna (Ambrož), 53. Křesťan (O. Doležal, Hynek), 54. Vác. Němec (E. Novák, Musil), 56. Zdražil (Kubát, Musil), 59. Vác. Němec (Kubát), 60. Ambrož (E. Novák, Račanský) - 49. Müller (Pavlík, Chalupský), 50. Tomšík (Popelka), 58. Müller (Pavlík)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Zvolánek (Novák) - Vác. Němec (C), J. Musil (A), Ambrož, Pecen, Kříž, Křesťan - Jelínek, Zdražil (A), Kubát, E. Novák, Hynek, Račanský, J. Doležal, Dundáček, O. Doležal, Chlubna.
    KLH Vajgar Jindřichův Hradec: Krásný (Kmoníček) - Popelka, Tržil, Kohút, Müller - Cifreund, Pavlík, Chalupský, Jasanský (C), Benda, Brus, Tomšík, Přílepek, Kubín.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček - Gabriela Šťastná, Roman Zídek
    bahis siteleri