Šumperk – Rožnov p. R. 6:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jindř. Hradec 8:3 (kon.) | Vsetín – Třebíč 5:3 (kon.)
Hr. Králové – Kolín 4:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:3 (2:0, 1:1, 2:2)
SK Horácká Slavia Třebíč
Neděle 19.02.2012, 15:00Liga juniorů
Partner:
     
    57:22
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A hostům se daří snížit! MARTIN VYSLOUŽIL se jako první dostal k vyraženému puku a zakončoval do odkryté klece. Asistence: Martin Belatka, Lukáš Paták.
     
    55:42
    Vsetín vstřelil branku!
    DAVID KLIMEK dostal šikovnou přihrávku do jízdy, dobruslil až ke kruhům a i s přispěním tyčky Májovy svatyně zvýšil na 5:2. Asistence: Tomáš Žabčík.
     
    52:54
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hostům se podařilo v úvodu početní převahy rozebrat vsetínskou čtveřici a MARTIN BELATKA vypálil od modré dělovku, která rozvlnila síť za Svobodovými zády. Asistence: Lukáš Paták.
     
    44:32
    Vsetín vstřelil branku!
    Žabčíkovu střelu od modré těčoval těsně před Májem KAMIL ŠIAFUTDINOV a kotouč nasměroval přesně mezi brankářovy betony. Asistence: Tomáš Žabčík.
     
    39:40
    Vsetín vstřelil branku!
    MARTIN KOHOUT dostal prudkou přihrávku před brankoviště a kotouč usměrnil za Májova záda. Asistence: Martin Koutník.
     
    38:33
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    RADEK VYSLOUŽIL dostal krásnou přihrávku za obránce a v brejku překonal domácího brankáře z ojedinělé šance ránou pod břevno. Asistence: Martin Belatka, Lukáš Kusák.
     
    19:44
    Vsetín vstřelil branku!
    MARTIN KÝVALA dostal přihrávku mezi obránce do jízdy a zblízka překonal Máje mezi betony. Asistence: Tomáíš Žabčík.
     
    03:21
    Vsetín vstřelil branku!
    Výpomoc ze staršího dorostu - KAMIL ŠIAFUTDINOV se ujal puku u brankoviště, chytře s ním zajel za bránu a ve chvíli, kdy jej Máj očekával u vzdálenější tyči se vrátil zpět na své místo a vyčíhl skulinku mezi levou tyčkou a Májovým betonem. Asistence: Alexander Medvedev.

    Kristýna Guricová

    Branky a nahrávky: 4. Šiafutdinov (Medvedev), 20. Kývala (Žabčík), 40. Kohout (Koutník), 45. Šiafutdinov (Žabčík), 56. Klimek (Žabčík) - 39. Vysloužil (Belatka, Kusák), 53. Belatka (Paták), 58. Vysloužil (Belatka, Paták)


    VHK ROBE Vsetín: Svoboda (Krkoška) - Valentík, Štrbík, Medvedev, Klimek, Koutník, Šimon, Šiafutdinov, Kývala, Kašajev, Žabčík, Kohout, Boháčik, Zuzaník, Neuwirth, Tobola, Báchor.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Máj (Svoboda) - Peroutka, Belatka, Krejčí, Pálka, Kusák, Vyhnalík, Paták, Kovalský, Horký, Vlašín, Vysloužil, Weiss, Stromecký, Donutil, Outulný.

    Rozhodčí: Z. Kubičík - V. Hanzlík, J. Štěpán.
    bahis siteleri