Minnesota – Boston 2:0 (kon.) | NY Islanders – Ottawa 0:6 (kon.)
konec
New York Islanders
0:6 (0:3, 0:1, 0:2)
Ottawa Senators
Pondělí 20.02.2012, 19:00 • Nassau Coliseum • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:57
    Ottawa právě vstřelila branku!
    JASON SPEZZA rychle využívá přesilovou hru. Spezza tvrdou střelou bez přípravy z levého kruhu trefil přesně pod horní tyč. Montoya střelu pořádně neviděl a nemohl ji chytit.
    Asistence: Filip Kuba, Erik Karlsson
     
    49:49
    Ottawa právě vstřelila branku!
    BRIAN LEE vstřelil pátou branku svého týmu a svou první branku v NHL. Po kombinaci s Condrou a Karlssonem skončila jeho střela příklepem v síti po odrazu od tyče.
    Asistence: Erik Karlsson, Erik Condra
     
    29:37
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Bleskově využitá přesilovka Ottawy. Kyle Turris přihrál na modrou čáru odkud pálil CHRIS PHILLIPS a puk proletěl klubkem hráčů před Montoyou až do sítě.
    Asistence: Kyle Turris, Sergei Gonchar
     
    14:03
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Po přihrávce z rohu vystřelil z mezikruží bez přípravy ERIK KARLSSON a obránce Ottawy vstřelil dnes již svou druhou branku.
    Asistence: Daniel Alfredsson, Sergei Gonchar
     
    01:35
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté vedou již o dvě branky. Foligno objel bránu a přihrál před prázdnou bránu kde stál volný JASON SPEZZA, který neměl problém se vstřelením branky.
    Asistence: Chris Neil, Nick Foligno
     
    01:07
    Ottawa právě vstřelila branku!
    To je tedy začátek. ERIK KARLSSON zastavil přihrávku na modré čáře, dojel do rohu a nahození zpoza brankové čáry skončilo po zásahu brankáře v síti.
    Bez asistence.

    Jakub Šifel

    Branky a nahrávky: 2. Karlsson, 2. Spezza (Neil, Foligno), 15. Karlsson (Alfredsson, Gonchar), 30. Phillips (Turris, Gonchar), 50. Lee (Karlsson, Condra), 51. Spezza (Kuba, Karlsson)


    New York Islanders: Poulin (Montoya) - Staios, Streit, MacDonald, Ness, Jurčina, Eaton - Okposo, Tavares, Moulson - Parenteau, Nielsen, Grabner - Rolston, Bailey, Martin - Niederreiter, Reasoner, Pandolfo
    Ottawa Senators: Anderson (Auld) - Karlsson, Kuba, Gonchar, Cowen, Lee, Phillips - Butler, Spezza, Michálek - Alfredsson, Turris, Greening - Condra, Smith, Daugavins - Neil, O'Brien, Foligno

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Mike Leggo - Brian Murphy, Steve Miller
    bahis siteleri