Kladno – Liberec 2:1 (po pr.) | Slavia – Vítkovice 8:1 (kon.) | Třinec – K. Vary 2:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Zlín – Motor ČB 2:1 (kon.) | Plzeň – Pardubice 4:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:0 (1:0, 1:0, 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 24.02.2012, 18:10Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:51
    Hosté hrají bez brankáře. Adamský převzal na červené čáře puk a napřáhl, bránu ale netrefil!
     
    56:02
    Šance hostů na bodový zisk se mírně zvyšují, zahrají si totiž přesilovku. Na trestnou lavici je poslán Josef Hrabal, který se provinil podražením.
     
    52:41
    Na druhé straně se zase zaskvěl Peter Hamerlík! Zpoza branky si vybruslil Petr Koblasa a vystřelil na lapačku! Hamerlík ale předvedl bleskový reflex, když lapačkou zabránil jisté brance!
     
    51:44
    Neskutečné! Tomáš Kůrka dokázal svým aktivním forčekinkem vybojovat puk! Kůrka poté nezpanikařil, položil si zbývajícího beka a naservíroval puk Václavu Varaďovi! Před třineckým forwardem zívala prázdná branka, Varaďa trefil jen tyč!
     
    48:46
    Oceláři pokračovali ve výhodě, kromě neúspěšného pokusu Květoně ale nic nevymysleli. Na trestnou lavici usedá hostující Martin Zaťovič, který se provinil sekáním.
     
    47:10
    Jakub Orsava zajel do rohu, odkud nabil Mariu Cartellimu! Třinecký bek pálil z první, jeho dělovka ale netrefila branku!
     
    37:34
    Hosté si zahrají přesilovku. Unikajícího Zaťoviče nedovoleně zastavil Lukáš Zíb, který od rozhodčí inkasoval dvě minuty za držení.
     
    36:11
    Obrovská šance třineckých mladíků! Nejprve Jakub Orsava z první netrefil odkrytou část branky, později Adam Rufer nedokázal dotáhnout bekhendový blafák!
     
    35:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jdou do dvoubrankového vedení! Nedáš, dostaneš. Tak by se daly charakterizovat poslední minuty. Energie bušila do třineckých vrat, z branky se nakonec radují domácí! Zpoza branky se puk dostal na JANA PETERKA, který střelou švihem trefil horní patra Mensatorovy branky! Asistence: Václav Varaďa.
     
    34:10
    Při Hamerlíkovi teď stála i trocha štěstí! Od mantinelu si vybruslil Lukáš Pech a z otočky vystřelil. Hamerlík nic neviděl, kotouč ho trefil do masky! Před brankoviště se poté strhla mela, která ale hostům kýženou branku zatím nepřinesla.
     
    26:37
    Domácí jdou do čtyř. Peter Hamerlík chtěl svým spoluhráčům pomoci s rozehrávkou, poslal puk ale přímo do ochranné sítě. Rozhodčí si toho všimli a dali Hamerlíkovi dvě minuty. Trest odpyká Erik Hrňa.
     
    22:24
    Velká šance Miloslava Hořavy! Ten měl hodně času a prostoru před brankovištěm, místo branky ale trefil síť zavěšenou nad tvrzeným sklem.
     
    19:06
    Začala poslední minuta a domácí jdou do tří. V souboji na brankovišti byli Polanský a Pech. Třinecký Jiří Polanský nakonec nedovoleným způsobem odzbrojil svého soka, za což ho rozhodčí poslali na trestnou lavici.
     
    14:53
    Oceláři si zahrají první přesilovku. Na trestnou lavici je poslán Petr Gřegořek, který u hrazení krosčekoval Jiřího Polanského. Gřegořek si vysloužil dvě minuty.
     
    12:28
    Neskutečné! Oceláři šli dva proti jednomu! Hrňa nahrál Jiřímu Polanskému, ten kličkou do bekhendu obelstil brankáře Mensatora! Polanský poté mohl zasunout puk do odkryté branky, jenže v tom mu zabránil beton hostujícího brankáře!
     
    09:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři otevírají skóre zápasu! ZBYNĚK HAMPL se rozjel proti Mensatorovi, kterého si nejprve kličkou do forhendu položil a poté pohodlně zavěsil pod horní tyčku!
     
    09:23
    Bylo nařízeno trestné střílení proti brance Energie. Na modré chyboval Travis Gawryletz, když nechal kotouč propadnout za svá záda. Ke kotouči se poté chtěl dostat Zbyněk Hampl, Gawryletz ho ale podrazil.
     
    07:20
    Krásná akce Jiřího Polanského! Třinecký forward převzal puk u červené čáry a sám se proháčkoval až k zakončení. Na Mensatora vyzkoušel bekhendový blafák, hostující gólman se obelstít nenechal! Branku nepřinesla ani následná dorážka Erika Hrni.
     
    04:27
    Další přesilovka pro Karlovy Vary. Domácí si nedali pozor při střídání a pozorní čároví rozhodčí je přistihli, jak hrají v šesti. Trest za příliš mnoho hráčů odpyká Adam Rufer.
     
    02:50
    Velká šance hostů! Skuhravý hledal volného Jindřicha Kotrlu! Hostující kapitán poslal trošku prudší pas, než by bylo zdrávo a Kotrla nedokázal vystřelit!
     
    00:52
    Neuplynula ani jedna minuta a už uvidíme přesilovku. Na trestnou lavici míří Martin Lojek, který nedovoleně zastavil útočný výpad Energie.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 10. Hampl (pen.), 36. Peterek (Varaďa)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Hrabal, Zíb, Klouček, Lojek, Richter, Cartelli, Seman, Novotný - Kůrka, Bonk, Varaďa - Adamský, Peterek, Květoň - Hampl, Rufer, Orsava - Hořava, Polanský, Hrňa
    HC Energie Karlovy Vary: Mensator (Sáblík) - Gründling, Gulaši, M. Rohan, Gřegořek, Gawryletz, Lučka, Mocek, Prošek - Kumstát, Pech, Zaťovič - Koblasa, Skuhravý, Kotrla - Skladaný, T. Sýkora, Dej - T. Rohan, Klíma, Kuběna.

    Rozhodčí: Konc, Müllner (oba SVK) - Dřínovský, Kostka
    bahis siteleri