N.Novgorod – Riga 7:3 (kon.) | Petrohrad – CSKA Moskva 4:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Minsk 2:1 (po pr.)
Mytišči – Čerepovec 1:0 (kon.)
konec
Atlant Mytišči
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
Severstal Čerepovec
Středa 29.02.2012, 16:30Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Třicet osm vteřin do konce třetí části, Atlant jde do vedení! Tribuny bouří, NIKOLAJ ŽERDĚV dorazil volný kotouč za dezorientovaného brankáře. Těžil ze střely zadáka Nurislamova, po jehož tvrdém pokusu se musel Košečkin pořádně natáhnout. Na doklepnutí Žerděva již nestačil. Po následných zmatcích nezamezila brance ani hostující obrana. Asistence: Patrik Zakrisson – 1:0.
     
    52:44
    Při domácím výběru stojí všichni svatí. Nurtdinov nyní obral o kotouč laxního protihráče, obkroužil Barulinovu klec a snažil se zasunout puk pod ležícím brankářem k pravé tyči. K dorážce se ještě dostal jeho spoluhráč, ale přestřelil.
     
    49:41
    Alexej Tsvetkov v šanci! Úspěšněji si ovšem znovu vedl brankář Barulin, ten v krkolomné pozici pokus protihráče z pozice před brankoviště vytěsnil mimo branku.
     
    49:07
    Musatov kroutí hlavou, na rozhodnutí sudího ale nic nezmění. Domácí útočník odjíždí na trestnou lavici za krosček, hosté hrají přesilovku.
     
    37:19
    Domácí jdou znovu do čtyř, na trestné lavici již odpočívá Bobrov.
     
    34:18
    Ketov neproměnil obrovskou šanci. Hostující útočník jel sám na brankáře, rychlou kličkou jej oklamal. Vzápětí ovšem z úhlu černou pryž do sítě nezaslal.
     
    33:43
    Znovu se vylučuje na domácí straně, Čerepovec čeká další početní převaha. Zakrisson – podražení.
     
    32:33
    Lehtonen se na okamžik vymanil ze sevření strážícího zadáka a pálil z nadějné pozice v mezikruží. Trefil ovšem pouze hruď brankáře.
     
    27:12
    Čerepovec si zahraje přesilovku. Semenov míří pykat za krosček.
     
    23:48
    Košečkin stále pod palbou. Na levý kruh dostal nabito Radivojevič, hostující muž s maskou odrazil příklep protihráče svým betonem.
     
    23:29
    Za vzájemnou potyčku míří na trestnou lavici Zakrisson a Šipačev, domácí však pokračují v dvojnásobné přesilovce.
     
    22:04
    Pět na tři! Na trestnou lavici usedl také Kiselevič, Atlant má nyní slibnou příležitost k otevření gólového účtu.
     
    21:42
    Registrujeme první dvouminutový trest, za vysokou hůl si míří odpočinout hostující Tsvetkov.
     
    19:17
    Ovšem do vedení mohli jít domácí, Musatov ale odmítl úvodní trefu duelu. Spoluhráč Gluchov jej oslovil přihrávkou z rohu kluziště. Košečkin se stihl přemístit a kotouč včas lapit.
     
    13:17
    Čerepovec však zanedlouho odpověděl slibnější brankovou příležitostí. Bergfors se zjevil před brankovištěm Barulina s kotoučem na holi, ani nadvakrát jej ale za brankovou čáru nedošťouchal.
     
    12:05
    Radivojevič převzal přihrávku od spoluhráče, najížděl takřka sám na branku. Volil však již uspěchaný příklep z kruhu, se kterým si hostující brankář poradil.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 60. Žerděv (Zakrisson)


    Atlant Mytišči: Barulin (Kotschnew) – Zubarev, Kosmačev, Višněvskij, Semenov, Niskala, Nurislamov – Rybakov, Lewandovski, Musatov, Zakrisson, Gluchov, Kablukov, Ruděnko, Upper, Bobrov, Andersson, Radivojevič, Žerděv.
    Severstal Čerepovec: Košečkin (Tarasov) – Jegoršev, Shefer, Kronwall, Popov, Kiselevič, Němec, Čudinov – Tsvetkov, Bergfors, Alexejev, Nurtdinov, Lehtonen, Stěpanov, Mons, Kovyršin, Ketov, Stoljarov, Vlasenkov, Šipačev, Zemčenko.

    Rozhodčí: Baluška, Kadyrov – Gordenko, Putilin.
    bahis siteleri