Trenčín – Žilina 5:3 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
5:3 (1:0, 1:1, 3:2)
MsHK Žilina
sk Čtvrtek 01.03.2012, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:09:03)
     
    59:46
    Trenčín dal gól!
    Trenčania sa ubránili náporu striel "vlkov" a definitívne stanovili výsledok zápasu. Pardavý vyhodil puk, PETER FABUŠ si ho pred útočnou modrou sklepol rukou a strelil gól do opustenej bránky. Asistencie: Ján Pardavý.
     
    59:05
    Žilina hrá powerplay.
     
    58:28
    Prečíslenie a rýchla kombinácia Tvrdoň - Fojtík - Tvrdoň a Laco.
     
    56:16
    Žilina dala gól!
    Žiline sa podarilo využiť napokon presilovku. Rýchlu presilovkovú kombináciu zakončil z ostrého uhlu TOMÁŠ SÝKORA, ktorý so šťastím skóroval, keď sa puk musel odraziť od výstroje Kováča do bránky. Asistencie: Jan Dlouhý, Vladimír Nemec.
     
    55:26
    Dukla, Štindl, 2 min. napadnutie.
     
    55:00
    Trenčania vedú v zápase, v ktorom by im prípadne víťazstvo, ku ktorému sú bližšie, zaistilo už istú piatku priečku v tabuľke.
     
    52:45
    Trenčín dal gól!
    Trenčania si prinavrátili dvojgólové vedenie, ktoré už raz v zápase stratili. Filo zaviezol puk do pásma, zadovkou ho prenechal PETROVI FABUŠOVI, ktorý si ho na kruhu zasekol a strelou pod lapačku poslal Duklu do spomínaného vedenia o dva góly. Asistencie: Martin Filo, Ján Pardavý
     
    51:04
    Huna sa dostal k puku na osi pásma a nebezpečne ohrozil Kováča, ktorý puk vyrazil a musel sa po ňom vrhnúť, aby zabránil dorážke.
     
    50:27
    Filo sa teraz natlačil pred brankára Laca, Ďurkech sa mu následne snažil vysvetliť, že to sa nerobí. Prišlo k menšej potýčke, ale všetko sa vyriešilo vykázaním hry do stredného pásma.
     
    49:14
    Tvrdoň prenikol do pásma po pravej strane, nebezpečne vystrelil a Laco po jeho pokuse nevedel, kde mám puk. Ten sa kotúľal vedľa tyčky von z brány.
     
    47:24
    Trenčania stále hrajú v útočnom pásme, melú svojho súpera, ale gólovo sa presadiť - s tým majú domáci problém.
     
    45:48
    Trenčania ostali v pásme aj po presilovkách, akciu zakončil strelou Gašparovič a puk sa dorazil na ochrannú sieť. Dukla ale ostane v pásme.
     
    45:14
    Obrovský tlak Dukly v presilovke, Tvrdoň našiel pred bránkou Bednára, ale jeho pokus vykryl Laco !
     
    44:08
    Dvojnásobná presilovka sa Trenčanom nedarí, teraz sú dokonca vykázaný z útočnej tretiny.
     
    43:26
    Žilina, Devečka, 2 min. zdržiavanie hry - vyhodenie puku.
     
    42:23
    Žilina, Dlouhý, 2 min. hákovanie.
     
    41:51
    Trenčín dal gól!
    Trenčania však ihneď odpovedajú, no nestihli to v presilovke. Fojtík nabil cez bránkovisko ONDREJOVI MIKULOVI, ktorý nad podajúceho Laca strelil druhý gól v zápase. Asistencie: Josef Fojtík, Roman Tvrdoň.
     
    40:42
    Žilina dala gól!
    Žilina vyrovnáva v oslabení. Dlouhý vyčaroval krásnu prihrávku z vlastného obranného pásma na útočnú modrú, kde stál sám PETER SIVÁK a v samostatnom nájazde prestrelil Kováča pomedzi betóny. Asistencia. Jan Dlouhý.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 2. Gašparovič (Lelkeš, Biro), 27. Mikula (Fojtík), 42. Mikula (Fojtík, Tvrdoň), 53. Fabuš (Filo, Pardavý), 60. Fabuš (Pardavý) - 32. Huna Róbert (Sivák, Huna Richard), 41. Sivák (Dlohý), 57. Sýkora (Dlouhý, Nemec)


    HK DUKLA Trenčín: Kováč - Hlubuček, Trefný, Biro, Gábriš, Štindl, Bednár, Imrich - Fabuš, Filo, Pardavý, Melichárek, Lelkeš, Gašparovič, Sojčík, Tvrdoň, Mikula, Lipták, Kopecký, Fojtík.
    MsHK Žilina: Laco - Devečka, Kudělka, Harant, Dlouhý, Ďurkech, Houdek,Staňo, Krčula - Sivák, Huna Ro., Huna Ri., Drábek, Nemec, Stupka, Drevenák, Troliga, Smotrila, Sýkora, Linet Kubiš.

    Diváci: 1210
    bahis siteleri