Omsk – Chabarovsk 4:2 (kon.) | Čeljabinsk – Chanty-Mansijsk 3:1 (kon.) | Magnitogorsk – Barys 3:2 (kon.)
Petrohrad – CSKA Moskva 7:1 (kon.) | Kazaň – Ufa 0:3 (kon.) | N.Novgorod – Riga 1:2 (po pr.)
Mytišči – Čerepovec 3:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Minsk 2:0 (kon.)
po prodl.
Torpedo Nižnij Novgorod
1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:1)
Dinamo Riga
Čtvrtek 01.03.2012, 16:00Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V tomto utkání platilo pořekadlo nedáš-dostaneš. Varnakov neproměnil v prodloužení trestné střílení a prakticky po minutě se po nádherném pasu prosadil Mikelis Redlihs. Pro domácí Torpedo je to studená sprcha a za stavu 1:1 se série přesouvá na led lotyšské metropole. Krásný zbytek večera vám přeje Tomáš Martínek. (18:32:00)
     
    65:00
    Konec zápasu.
     
    64:20
    Riga právě vstřelila branku!
    Na středu hřiště si najel zcela volný MIKELIS REDLIHS a prostřeluje Kovala! Překrásně mu narýsoval gólovou přihrávku Martins Karsums, který jej moc dobře viděl. Riga vítězí a srovnává stav série na jedna jedna. Asistence: Janis Sprukts, Martins Karsums.
     
    64:12
    Domácí fanoušci ženou svůj tým do útoku, ten ale hraje pasivně.
     
    61:42
    Domácí Alexej Petrov je poslán na dvě minuty na trestnou lavici. Riga bude hrát druhou přesilovku, tu první briskně využila.
     
    63:47
    Domácí hokejisté oslabení přežili a oba celky jsou v plném počtu.
     
    62:35
    Michail Varnakov mohl rozhodnout o druhé výhře Torpeda v sérii jenže bekhendový blafák přetáhl a puk letěl nad branku Holta!
     
    62:35
    Při úniku v oslabení novgorodského Michaila Varnakova si domácí zadáci pomohli sekáním a uvidíme samostatný nájezd! Provinilcem byl Guntis Galvinš a sekera to byla tedy pořádná.
     
    61:24
    Na začátku dvacetiminutového prodloužení moc vzruchu není. Přesto jsou mírně aktivnější domácí.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Čekáme stále na zahájení prodloužení, ledová plocha je již upravena.
     
    Už to vypadalo, že po včerejších brankových hodech uvidíme hubené utkání o jednom gólu. Nakonec dokázal Janis Sprukts zužitkovat jedinou přesilovku Rigy v zápase a poslal utkání do prodloužení. To by mělo začít za malou chvíli po rychlé úpravě ledu.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    58:21
    Třetí třetina se chylí ke svému závěru, ale rozhodnuto o remíze ještě stále není. Šance se stále rodí, hlavně tedy před domácí svatyní.
     
    57:50
    Nižnyj Novgorod se uchyluje jen k nahazovaným kotoučům, vyrovnávací branka je zaskočila. Meija nyní nahodil puk na Kovala a snažil se jej dojet. Je přerušená hra a bude se vhazovat právě před Kovalem.
     
    56:51
    Hosté si hlídají kotouč za svou brankou. Dokázali konečně překonat skvělého Kovala a rádi by přidali ještě jednu branku. Opět jsou totiž v jeho blízkosti a kombinují.
     
    55:49
    Riga právě vstřelila branku!
    Premiérová přesilovka Rigy znamená brzké vyrovnání! Asistent kapitána JANIS SPRUKTS tečuje nahozenou ránu Krišjanise Redlihse od modré a hosté srovnávají. Asistence. Krišjanis Redlihs, Mikelis Redlihs.
     
    55:36
    Rozin však následně v obranném pásmu podrazil Meiju a dává tak Rize šanci první přesilové hry. Ihned po buly se dostal do obrovské šance Redlihs, ale branka to není.
     
    55:12
    I domácí se vydali do útočného pásma a dělovka Sergeje Rozina vystrašila Christophera Holta.

    Tomáš Martínek

    Branky a nahrávky: 26. Galuzin (Romanovskij) - 56. Sprukts (Redlihs K., Redlihs M.), 65. Redlihs M. (Sprukts, Karsums)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Koval (Bespalov) - Malenkich, Hietanen - Rozin, Petrov - Jevsejenkov, Vasiljev - Valujskij - Ugarov, Thornberg, Potapov - Hirschovits, Varnakov, Krikunov - Nilsson, Zajnulin, Grobunov - Romanovskij, Vesce, Galuzin. Trenér: Kari Jalonen.
    Dinamo Riga: Holt (Jucers) - Galvinš, Redlihs K. - Redlihs J., Ozolinš - Sotnieks, Rekis - Cibulskis - Redlihs M., Karsums, Sprukts - Hossa, Lusenius, Niživijs - Meija, Lundmark, Bukarts - Podzins, Cipulis, Stals. Trenér: Pekka Rautakallio.

    Rozhodčí: Anisimov, Karabanov - Šeljanin, Sivov
    bahis siteleri