Poprad – Martin 4:2 (kon.) | Košice – Trenčín 5:3 (kon.) | Žilina – Nitra 2:1 (kon.)
HC Slovan – Zvolen 2:3 (po s.n.) | Banská Bystrica – Skalica 3:4 (kon.)
konec
HC Košice
5:3 (2:1, 0:2, 3:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 04.03.2012, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:59
    Avizovanej presilovky sa domáci nedočkali. Na trestnú lavicu mal odkorčuľovať Ján Tabaček za faul lakťom.
     
    58:02
    Košice dali gól!
    Hvila zamiešal puk, prihral Pašekovi, ten si položil brániaceho hráča a adresoval presnú prihrávku nekrytému spoluhráčovi menom VLADIMÍR DRAVECKÝ a ten sa nezaváhal a zvýšil na 5:3 svojim druhým gólom v zápase! Asistencie: Dušan Pašek, Lukáš Hvila.
     
    56:48
    Gábriš fauloval prenikajúceho košičana na modrej čiare o odpyká si tak menší trest za krošček.
     
    50:10
    Košice dali gól!
    RICHARD JENČÍK si nakorčuľoval do voľného priestoru pred bránou. Stanislav Gron ho videl, adresoval mu prihrávku a Richard Jenčík sa nemýlil. Asistencie si pripísali Stanislav Gron a Michel Miklík.
     
    47:10
    Kristek poslal rýchly puk po ľade do tandemu kapitánovi Zálešákovi, ktorý takmer prekonal gólmana hostí! Hiadlovského lapačka bola proti. Skvelý zákrok trenčianskeho golmana.
     
    43:32
    Vladimír Dravecký si odsedí menší trest za vrazenie na mantinel.
     
    41:54
    Ondrej Mikula dostal 2 minúty za nedovolené bránenie v hre.
     
    42:01
    Košice dali gól!
    Homér vypálil od modrej, s jeho strelou si ešte Hiadlovský dokázal poradiť napriek tomu, že mu clonil Miroslav Zálešák. Hiadlovský puk len vyrazil a do prázdnej brány ho dorazil JAROSLAV KRISTEK. Asistencie: Miroslav Zálešák, Ján Homér.
     
    40:43
    Zálešák si vzal puk, potiahol si ho a spoza pravého kruhu nastrelil konštrukciu Hiadlovského brány!
     
    37:40
    Pekne to teraz vymysleli hokejisti z Trenčína. Gašparovič si vzal prenechaný puk a vystrelil z medzikružia na Sašu Hyláka, ktorý túto superšancu zlikvidoval.
     
    34:48
    Trenčín dal gól!
    PETER SOJČÍK zavŕšil hetrik vo vlastnom oslabení! Sojčík sa dostal puku, ktorý sa kĺzal do pásma hostí, zachytil ho v kruhu na vhadzovanie, potiahol si ho pred Hyláka a z bezprostrednej vzdialenosti strelil svoj tretí gól v zápase. Asistenciu si pripísal Ladislav Gábriš.
     
    33:15
    Libor Hlubuček si odpyká menší trest za podrazenie.
     
    28:32
    Filo prenikol s pukom až pred bránkovisko kde ešte adresoval prihrávku na Fojtíka, no tomu sa nepodarilo zasunúť puk za Hylákov chrbát.
     
    26:49
    Na trestnú lavicu odišiel domáci hokejista Chovan- menší trest, držanie.
     
    23:21
    Vylúčený hráč Trenčína, Jakubek- podrazenie.
     
    22:38
    Trenčín dal gól!
    Hvila prišiel o puk pri modrej čiare vo vlastnom pásme. Puk mu zobral PETER SOJČÍK, ktorý na dvakrát prekonal Sašu Hyláka. Bez asistencie.
     
    22:20
    Mikulov nájazd sa neskončil gólom!
     
    17:11
    Košice dali gól!
    Košičania zachytili rozohrávku hostí ešte v útočnom pásme. K puku sa dostal Slimák, ktorý vypálil na Hiadlovského, ten strelu vyrazil, DUŠAN PAŠEK to využil a zasunul puk do brány. Asistencie: Vladimír Dravecký, Peter Slimák.
     
    15:45
    Zálešák našiel spoza brány Kristeka medzi kruhmi, ktorý zoči-voči Hiadlovskému neuspel. Gólman hostí predviedol skvelý zákrok!
     
    12:40
    Ďalšia príležitosť pre domácich! Kristek dostal puk pred bránu do rýchlosti, no zdá sa, že pravý betón Hiadlovského zaúradoval a nepustil puk do siete.
     
    11:43
    Mlynarovič našiel na druhej strane nabiehajúceho Bartoša, ktorý netrafil poloodkrytú bránu!
     
    09:55
    Veľká šanca Košičanov! Gron sa rútil osamotený na Hiadlovského, ale volil prihrávku na druhú stranu na Miklíka, no tá už bola zrejme zbytočná, lebo Miklík bol pokrytý a nedokázal ani len vystreliť.
     
    09:35
    Bartošov nájazd na Hiadlovského! Druhý menovaný v minisúboji úspešnejší.
     
    08:05
    Košice dali gól!
    Dušan Pašek bol s pukom trpezlivý, počkal si za bránkou na vhodný okamih na prihrávku. Pred bránkovisko si skvele nakorčuľoval VLADIMÍR DRAVECKÝ, ktorý poslal puk za Hiadlovského chrbát. Asistencie: Dušan Pašek, Michal Šeda.
     
    05:59
    Vylúčený hráč "vojakov", Lelkeš- podrazenie.
     
    02:06
    Trenčín dal gól!
    Ak nevieš čo s pukom, vystreľ ho na bránu. Práve toto heslo aplikoval PETER SOJČÍK, ktorý sa dostal k puku na modrej čiare, potiahol puk do pásma, vystrelil zápästím spoza dvoch obrancov a vymietol pravý horný roh Hylákovej brány. Asistencie: Ondrej Mikula, Radovan Trefný.

    Marek Hudák

    Branky a nahrávky: 9. Dravecký (Pašek, Šeda), 18. Pašek (Dravecký, Slimák), 43. Kristek (Homér), 51. Jenčík (Gron, Miklík), 59. Dravecký (Pašek, Hvila) - 3. Sojčík (Mikula, Trefný), 23. Sojčík, 35. Sojčík (Gábriš)


    HC Košice: Hylák - Homer, Tabaček, Šeda, Kolba, Novák, Chovan, Slimák, Jokeľ - Bartoš, Kristek, Zálešák - Jenčík, Gron, Miklík - Pašek, Hvila, Dravecký - Chovan, Mlynarovič, Spilár.
    HK DUKLA Trenčín: Hiadlovský - Hlubuček, Bednár, Biro, Gabriš, Lelkeš, Trefný, Štindl, Imrich - Gašparovič, Šťastný, Rožník - Fojtík, Filo, Nemčík - Sojčík, Broska, Mikula - Jakúbek, Kopecký, Lipták.

    Rozhodčí: Lauff Rudolf - Rovenský Tibor, Snášel Vladimír

    Diváci: 5013
    bahis siteleri