Chabarovsk – Omsk 1:3 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Čeljabinsk 3:6 (kon.) | Barys – Magnitogorsk 4:1 (kon.)
Ufa – Kazaň 0:3 (kon.)
konec
Jugra Chanty-Mansijsk
3:6 (2:1, 0:3, 1:2)
Traktor Čeljabinsk
Pondělí 05.03.2012, 14:00Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Domácím hokejistům hraje při odchodu z ledu možná trochu ironicky píseň skupiny Queen We Are The Champions. Hráči Jugry po rychlém dvoubrankovém vedení opět selhali a Čeljabinsk šesti brankami skóre zcela otočil. Stav série je nyní 3:1 ve prospěch Čeljabinsku. Více asi není co dodávat, snad jen na závěr řeč čísel: střely na branku 22:31, vyhraná vhazování 38:34, trestné minuty 39:24 a především využití přesilových her 0:3. Příjemné odpoledne vám přeje Tomáš Martínek. (16:20:23)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Skupinka čeljabinských fandů může pomalu slavit. Hosté vítězí v Chanty Mansijsku po zásluze a na domácím ledě budou mít první mečbol k výhře v osmifinálové sérii.
     
    59:16
    Utkání se jen dohrává, Starostův pas na útočníka Sitnikova končí zakázaným uvolněním domácích.
     
    58:17
    Pozornost chladnoucího Masalskise prověřil střelou zápěstím Anton Popov. Za chvíli budou hráči Jugry v plném počtu.
     
    57:22
    Jugra sbírá cenné vteřiny, jenže to jim k výhře a srovnání stavu série nepomůže. Traktor má náskok tří branek a chvíli před koncem je to prakticky hotová věc.
     
    56:07
    Aby nebylo Džakovovi na trestné lavici smutno, přijíždí za ním Vitalij Sitnikov. Před malou chvilkou také podrazil protihráče a Čeljabinsk bude hrát další minutu v pěti proti třem.
     
    55:54
    Aktivita domácích je přibržděna dalším nedovoleným zákrokem. Za podražení si odsedí dvouminutový trest Kirill Džakov.
     
    55:04
    Chanty Mansijsk branka nabudila a domácí se probírají z letargie. Parádním sólem se nyní blýskl Igor Jemelejev, jenže po obehrání čtyř protihráčů neměl komu předložit puk před bránou.
     
    54:57
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen snížení z hole domácího SERGEJE DĚMAGINA. Ten projížděl kolem Garnetta a jen tak mimochodem plácl do puku vyraženého po střele Vidella. Asistence: Linus Videll, Dmitrij Altarjov.
     
    54:10
    Poslední desítky sekund se hra odvíjí převážně na polovině Čeljabinsku ovšem bez střelby.
     
    53:14
    Icing Čeljabinsku znamená přerušenou hru a buly před Michaelem Garnettem.
     
    51:51
    Domácím to prostě nejde a Čeljabinsk opět hraje v pěti. Nový útok hostů zakládá Jakucenja, jenže Traktor se vystavil do postavení mimo hru.
     
    50:29
    Přesilovka domácích je zatím nemastná neslanná. Sice jsou hráči Jugry nastěhovaní v útočném pásmu, přesto chybí střelba a moment překvapení.
     
    49:34
    Hostující Alexej Vasilčenko přehnal svůj důraz u mantinelu a po zásahu loktem jde na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    49:11
    Kanaďan Deron Quint z pravého kruhu jen vyprášil dres Edgarse Masalskise. Čeljabinsk hraje v pohodě a už se určitě těší na přesun série na domácí led.
     
    48:15
    Rána Jana Bulise vylekala Masalskise natolik, že Lotyš předvedl v brance ekvilibristické číslo a zkácel se na led. Nic vážného se ale nestalo a je přerušená hra.
     
    47:14
    Jugra drží puk za svou brankou a Chvostov rozjede další ofenzivní pokus domácích. Puk však končí na neprostupné hrázi ve středním pásmu.
     
    45:56
    Domácí hnaní fanoušky se snaží alespoň o zkorigování stavu. Jenže po několika dobrých střelách nezachyvuje Krysjanov nahození Pepeljajeva a icing přesune hru před Masalskise.

    Tomáš Martínek

    Branky a nahrávky: 3. Beljajev (Jemelejev), 5. Děmagin (Videll), 55. Děmagin (Videll, Altarjov) - 14. Antipov (Panov), 35. Čistov (Jakucenja, Bulis), 37. Čistov (Jakucenja, Bulis), 40. Antipov (Rjabikin, Kontiola), 41. Bulis (Čistov, Quint), 42. Panov (Kontiola)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Birjukov (42. Masalskis) - Pepeljajejv, Blochin, Selujanov, Starosta, Chvostov, Ibragimov, Bočarov, Džakov - Simakov, Chlincev, Fjodorov - Krisjanov, Sitnikov, Skorochodov - Altarjov, Videll, Děmagin - Beljajev, Jemelejev, Buljanskij. Trenér: Sergej Šepelejev.
    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Proskurjakov) - Quint, Rjabikin, Razin, Giroux, Rjazancev, Vasilčenko, Katičev, Šinin - Čistov, Bulis, Jakucenja - Panov, Antipov, Kontiola - Popov, Glinkin, Burdašov - Mamin, Nestěrov, Buturlin. Trenér: Valerij Bělousov.

    Rozhodčí: Komarov, Ravodin - Baturin, Spirin
    bahis siteleri