Chabarovsk – Omsk 1:3 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Čeljabinsk 3:6 (kon.) | Barys – Magnitogorsk 4:1 (kon.)
Ufa – Kazaň 0:3 (kon.)
konec
Jugra Chanty-Mansijsk
3:6 (2:1, 0:3, 1:2)
Traktor Čeljabinsk
Pondělí 05.03.2012, 14:00Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:07
    Aby nebylo Džakovovi na trestné lavici smutno, přijíždí za ním Vitalij Sitnikov. Před malou chvilkou také podrazil protihráče a Čeljabinsk bude hrát další minutu v pěti proti třem.
     
    55:54
    Aktivita domácích je přibržděna dalším nedovoleným zákrokem. Za podražení si odsedí dvouminutový trest Kirill Džakov.
     
    54:57
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen snížení z hole domácího SERGEJE DĚMAGINA. Ten projížděl kolem Garnetta a jen tak mimochodem plácl do puku vyraženého po střele Vidella. Asistence: Linus Videll, Dmitrij Altarjov.
     
    49:34
    Hostující Alexej Vasilčenko přehnal svůj důraz u mantinelu a po zásahu loktem jde na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    44:28
    Domácí tým je konečně v plném počtu, ale v přerušené hře na sebe vystartovali Arťom Burdašov s domácím Selujanovem. Za hrubost jde na trestnou lavici nakonec jen útočník hostí.
     
    41:28
    Jelikož Arťom Buljanskij dostal na konci druhé třetiny pětiminutový trest, chystáme se po dalším potrestání domácího Ivan Chlinceva na přesilovku pět na tři. Čeljabinsk na ledě kraluje a hráči Jugry pomalu ztrácejí nervy.
     
    41:03
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Brankostroj hostů pokračuje únikem KONSTANTINOVA PANOVA po pravé straně kluziště a ranou mezi Birjukovovy betony dává již šestou branku Traktoru. Schyluje se nám ke slušnému debaklu Chanty Mansijsku. Asistence: Petri Kontiola.
     
    40:34
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Přesilovky Čeljabinsku jsou opravdu smrtící i když se jednalo o početní převahu pěti proti třem. Před brankovištěm byl zcela osamocený JAN BULIS a neměl problém dostat puk za Birjukova. Asistence: Stanislav Čistov, Deron Quint.
     
    39:45
    Vyloučení domácího celku neberou konce. Ivan Chlincev podrazil protihráče a Čeljabinsk si může přesilové hry pořádně potrénovat.
     
    39:29
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor využívá po několika sekundách dvojnásobnou přesilovku. Po ose Rjabikin a Kontiola přistál puk na čepeli volného VLADIMIRA ANTIPOVA a ten půl minuty před koncem třetiny dává hostům větší klid. Asistence: Dmitrij Rjabikin, Petri Kontiola.
     
    38:59
    Konstatnin Panov dostal také úder do tváře a s bolestmi leží na ledě, bude tam zřejmě i krev. Seknutí do jeho obličeje bylo evidentní a sudí posílají Jugru do tří. Dalším hříšníkem domácích je Arťom Buljanskij.
     
    37:49
    Domácí zadáci začínají chybovat a opět bude vyloučen domácí borec tentokrát za sekání. Tomáš Starosta již odjíždí na trestnou lavici a s Jugrou to v těchto momentech nevypadá vesele.
     
    36:01
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    A máme tady obrat podobně jako ve včerejším zápase. Jakucenja přiťukl kotouč opět ke STANISLAVU ČISTOVOVI a ten si poradil s Birjukovem opravdu rutinérsky. Bekhendový blafák posílá Traktor poprvé v zápse do vedení! Asistence: Maxim Jakucenja, Jan Bulis.
     
    34:30
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je využita a skóre je srovnáno. STANISLAV ČISTOV dorazil Jakucenjův nastřelovaný puk za Birjukova, kterému vypadl kotouč vedle pravého betonu. Asistence: Maxim Jakucenja, Jan Bulis.
     
    33:26
    Po delší dobře přichází trest pro domácího borce. Arťom Buljanskij podrazil svého protihráče a trenér Šepelejev je s verdiktem nespokojen.
     
    27:27
    Právě Burdašov se teď začal pošťuchovat s kapitánem domácích Jegenijem Blochinem. Co naplat, opět si počínali hosté nedovoleně v útočném pásmu a na lavici hanby sedí zmiňovaný Arťom Burdašov za nedovolené bránění.
     
    23:52
    Traktor zahrál opět nečistě a Stanislav Čistov již sedí na trestné lavici. Další početní převaha pro Chanty Mansijsk, fauly Čeljabinsku jsou opravdu zbytečné.
     
    19:26
    Jugra si zahraje přesilovku. Alexander Buturlin z týmu Traktoru fauloval a domácí mají o jednoho hráče v poli více.
     
    13:13
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Oba týmy jsou v plném počtu a útočníci Traktoru dobře napadali rozehrávku Jugry. Do útoku se hnal za snížením Konstantin Panov a jeho počínání podpořil přesnou rano na vyrážečku VLADIMIR ANTIPOV. Asistence: Konstantin Panov.
     
    10:33
    Snahu v předbrankovém prostoru nyní přehnal Kanaďan Raymond Giroux a za podražení vyrovná stav hráčů na ledě. Přesilovka Traktoru končí.
     
    09:27
    První vyloučení zápasu má na svědomí Sergej Pepeljajev jenž přidržel protihráče. Traktor bude mít šanci na snížení skóre.
     
    04:49
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    To je vstup do utkání jako hrom! Chanty Mansijsk již vede dva nula po trefě běloruského forvarda SERGEJE DĚMAGINA, kterému krásně předložil kotouč z levé strany Švéd Videll. Asistence: Linus Videll.
     
    02:33
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází první branka domácích. Mezi kruhy si šikovně sjel Kazach MAXIM BELJAJEV a otevírá skóre zápasu. Asistence: Igor Jemelejev.

    Tomáš Martínek

    Branky a nahrávky: 3. Beljajev (Jemelejev), 5. Děmagin (Videll), 55. Děmagin (Videll, Altarjov) - 14. Antipov (Panov), 35. Čistov (Jakucenja, Bulis), 37. Čistov (Jakucenja, Bulis), 40. Antipov (Rjabikin, Kontiola), 41. Bulis (Čistov, Quint), 42. Panov (Kontiola)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Birjukov (42. Masalskis) - Pepeljajejv, Blochin, Selujanov, Starosta, Chvostov, Ibragimov, Bočarov, Džakov - Simakov, Chlincev, Fjodorov - Krisjanov, Sitnikov, Skorochodov - Altarjov, Videll, Děmagin - Beljajev, Jemelejev, Buljanskij. Trenér: Sergej Šepelejev.
    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Proskurjakov) - Quint, Rjabikin, Razin, Giroux, Rjazancev, Vasilčenko, Katičev, Šinin - Čistov, Bulis, Jakucenja - Panov, Antipov, Kontiola - Popov, Glinkin, Burdašov - Mamin, Nestěrov, Buturlin. Trenér: Valerij Bělousov.

    Rozhodčí: Komarov, Ravodin - Baturin, Spirin
    bahis siteleri