Chabarovsk – Omsk 1:3 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Čeljabinsk 3:6 (kon.) | Barys – Magnitogorsk 4:1 (kon.)
Ufa – Kazaň 0:3 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
Metallurg Magnitogorsk
Pondělí 05.03.2012, 14:00 • Sportovní palác Kazachstánu • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:23
    Tak nakonec je vyloučen i domácí Hutchinson.
     
    57:23
    Metalurg už závěr zápasu nezvládá. Na trestnou usedl Tomáš Rolínek.
     
    55:36
    A Astana přece jenom dotlačila puk do branky! Po Dawesově úniku po levé straně se dostali před Ahonena hned tři jeho spoluhráči, kteří se urputně snažili dostat puk do branky. Nakonec si ale pro něj po pár odrazech znovu sjel KEVIN DALLMAN a Ahonen ležící na zemi prostě nic nezmohl. Bez asistence.
     
    52:50
    Litviněnko se nechal vyloučit. A Magnitogorsk tak má možnost přesilovky.
     
    52:17
    A tohle může být definitivní hřebíček do rakve Metalurgu! JONAS JUNLAND se od modré, jakmile na ní dostal přihrávku od Hutchinsona, s ničím nepáral, vypálil, a protože Ahonen na jeho střelu příliš dobře neviděl, propadla mu za jeho záda. Asistence: Andrew Hutchinson, Dustin Boyd.
     
    47:13
    Hosté budou hrát přesilovku. Vyloučen je Junland.
     
    39:11
    Velký tlak Metalurgu! Zdunov dostal přihrávku k tyčce a byl úplně sám. Snažil se procpat puk mezi betony Jeremejeva, ten ale nakonec lapil. I když ani nevěděl, jak!
     
    31:47
    But byl až příliš aktivní při dostávání se k puku. A měl vysoko svou hůl. Astana bude mít třicetivteřinovou přesilovku 5 na 3.
     
    30:14
    Hodně špatná přesilovka od Metalurgu. Starčenko se dokonce dostal v oslabení do úniku a Tverdovskij ho sekl do ruky. A je za to vyloučen.
     
    29:15
    I když se Dawes hodně diví, je vyloučen. Také hosté si zahrají přesilovku.
     
    28:29
    Gólman Ahonen udělal velkou chybu. Nepodařilo se mu udržet střelu od modré od Junlanda. Dost si vyjel z brankoviště, takže KONSTANTIN PUŠKARJOV si poté u tyčky osamocený srovnal puk na bekhend a skóroval do poloodkryté branky. Asistence: Jonas Junland.
     
    25:53
    Tak tohle byla pro Magnitogorsk velká smůla! Markov se po přihrávce Mozajkina snažil vypálit od modré, ale trefil jen DUSTINA BOYDA. Ten se ještě po přihrávce Bochenskiho dostal k odraženému puku a řítil se do samostaného úniku, jenž proměnil. A Astana je na nohou! Asistence: Brandon Bochenski.
     
    23:35
    Teď byl Magnitogorsk trochu rozhozen. Junland hledal svého spoluhráče u tyče, jenže ten na puk nedosáhl. Kdyby ano, střílel by do poloodkryté branky.
     
    21:50
    Magnitogorsk bude hrát podruhé v zápase v oslabení. Na trestnou lavici usedl Chlystov.
     
    10:17
    DANIJIL MARKOV si po přihrávce Jakubova popotáhl o kousek puk dopředu, tvrdě golfem vypálil a na jeho přesnou dělovku do horního růžku zkrátka gólman Jeremejev neměl. Asistence: Michail Jakubov.
     
    02:03
    Máme tu první vyloučení zápasu. Na trestnou lavici usedl hostující Kajgorodov.

    Viktor Sandev

    Branky a nahrávky: 26. Boyd (Bochenski), 29. Puškarjov (Junland), 53. Junland (Hutchinson, Boyd), 56. Dallman - 11. Markov (Jakubov)


    Barys Nur-Sultan: Jeremejev (Glass) - Savčenko, Dallman, Hutchinson, Junland, Novopašin, Litviněnko - Dawes, Bochenski, Boyd - Novotný, Kašpar, Kreps - Žajlajov, Puškarjov, Gavrilin - Starčenko, Poliščuk, Romanov.
    Metallurg Magnitogorsk: Ahonen (Gelašvili) - Markov, Lajunen, Birjukov, Tverdovskij, Mišarin, Bondarev, Obuchov, Zdunov - Aaltonen, Rolínek, Fjodorov - Chlystov, Mozjakin, Kajgorodov - Kazionov, But, Michnov - Kosov, Lisin, Jakubov.

    Rozhodčí: Vasiljev, Ščeňov - Sadovnikov, Sazonov

    Diváci: 4790
    bahis siteleri