Barcelona – Leverkusen 7:1 (kon.) | APOEL – Lyon 2:0 (po pen.)
konec
FC Barcelona
7:1 (2:0)
Bayer Leverkusen
Středa 07.03.2012, 20:45 • Nou Camp, Barcelona • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    90
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Bayer se v závěru dostal trochu do hry, rychlou kombinační akci zakončil krásnou střelu KARIM BELLARABI ke vzdálenější tyči, Valdes byl bez šance - 7:1!
     
    85
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Už to vypadalo, že zápas se v ospalém tempu dohraje do konce, ale LIONEL MESSI nás vyvedl z omylu. Keita mu přihrál na hranici vápna a argentinská hvězda poslala míč popáté do branky Bayeru - 7:0!
     
    62
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Gólman Leverkusenu si musí připadat jako ve zlém snu. Alves přenesl hru na levou stranu na volného TELLA, jehož technická střela šla na Lena, ale ten si ji srazil do brány - 6:0!
     
    58
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Tak to je galapředstavení LIONELA MESSIHO. Domácí zůstali u míče, sraženou střelu Leno nedokázal zkrotit a Messi byl na správném místě, z úhlu poslal míč o tyč počtvrté do branky Leverkusenu - 5:0!
     
    55
    Barcelona právě vstřelila branku!
    TELLO po pár minutách na hřišti střílí gól. Záložník Barcy pronikl po levé straně až před Lena, kterého bez problémů překonal střelou ke vzdálenější tyči - 4:0!
     
    49
    Barcelona právě vstřelila branku!
    A je to tu, LIONEL MESSI dalším luxusním gólem dokonává svůj hattrick! Fábregas jej vysunul za obranu, Messi byl sice tísněn Schwaabem, ale stejně dokázal pravou nohou přehodit překvapeného Lena - 3:0!
     
    42
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Iniesta přihrál LIONELU MESSIMU, který si míč potáhl na střed a technickou střelou ke vzdálenější tyči nedává Lenovi sebemenší šanci zasáhnout - 2:0!
     
    26
    Barcelona právě vstřelila branku!
    LIONEL MESSI dostal od Xaviho parádní míč za leverkusenskou obranu a svoje sólo zakončil nádherným lobem přes vyběhnuvšího Lena, který byl bez šance - 1:0!

    Lukáš Švéda

    Branky: 26. Messi, 42. Messi, 49. Messi, 55. Tello, 58. Messi, 62. Tello, 85. Messi - 90. Bellarabi

    Karty:   12. Rolfes (LEV), 44. Castro (LEV)


    FC Barcelona: Valdés - Alves, Piqué, Mascherano, Adriano (63. Muniesa) - Xavi (K) (53. Keita), Busquets, Iniesta (53. Tello) - Fábregas, Messi, Pedro
    Bayer Leverkusen: Leno - Castro, Schwaab, Toprak, Kadlec - Reinartz, Bender (55. Schürrle), Rolfes (K), Renato Augusto (67. Oczipka) - Kiessling, Derdiyok (55. Bellarabi)

    Rozhodčí: Svein Oddvar Moen - Kim Thomas Haglund, Frank Andås (Norsko)
    bahis siteleri