Olomouc – Liberec 4:1 (kon.) | Vítkovice – Motor ČB 3:1 (kon.) | Zlín – Pardubice 9:1 (kon.)
Sparta – Plzeň 4:1 (kon.) | Jihlava – K. Vary 0:2 (kon.) | Slavia – HC Litvínov 5:1 (kon.)
Kometa Brno – Chomutov 2:3 (kon.) | Znojmo – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Třinec – HC Kladno 2:3 (po s.n.)
konec
HC Kometa Brno
2:3 (0:0, 1:1, 1:2)
Piráti Chomutov
Čtvrtek 08.03.2012, 18:00 • KAJOT ARENA • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    56:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    To je obrat. Sotva za minutu hosté v utkání podruhé vedou. Bartejs vyslal dlouhou přihrávkou do brejku DANKA DEVERIHO, který se vyhnul obránci a v sólovén úniku si položil Baruse a do horní části brány jej překonal. Asistence: Tomáš Bartejs.
     
    55:15
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tlak Chomutova pokračoval a je vyrovnáno. Barus, který dnes chytá výborně, inkasuje velice smolnou branku. MAREK RAČUK chtěl najít někoho ze svých kolegů před bránou, to se však nepovedlo. Co se však povedlo, bylo Račukovo nahození před bránu. Kotouč se od zadní části Barusových betonů došoural do brány. Asistence: Lukáš Novák.
     
    47:10
    Kometa právě vstřelila branku!
    Krásná akce Brna a využitá přesilovka. JAN KŘIVOHLÁVEK dostal přesný pas od Zbořila, prvně jmenovaný si najel mezi kruhy a svižnou střelou mezi betony překonal Strmeně. Domácí tým jde tak poprvé v tomto zápase do vedení. Nyní jsou na řadě hosté, aby odpověděli. Asistence: Adam Zbořil.
     
    37:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ke vstřelení branky musí mít hráč i potřebný kus štěstí. Od modré do puku jen tak plácl Peslar, kotouč se několikrát odrazil před bránu, kde byl připraven zakončit PATRIK NOVÁK a povedlo se. Domácí útočník vyrovnává přesnou ránou do šibenice. Strmeň neměl tentokrát nárok. Asistence: Jakub Peslar.
     
    34:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Přesilovka hostů je využita přesně za třicet vteřin. Od modré čáry napřáhl kapitán RADEK HRABÁK a prostřelil mezi betony bezmocného Baruse. Ten zřejmě tu ránu vůbec neviděl a hosté tak jdou do vedení. Asistence: Danko Deveri a Roman Chlouba.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 38. Novák P. (Peslar), 48. Křivohlávek (Zbořil) - 34. Hrabák (Deveri, Chlouba), 56. Račuk (Novák), 57. Deveri (Bartejs)


    HC Kometa Brno: Barus (Zelenka) - Šidák, Fusek, Buhaj, Dujsík, Peslar, Křivohlávek, Koukal, Sedlák, Jurák, Novák P., Dlapa, Kozák, Jankovič, Zbořil, Krejčiřík, Novák J., Boček, Káňa, Dittrich, Bilčík (C). Trenéři: Pavel Pazourek, Karel Beran.
    Piráti Chomutov: Strmeň (Matoušek) - Kolář, Pazděna, Kopáč, Korim, Čížek, Bartejs, Novák, Chlouba, Komma, Klouček, Deveri, Ondráček, Mazánek, Hammerbauer, Dobrovolný, Račuk, Opalek, Hrabák (C). Trenér: Jaroslav Beck.

    Rozhodčí: Volf - Linhart, Toman

    Diváci: 155
    bahis siteleri