Znojmo – Liberec 5:10 (kon.) | Třinec – Motor ČB 4:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
3:4 (2:1, 1:2, 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 09.03.2012, 17:30Play-out extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:13
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Po buly v litvínovském pásmu mířil puk na branku a Volke jej zastavil levým betonem. Než stačil touš přikrýt i lapačkou, přiřítil se TOMÁŠ SÝKORA a důrazně jej dorazil do za čáru. Bez asistence.
     
    38:14
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Lukáš Pech založil rychlý útok a střelou připravil stoprocentní šanci pro MARTINA ZAŤOVIČE. Útočníkovi Energie stačilo u levé tyče doklepnout puk za překonaného Volkeho. Asistence: Lukáš Pech.
     
    26:21
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Černému jako poslednímu muži v obraně na středovém kruhu přeskočil puk hokejku. PETR KUMSTÁT se tím dostal do samostatného nájezdu, který zakončil střelou mezi betony. Bez asistence.
     
    22:21
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Domácí využívají klasickou přesilovku proti čtyřem, když nahození MARTINA JENÁČKA v mezikruží tečoval jeden z Karlovarských a Mensator na pomalý leč změněný pohyb puku nedokázal reagovat. Bez asistence.
     
    16:39
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Z následného protiútoku po obrovské šanci Vervy skórují hosté. V předbrankovém prostoru se prosadil FRANTIŠEK SKLADANÝ, jeho trefu posvětil i videorozhodčí. Asistence: Petr Mocek.
     
    15:15
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Karlovarská formace mladíků nepokryla předbrankový prostor a Verva vede o dvě branky! Majdanova střela od modré se od bližší tyče odrazila do brankoviště mimo dosah dezorientovaného Mensatora a JAKUB ČERNÝ pohotově bekhendem dorazil. Asistence: Juraj Majdan, Ján Brejčák.
     
    10:30
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Hostující útočník se už vrátil z trestné lavice, domácí se ale nakonec prosazují z tlaku, který si jejich elitní formace vypracovala ještě během přesilovky. Ručínského střelu u pravé tyče tečoval FRANTIŠEK LUKEŠ a puk Mensatorovi propadl mezi tělem a tyčí. Asistence: Martin Ručínský, Viktor Hübl.

    Michal Slavík

    Branky a nahrávky: 11. Lukeš (Ručínský, Hübl), 16. Černý (Majdan, Brejčák), 23. Jenáček - 17. Skladaný (Mocek), 27. Kumstát, 39. Zaťovič (Pech), 47. Sýkora


    HC VERVA Litvínov: Volke (Nechvátal) - Černošek, Stříteský, Kousalík, Kubát, Gula, Skuhrovec, Jareš, Brejčák - Kafan, Trávníček, Ručínský, Lukeš, Gerhát, Černý, Hübl, Jenáček, Kubinčák, Laš, Majdan, Hujsa
    HC Energie Karlovy Vary: Mensator (Sáblík) - Gawryletz, Gulaši, Gründling, Mocek, Lučka, M. Rohan, Prošek - Zaťovič, Pech, Kumstát - Koblasa, T. Klíma, Kotrla - Dej, Sýkora, Skladaný - Kuběna, Vachovec, T. Rohan

    Rozhodčí: Husička, Hodek - Novák, Bryška
    bahis siteleri