Znojmo – Liberec 5:10 (kon.) | Třinec – Motor ČB 4:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:2 (1:2, 2:0, 1:0)
Banes Motor České Budějovice
Pátek 09.03.2012, 15:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (17:01:59)
     
    59:50
    Rozhodčí vylučují, tresty jsou rozděleny následujícím způsobem:
    za hosty na trestnou lavici usedá Michal Švihálek (2 minuty - hrubost), na straně domácích pak trest obdržel Daniel Chvostek (2 minuty - hrubost). Hraje se 4/4.
     
    59:47
    Z mezikruží střílel Švihálek, ten ale přestřelil. Na brankovišti se poté strhla šarvátka, do které se zapojili snad všichni hráči na ledové ploše, včetně brankáře Chvostka...
     
    59:21
    Jihočeši jsou nastěhováni před Chvostkem, zatím ještě ale neohrozili třineckou svatyni.
     
    58:49
    Ke kotouči se poté dostali domácí, kteří ho ale jen odpálil přes všechny čáry.
     
    58:35
    Od modré pálil Předota, Chvostek vyrazil puk do rohu kluziště...
     
    58:12
    Jihočeši sice čistě vyhráli buly, kotouč ale mířil do míst, kde stál ani jeden z obránců. Hosté musí začít od vlastní branky.
     
    58:06
    Hosté to zkoušejí se šesti bruslaři v poli!
     
    58:06
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:00
    Do konce poslední dvacetiminutovky zbývají dvě minuty. Kotouč míří z třinecké třetiny do té jihočeské, hra se ale přeruší, neboť Oceláři odpálili kotouč na icing.
     
    57:13
    Střela Klementa do odkryté branky přišla až po hvizdu sudího, který odpískal postavení hostů v brankovišti. Branka neplatí, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    56:56
    Mountfield dokázal dostat hru do pásma Třince, tam se ale vlastní chybou připravil o puk. Hosté nemusí smutnit, Oceláři jen odpálili kotouč na icing.
     
    56:22
    Jihočeši rychle přišli o puk a do akce šli opět domácí! Ti rozebrali hostující obranu a mohli skórovat do prázdné branky! Gólovou radost jim ale lvím skokem překazil brankář Petr Havlátko!
     
    55:48
    Iažcký hledal Bajtka, ten ale byl tísněn dvěma obránci a ke kotouči se proto nedostal. Puk sebrali hosté, kteří se vydali na druhou stranu...
     
    54:53
    Postiženým je Ondřej Burzala, který se již, za doprovodu svých spoluhráčů, posadil na střídačku. Doufejme, že bude v pořádku!
     
    54:53
    V rohu třinecké třetiny zůstal ležet jeden z domácích hráčů. Už k němu přispěchal člen realizačního týmu. Postižený hokejista se však stále nezvedá...
     
    54:30
    Hosté jsou opět nastěhováni před Chvostkem. Kotouč putuje z jedné strany třetiny na druhou, branka Třince zatím zůstává neohrožena.
     
    53:50
    Hosté se dostali do třetiny Ocelářů a dokázali na domácí vyvinout tlak. Jihočeská snaha ale končí nepřesnou přihrávkou, po které se puk dostal do střední třetiny...
     
    52:03
    Obrovská šance Mountfieldu! Ke střele z první se dostal Radim Heřman, který ale jen orazítkoval pravou tyč Chvostkovy branky!

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 12. Bajtek (Bumbál), 21. Bumbál (Repe), 39. Diviš (Juhász), 52. Kapica (Hegyi, Kajaba) - 4. Švihálek (Heřman, Seidl), 8. Přibyl (Předota)


    HC Oceláři Třinec: Hollý (Chvostek) - Kasperlík, Macháček, Hurtík, Repe, Kurzok, Teper, Burzala, Bezuška - Ižacký, Bajtek, Pargáč, Juhász, Diviš Bumbál, Hegyi, Kapica, Kajaba, Chomič
    Banes Motor České Budějovice: Havlátko (Bláha) - Štěpán, Klement, Předota, Kříž, Kolařík - Seidl, Přibyl, Sekera, Švihálek, Heřman, Turek, Erben, Mocik, Semrád
    bahis siteleri