Znojmo – Liberec 5:10 (kon.) | Třinec – Motor ČB 4:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:2 (1:2, 2:0, 1:0)
Banes Motor České Budějovice
Pátek 09.03.2012, 15:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (17:01:59)
     
    59:50
    Rozhodčí vylučují, tresty jsou rozděleny následujícím způsobem:
    za hosty na trestnou lavici usedá Michal Švihálek (2 minuty - hrubost), na straně domácích pak trest obdržel Daniel Chvostek (2 minuty - hrubost). Hraje se 4/4.
     
    59:47
    Z mezikruží střílel Švihálek, ten ale přestřelil. Na brankovišti se poté strhla šarvátka, do které se zapojili snad všichni hráči na ledové ploše, včetně brankáře Chvostka...
     
    59:21
    Jihočeši jsou nastěhováni před Chvostkem, zatím ještě ale neohrozili třineckou svatyni.
     
    58:49
    Ke kotouči se poté dostali domácí, kteří ho ale jen odpálil přes všechny čáry.
     
    58:35
    Od modré pálil Předota, Chvostek vyrazil puk do rohu kluziště...
     
    58:12
    Jihočeši sice čistě vyhráli buly, kotouč ale mířil do míst, kde stál ani jeden z obránců. Hosté musí začít od vlastní branky.
     
    58:06
    Hosté to zkoušejí se šesti bruslaři v poli!
     
    58:06
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:00
    Do konce poslední dvacetiminutovky zbývají dvě minuty. Kotouč míří z třinecké třetiny do té jihočeské, hra se ale přeruší, neboť Oceláři odpálili kotouč na icing.
     
    57:13
    Střela Klementa do odkryté branky přišla až po hvizdu sudího, který odpískal postavení hostů v brankovišti. Branka neplatí, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    56:56
    Mountfield dokázal dostat hru do pásma Třince, tam se ale vlastní chybou připravil o puk. Hosté nemusí smutnit, Oceláři jen odpálili kotouč na icing.
     
    56:22
    Jihočeši rychle přišli o puk a do akce šli opět domácí! Ti rozebrali hostující obranu a mohli skórovat do prázdné branky! Gólovou radost jim ale lvím skokem překazil brankář Petr Havlátko!
     
    55:48
    Iažcký hledal Bajtka, ten ale byl tísněn dvěma obránci a ke kotouči se proto nedostal. Puk sebrali hosté, kteří se vydali na druhou stranu...
     
    54:53
    Postiženým je Ondřej Burzala, který se již, za doprovodu svých spoluhráčů, posadil na střídačku. Doufejme, že bude v pořádku!
     
    54:53
    V rohu třinecké třetiny zůstal ležet jeden z domácích hráčů. Už k němu přispěchal člen realizačního týmu. Postižený hokejista se však stále nezvedá...
     
    54:30
    Hosté jsou opět nastěhováni před Chvostkem. Kotouč putuje z jedné strany třetiny na druhou, branka Třince zatím zůstává neohrožena.
     
    53:50
    Hosté se dostali do třetiny Ocelářů a dokázali na domácí vyvinout tlak. Jihočeská snaha ale končí nepřesnou přihrávkou, po které se puk dostal do střední třetiny...
     
    52:03
    Obrovská šance Mountfieldu! Ke střele z první se dostal Radim Heřman, který ale jen orazítkoval pravou tyč Chvostkovy branky!
     
    51:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    Pak ale přišla chyba a protiútok Třince, který končí čtvrtou brankou Ocelářů! Do sólového nájezdu se dostal DAMIAN KAPICA! Ten si položil brankáře Havlátka a za jeho nohami zasunul puk za brankovou čáru! Asistence: Dominik Hegyi, René Kajaba.
     
    50:53
    Z vrcholu kruhu pro vhazování pálil hostující Seidl, ten ale přestřelil. Puk se poté dostal na hole hostů, kteří dokázali udržet útočnou třetinu...
     
    50:00
    Po dlouhé době se hraje v plném počtu na obou stranách. Kotouč zatím létá ze strany na stranu, ani jeden z celků se nemůže dostat do zakončení.
     
    48:11
    Před hostujícím gólmanem se ocitl Adrian Bumbál! Třinecký forward si postrčil puk do strany a poté ho poslal ke vzdálenější tyči! Havlátko nestačil zareagovat, naneštěstí pro domácí kotouč mířil těsně vedle!
     
    47:50
    Hosté se dokázali osvobodit, Oceláři ale bleskurychle sebrali puk a vrátili se před Havlátka. Na hostující branku poté šly dvě střely, ani jedna nebyla úspěšná.
     
    47:14
    Oceláři jsou po dlouhé době opět kompletní. Třinečtí navíc dohrávají krátkou přesilovku. Kotouč je v pásmu Mountfieldu, tam ho drží hráči z jižních Čech.
     
    46:45
    Oceláři jsou ve čtyřech, to znamená, že čároví mohou pískat zakázané uvolnění. Tak se i stalo po jedné nepřesné přihrávce Ocelářů.
     
    46:21
    Jihočeši se rozestavili po třinecké třetině, na konci jejich kombinace byla střela Přibyla, který ale trefil jen nejbližšího bránícího hráče.
     
    45:52
    Mountfield ji nesehrál nijak dobře, do šance se navíc mohli dostat domácí. Jenže to by za záchrannou brzdu nesměl zatáhnout Jan Předota, který hákoval jednoho z domácích hráčů. Hosté hrají přesilovku čtyři proti třem.
     
    45:25
    HOsté jsou kompletní, čeká je přes minutu dlouhá přesilovka pět proti třem.
     
    45:11
    To už ale neplatí, neboť Třinečtí jdou opět do tří. Na trestnou lavici usedá Adrian Bumbál, který se provinil podražením.
     
    45:00
    Oceláři jsou ve čtyřech, pokračuje se za rovnovážného počtu hráčů na obou stranách.
     
    44:36
    Nervózní úvod poslední třetiny pokračuje dál, sudí opět trestají. Tresty jsou oboustranné: za hosty je vyloučen Michal Švihálek (2 minuty - hrubost), na straně Ocelářů pak gólman Daniel Chvostek (4 minuty - sekání). Hosté budou pokračovat v přesilovce čtyř proti třem.
     
    44:26
    Hosté jsou ve čtyřech a hrají přesilovku. Na Chvostka šly dvě střely, ani jedna ale nepřekvapila domácího gólmana.
     
    43:35
    Hosté vsítili branku! Radost Mountfieldu ale je předčasná, neboť se puku jako poslední dotkla ruka jednoho z hostujících hráčů. Rozhodčí rozpažil.
     
    43:06
    Pokračuje hra tří proti třem. Dvě střely od modré měl k dispozici Burzala, ten ale pokaždé trefil jen chrániče brankáře Havlátka.
     
    42:56
    Další vyloučení, od úvodního buly poslední části již páté. Na trestnou lavici je poslán hostující Radim Heřman, který sekl do hole jednoho z třineckých hráčů.
     
    42:30
    Rozhodčí opět vylučují, uvidíme hru tří proti třem! Na trestnou lavici je poslán Ondřej Macháček, který se provinil sekáním. Nesouhlas Macháčka s vyloučením rozhodčí navíc potrestal osobním trestem na 10 minut.
     
    42:22
    Ocelářům po menší chybě utkání puk do střední třetiny...
     
    41:51
    Hosté se natlačili před Chvostka, toho ale přetlačit nedokázali. Naopak se ještě dopustili nedovoleného činu, který je pošle do tří. Na trestnou lavici je poslán Michal Švihálek, který se provinil sekáním. Třinečtí hrají 87 vteřin trvající přesilovku 4 proti 3.
     
    41:18
    Přesilovka hostů ale neměla dlouhého trvání, poměr sil na ledě se srovná. Aktivního Martina Kasperlíka fauloval Adam Přibyl, který následně dostal dvě minuty za sekání.
     
    40:57
    Aktivita Ocelářů ale byla příliš velká, hosté proto po faulu Adriana Bumbála dostávají přesilovku. Bumbál se provinil vysokou holí, rozhodčí ho potrestal na 4 minuty.
     
    40:45
    Třinečtí jsou od úvodního buly nastěhováni před Havlátkem, na kterého zatím šla jedna střela z hole Jakuba Ižackého. Třinecký forward trefil lapačku hostujícího brankáře.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Máme za sebou čtyřicet minut utkání, veselejší tentokráte kabiny navštíví třinečtí Oceláři. Ti dvěma brankami ve vlastním oslabení nejprve srovnali a poté i převážili misky vah na svou stranu. Do poslední třetiny, která začne přibližně v 16:25, půjdou s jednobrankovým mankem hráči Mountfieldu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři nakonec ve vlastním oslabení skórují a otáčejí vývoj utkání! Po chybě hostující defenzívy se ke kotouči dostal Jakub Juhász! Ten nijak nezazmatkoval a poslal puk k najíždějícímu JANU DIVIŠOVI, který střelou z první poslal kotouč pod horní tyčku! Asistence: Jakub Juhász.
     
    38:42
    Oceláři drž puk v pásmu Mountfieldu, čímž šetří drahocenné vteřinky...
     
    38:09
    Ke střele se nakonec odhodlal Radim Heřman. Hostující forward pálil od levého hrazení, jeho střela ale našla cestu jen do Chvostkovy lapačky.
     
    37:53
    Hosté jsou nastěhováni před Chvostkem, zatím si však jen podávají kotouč...
     
    37:23
    Sudí opět vylučuje, tentokráte však po nápovědě od svých kolegů. Až příliš hrubě si počínal Filip Bajtek, který si tak půjde oddechnout na trestnou lavici.
     
    37:23
    To nakonec končí střelou od modré, která ale trefila jen hokejku jednoho z třineckých hráčů.
     
    37:00
    Oba celky jsou kompletní. Do akce jdou hosté, kteří založili přečíslení tří proti dvěma...
     
    36:43
    Hostující Seidl chtěl překvapit dezorientovanou obranu Třince a vtrhnout do třetiny. V tom mu zabránil čárový sudí, který odpískal ofsajd.
     
    35:49
    Neskutečná šance pro domácí! Damian Kapica se dostal do sólového úniku! Na brankáře Havlátka zkusil kličku do levé strany, gólman Mountfieldu ale dokázal vyrazit puk! Kapica se poté rychle vrátil k odraženému puku, ani dorážkou ale nepřekonal v tu dobu ležícího gólmana hostů!
     
    35:14
    Nadějně rozvíjející se akci Třince zastavil hvizd hlavního sudího, který bude opět vylučovat. Potrestáni jsou hostující Josef Klement (2 minuty - nedovolené bránění) a domácí Adrian Bumbál (2 minuty - hrubost). Pokračuje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    34:53
    Za domácí brankou se strhla menší šarvátka, rozhodčí ji už nenechají bez povšimnutí a budou vylučovat. Na straně domácích je potrestán Dominik Hegyi, za hosty pak na trestnou lavici usedne Radim Heřman. Oba dostanou dvě minuty za hrubost.
     
    34:37
    Na vysoký puk si za domácí obranu najel Radi Heřman. Hostující forward se ale dostal příliš blízko brankáři Chvostkovi na to, aby dokázal umístit puk mimo dosah třineckého brankáře.
     
    34:13
    Na ledě se začíná přiostřovat, rozhodčí zatím ponechávají hru běžet dál.
     
    33:49
    Hosté dostali Oceláře pod tlak, Mountfield si vypracoval další pokus. Z mezikruží střílel Kříž, kotouč však zaplachtil jen do Chvostkovy lapačky.
     
    33:03
    Ta ale skončila ještě ve střední třetině, do útoku míří opět hosté. Budějovický Předota se snažil objet branku a zasunout puk za záda Chvostka, to se mu ale nepovedlo a hostující bek přišel o puk.
     
    32:33
    Tvrdá střela z hole hostujícího Kříže jen vyprášila Chvostkovy betony. Puk se poté odrazil k domácím, kteří rozjeli protiakci...
     
    32:04
    Oceláři se dostali do třetiny Mountfieldu a dokázali si vytvořit další šanci. Kotouč se dostal na modrou, odkud pálil Bezuška. Třinecký bek mířil do středu branky, tam byl připraven hostující gólman.
     
    31:16
    Hosté se dostali do pásma Třince a dokázali zahrozit. Od modré nahazoval Michal Švihálek, jeho pokus byl ještě tečován. Chvostek na změnu směru nedokázal zareagovat, kotouč ale jen proletěl kolem pravé tyče!
     
    30:31
    Oceláři se dostali do pásma Mountfieldu a ohrozili brankáře Havlátka. Zpoza branky si vybrusli Kapica, který se poté snažil zasunout puk za záda brankáře hostů. To se mu nepovedlo.
     
    29:47
    Hra nabrala na tempu, oba celky se zatím předhánějí ve spalování zajímavých šancí.
     
    28:59
    Velká šance pro Třinec! Z rohu nahrával Chomič, puk mířil na hůl Filipa Bajtka! Třinecký forward chtěl zakončit z první, v tom mu znemožnil perfektní obranný zákrok Sekery!
     
    28:16
    Ani Třinečtí ale nebyli o nic úspěšnější, neboť nepřesná rozehrávka je stála kotouč. Hosté poté šli do protiakce, tu zastavil ofsajd.
     
    27:50
    Mountfield se nakonec propracoval až k Chvostkovi, třineckou branku ale neohrozil. Do protiakce jdou domácí...
     
    27:00
    A Oceláři se v brzké době další branky nedočkají. Hosté se totiž dokázali zmocnit puku a dostat ho do střední třetiny...
     
    26:27
    Tlak Třince pokračuje i nadále, stále jsme však nebyli svědky střeleckého pokusu...
     
    25:34
    Hosté se nemohou dostat z vlastní třetiny, Oceláři si pro změnu nedokáží vypracovat střeleckou pozici.
     
    24:58
    Rychlá akce na jeden dotek v podání domácích hráčů. Na jejím konci stál Dominik Hegyi, který ale střelou z první poslal puk jen do náruče brankáře Havlátka.
     
    24:23
    Třinečtí chtěli hosty překvapit rychlou protiakcí, tu ale zastavil ofsajd.
     
    24:05
    Hosté se nakonec dokázali dostat ke kotouči, jejich cesta k Chvostkově brance ale skončila ve středním pásmu.
     
    23:40
    Kotouč stále v pásmu Mountfieldu, domácím se však nedaří dostat se do střelecké pozice.
     
    23:03
    Oceláři se vymanili z hostujícího tlaku a vydali se vstříc hostující brance. Od modré pálil Kurzok, ten ale přestřelil.
     
    22:25
    Hosté dvakrát stříleli na Chvostka, v obou případech byl úspěšný brankář Třince.
     
    21:40
    Oceláři jsou kompletní. Kotouč je v pásmu Třince, tam ho kontrolují hráči Mountfieldu, kteří se snaží vypracovat si střeleckou pozici.
     
    20:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři srovnávají ve vlastním oslabení! Jurij Repe poslal puk na hůl ADRIANA BUMBÁLA, který se rázem dostal do sólového úniku! Bumbál rozhýbal brankáře Havlátka a poté poslal puk do horní části branky! Asistence: Jurij Repe.
     
    20:31
    Host začínají druhou třetinu v přesilovce, zatím se však nemohou dostat do pásma Třince.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hosté ještě v závěrečných vteřinách rozjeli přesilovkovou kombinaci, tu ale nedokázali přetavit v branku. Stav po dvaceti minutách tedy zůstal na prozatímních 1:2. Vstup do utkání se lépe povedl Mountfieldu, který si po osmi minutách vypracoval vedení 2:0. Oceláři ale nesložili zbraně a ještě do první přestávky, zásluhou Bajtka, korigovali na rozdíl jediné branky. Druhá dvacetiminutovka začne přibližně v 18:42.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:40
    A Mountfield si vybojoval další přesilovku. Hákováním se provinil Ondřej Burzala, který posílá Oceláře do čtyř.
     
    19:31
    Oceláři jsou kompletní, hosté pokračují v tlaku...
     
    19:08
    Hosté se sice rozestavili po třinecké třetině, na Chvostka zatím ale nevystřelili...
     
    18:35
    Mountfield se ještě nedokázal dostat k ohrožení branky, Oceláři zatím brání na výbornou.
     
    18:10
    Hostující rozehrávka je trochu rozpačitá, Třinečtí toho dokázali využít a opět se osvobodit.
     
    17:45
    Hosté se dopustili chyby, Třinečtí se dokázali osvobodit.
     
    17:15
    Početní výhoda také na straně Mountfieldu. Ten se dostal do protiakce, kterou nedovoleným zákrokem zastavil Martin Kasperlík. Třinecký forward dostal dvě minuty za hákování.
     
    16:38
    Mountfield se poté sice dokázal dostat ke kotouči, chybnou rozehrávkou ho ale poslal jen na icing.
     
    16:21
    Hosté jsou kompletní, Oceláři stále útočí. Ke střele z mezikruží se dostal Martin Kasperlík, který ale přestřelil.
     
    16:00
    Nepřesnosti na straně domácích, Mountfield střádá cenné vteřinky.
     
    15:35
    Před Havlátka se snažil natlačit Bumbál, ten byl ale dobře bráněn, nedostal se proto k zakončení. Hosté opět vyhodili.
     
    15:00
    Oceláři se zatím nedokázali dostat do šance, hosté dobře brání modrou čáru.
     
    14:21
    Oceláři jdou do další přesilovky, na trestnou lavici byl poslán hostující Stanislav Sekera, který se provinil sekáním.
     
    13:40
    Oceláři přidali na obrátkách, v poslední době se hraje především v pásmu hostů...
     
    13:15
    Hosté se dopustili chyby, po které mohl jít Adrian Bumbál do sólové akce! Třinecký forward si najel mezi kruhy, střelou na lapačku ale netrefil branku!
     
    12:37
    Hosté se dostali do tlaku, zatím však jen kombinují v třinecké třetině...
     
    11:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají přesilovku a korigují na rozdíl jediné branky! Lehkou střelu Adriana Bumbála vyrazil brankář Havlátko jen před dojíždějícího FILIP BAJTKA, pro kterého nebyl problém doklepnout puk do odkryté branky! Asistence: Adrian Bumbál.
     
    11:07
    První početní výhoda pro Třinec. Oceláři se pustili do přečíslení dvou na jednoho, na branku chtěl střílet Pargáč. V tom ale přišla sekera ze strany Stanislava Erbena, který nedovoleně zastavil domácí akci. Sekera dostal 2 minuty.
     
    10:34
    Kotouč se poté dostal do neutrální zóny, kde ho sebrali opět hosté. Ještě ze střední třetiny na Chvostka nahazoval Sekera, třinecký brankář raději přidržel puk a přerušil tak hru.
     
    10:00
    Ze souboje nakonec vyšli vítězně Jihočeši, kteří opět míří do útoku. Před Chvostkem se snažil prosadit Seidl, třinecká obrana mu v tom zabránila.
     
    09:30
    Oceláři jsou stále v pásmu Mountfieldu, o kotouč se bojuje za hostující brankou...
     
    08:50
    Oceláři se vrhli do útoku, ten končí střelou od modré v podání Chomiče. Třinecký útočník mířil do středu branky, tam byl připraven brankář Havlátko.
     
    07:39
    Mountfield právě vstřelil branku!
    A ten končí druhou brankou v třinecké síti! Od modré střílel Jan Předota, Chvostek dokázal tuto střelu jen vyrazit. Na brankovišti se poté dokázal prosadit ADAM PŘIBYL, který doklepl volný puk do sítě, čímž využil přesilovku! Asistence: Jan Předota.
     
    07:21
    Od modré pálil Předota, ten ale přestřelil. Puk se poté zastavil na hokejce hostujícího Turka, který rozehrál další postupný útok...
     
    06:50
    Oceláři jdou opět do čtyř. Nedovoleně si tentokráte počínal Filip Bajtek, který se provinil sekáním. Mountfield má k dispozici druhou přesilovku.
     
    06:13
    Velká šance pro domácí! Do sóla mohl jít Adrian Bumbál, ten ale zabrzdil a počkal si na najíždějícího Jakuba Ižackého. Třinecký forward dostal přihrávku do jízdy, střelou z první ale trefil jen dobře postaveného brankáře Havlátka!
     
    05:52
    Kajaba nakonec prohrál souboj s jedním z obránců. Mountfield rozjel rychlou protiakci, na jejímž konci byl zákrok brankáře Chvostka.
     
    05:31
    Třinečtí jsou kompletní. Kotouč míří do pásma hostů, za ním spěchá Kajaba...
     
    05:16
    Další nepřesnost na straně hostů, Oceláři se opět osvobodili.
     
    04:44
    Heřman nahazoval od modré, kotouč ale trefil jen bránícího Diviše. Třinecký forward poté sebral puk a poslal ho do třetiny Mountfieldu.
     
    04:07
    Hosté se rozestavili po třinecké třetině, po celou dobu si ale jen přihrávali a na Chvostka nestříleli. Mountfield se pak vlastní chybou připravil o pásmo.
     
    03:31
    Hosté jsou aktivnější, zahrají si i první přesilovku. Na trestnou lavici usedá Ondřej Burzala, který se provinil hákováním.
     
    03:09
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají skóre zápasu a jdou do vedení! Zpoza branky posílal puk před branku Radim Heřman, mezi kruhy stál MICHAL ŠVIHÁLEK! Hostující forward si zpracoval puk a střelou k tyči poprvé překonal brankáře Chvostka! Asistence: Radim Heřman, Radek Seidl.
     
    02:14
    Hosté sebrali domácím puk a vydali se do útoku. Mountfield operoval před i za Chvostkem, střelu na branku ale nevyslal.
     
    01:20
    Ižacký nahrál Bumbálovi, ten pálil z první. Hostující brankář zastavil třinecký pokus levým betonem.
     
    00:58
    Kotouč se z hostující třetiny dostal mimo kluziště. Rozhodčí postřehli teč, vhazovat se bude před Havlátkem.
     
    00:30
    První šance pro domácí. Po pravé straně se do pásma hostů dostal René Kajaba, který poté pálil na lapačku. Kotouč letěl nad branku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči jsou na ledě, kapitáni s zdraví se rozhodčími. Utkání začne co nevidět.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Oceláři Třinec: Chvostek (Hollý) - Kasperlík, Macháček, Hurtík, Repe, Kurzok, Teper, Burzala, Bezuška - Ižacký, Bajtek, Pargáč, Juhász, Diviš Bumbál, Hegyi, Kapica, Kajaba, Chomič

    HC Mountfield: Havlátko (Bláha) - Štěpán, Klement, Předota, Kříž, Kolařík - Seidl, Přibyl, Sekera, Švihálek, Heřman, Turek, Erben, Mocik, Semrád

    Rozhodčí: .
     
    Hezké páteční odpoledne z třinecké Werk arény! Dnešním kolem se uzavírá základní část juniorské NOEN extraligy, poté již budou následovat boje v play-off. Poslední kolo proti sobě svedlo třinecké Oceláře a jihočeský Mountfield! Utkání začíná v 15 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 12. Bajtek (Bumbál), 21. Bumbál (Repe), 39. Diviš (Juhász), 52. Kapica (Hegyi, Kajaba) - 4. Švihálek (Heřman, Seidl), 8. Přibyl (Předota)


    HC Oceláři Třinec: Hollý (Chvostek) - Kasperlík, Macháček, Hurtík, Repe, Kurzok, Teper, Burzala, Bezuška - Ižacký, Bajtek, Pargáč, Juhász, Diviš Bumbál, Hegyi, Kapica, Kajaba, Chomič
    Banes Motor České Budějovice: Havlátko (Bláha) - Štěpán, Klement, Předota, Kříž, Kolařík - Seidl, Přibyl, Sekera, Švihálek, Heřman, Turek, Erben, Mocik, Semrád
    bahis siteleri