Barys – Magnitogorsk 3:4 (po pr.) | Ufa – Kazaň 2:3 (kon.)
po prodl.
Barys Nur-Sultan
3:4 (2:1, 0:1, 1:1 - 0:1)
Metallurg Magnitogorsk
Pátek 09.03.2012, 12:00 • Sport Complex Astana • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:54
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A hosté rozhodují o své výhře velice brzy! Po nahození Mišarina vyrazil Jeremejev pouze k SERGEJU MOZJAKINOVI a ten zakončuje do prázdné branky! Asistence: Michal Jakubov
     
    60:20
    Před brankou byl úplně osamocen Dawes jenže trestuhodně minul.
     
    56:02
    Astana právě vstřelila branku!
    jenže nyní se to z ničeho nic povedlo ANDREJU GAVRILINOVI, který se ocitl sám před Ahonenem a střelou nad jeho rameno dramaticky vyrovnává! Asistence: Talgat Žajlajov.
     
    54:59
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté jdou nakonec do trháku a dělají možná rozhodující krok. Branku brilantně objel ANTON BUT, najel si až před Jeremejeva, který nic neviděla a posílá puk do horního růžku! Asistence: Alexej Michnov
     
    49:37
    Astana si opět zahraje přesilovku, Kazionov držel Novotného a dostává dvě minuty.
     
    49:15
    Krásný průnik Junlanda, jeho střela jde těsně vedle branky Ahonena.
     
    44:16
    Za brankou kombinovala Astana a na dvě minuty za sekání odchází Kajgorodov, který si neodpustil faul na najíždějícího protihráče před branku.
     
    43:24
    Střela Kašpara míjí těsně pravou tyčku Ahonenovy branky.
     
    39:07
    Domácí se z ničeho nic dostávají v poslední minutě mohli opět dostat do vedení. Po střele od modré tečoval před brankou puk za záda Ahonena Puškjarov Sudí si jde ještě branku ověřit po telefonu. A nakonec díky postavení Puškjarova v brankovišti gól neuznává.
     
    36:29
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A je vyrpvnáno! Krásný bekhendový blafák MAXIMA SUŠINSKIJHO, Jeremejev byl u tyčky pozdě a vzteká se sám na sebe. Bez asistence.
     
    25:30
    Na druhé straně pálí osamocený Kajgorodov do horního růžku, avšak Jeremejev brilantně vystrčil svou lapačku.
     
    22:16
    Astaně přechod do útoku nevyšel, ovšem pouze za cenu faulu. Za podražení usedá na trestnou lavici Kajgorodov.
     
    15:40
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté ale okamžitě odpovídají a snižují, vracejí se tedy rázem do hry. Po kombinaci na modré čáře se na pravou stranu dostává PAVEL ZDUNOV a trefuje se do horního růžku. Asistence: Denis Klystov, Mikhail Jakubov.
     
    14:44
    Astana právě vstřelila branku!
    Jenže první vážnější akce končí brankou. Krásnou přihrávku od Hutchinsona na modrou čáru dostal LUKÁŠ KAŠPAR a tvrdou ranou míří přímo k tyči. Asistence: Andrew Hutchinson, Jiří Novotný.
     
    13:24
    Po krásné kombinaci střílel z mezikruží Novopašin, avšak natahující se Novotný byl postrčen a bude se proto vylučovat. Faulu se dopustil Sušinskij.
     
    06:28
    V domácím dresu odchází na trestnou lavici Junland a v tom hostujícím Kazionov.
     
    05:46
    Astana právě vstřelila branku!
    A domácí se ihned z rychlého protiútoku dostávají do vedení. Po brejku dva na jednoho vrátil Hutchinson zpětnou přihrávku před volnou branku na TALGATA ŽAJLAJOVA a ten střelou k tyči otevírá skóre zápasu. Asistence: Andrew Hutchinson, Andrei Gavrilin
     
    03:34
    Metallurg bude hrát první přesilovku po krosčeku Hutchinsona.

    Viktor Sandev

    Branky a nahrávky: 6. Žajlajov (Hutchinson, Gavrilin), 15. Kašpar (Hutchinson, Novotný), 57. Gavrilin (Žajlajov) - 16. Zdunov (Klystov, Jakubov), 37. Sušinskij, 55. But (Michnov), 62. Mozjakin (Jakubov)


    Barys Nur-Sultan: Jeremejev (Glass) - Novopašin, Dallman, Hutchinson, Junland, Litviněnko, Fadějev - Dawes, Bočenski, Boyd - Novotný, Kašpar, Kreps - Žajlajov, Puškarjov, Gavrilin - Starčenko, Poliščuk, Romanov.
    Metallurg Magnitogorsk: Ahonen (Gelašvili) - Markov, Birjukov, Lajunen, Kukkonen, Bykov, Mišarin, Bondarev - Aaltonen, Rolinek, Fjodorov - Sušinskij, Mozjakin, Kajgorodov - Kazionov, But, Michnov - Kosov, Klystov, Jakubov, Zdunov.

    Rozhodčí: Ravodin, Gofman - Šeljanin, Sivov
    bahis siteleri