HC Slovan – Žilina 4:2 (kon.) | Poprad – Trenčín 4:5 (po s.n.)
po s.n.
HK Poprad
4:5 (2:2, 2:0, 0:2)
HK DUKLA Trenčín
sk Sobota 10.03.2012, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    80:00
    Trenčín dal gól!
    PETER SOJČÍK premenil rozhodujúci nájazd a Dukla tak po dramatickom stretnutí vyrovnala sériu.
     
    57:55
    Trenčín dal gól!
    Tybor poslal prihrávku ONDREJOVI MIKULOVI, ktorý sa presunul trochu viac na stred a prestrelil Melicherčíka! Asistencia Radoslav Tybor.
     
    44:44
    Trenčín dal gól!
    Predsa sa Dukla dočkala! Gabriš napriahol od modrej a pred Melicherčíkom puk tečoval natešený PETER SOJČÍK. Asistencie Ladislav Gabriš a Martin Filo.
     
    38:16
    Poprad dal gól!
    Rapáč vyhral buly, puk sa dostal na modrú na ŠTEFANA FABIANA, ktorý z prvej poslal nádhernú delovku do vinkla! Asistencia Richard Rapáč.
     
    35:28
    Poprad dal gól!
    MIROSLAV ŠKOVIRA dostal puk do pravého kruhu, medzi ním a bránou nestál absolútne nik a brána bola prázdna, pretože Kováč ostal pri ľavej strane! Pohodlne skóroval. Asistencie Joonas Peteri Koskinen a Radoslav Suchý.
     
    18:33
    Poprad dal gól!
    Na tento typ gólov by sme si na "onlajnoch" mohli spraviť šablónu, aby to s ich opisom bolo jednoduchšie. Presilovku rozohral Poprad podľa očakávaní, Suchý nabil MARTINOVI KUĽHOVI, ktorý od modrej z prvej strieľa v play-off už svoj štvrtý gól. Asistencia Radoslav Suchý.
     
    08:52
    Trenčín dal gól!
    Tak to bola krásna prihrávka, už to vyzeralo že Trefný posiela puk krížne cez všetky čiary, keď sa tesne pred modrou čiarou zjavil MARTIN FILO, prevzal puk, zakrátko bol pred bránou a prekonal z blafáku Melicherčíka! Asistencia Radovan Trefný.
     
    05:04
    Trenčín dal gól!
    Filo spoza brány prihral puk pred bránu na voľného ONDREJA MIKULU, ktorý ho z prvej poslal Melicherčíkovi do vinkla nad vyrážačku. Asistencia Martin Filo.
     
    01:21
    Poprad dal gól!
    Gašparovič sa snažil brániť STANISLAVA BALÁNA, ale akonáhle ho vytlačil zo streleckej pozície, uspokojl sa s tým, Balán sa však obtočil poza bránu a rusnákovským spôsobom popri tyčke zasunul, Kováč sa takmer ani nepresúval! Asistenciu si pripísal Andrej Tavželj.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 2. Balán (Tavželj), 19. Kuľha (Suchý), 36. Škovira (Koskinen, Suchý), 39. Fabian (Rapáč) - 6. Mikula (Filo), 9. Filo (Trefný), 45. Sojčík (Gabriš, Filo), 58. Mikula (Tybor), 80. Sojčík


    HK Poprad: Marcel Melicherčík - Pentikäinen, Suchý, Tavželj, Kovačevič, Fabian, D. Kramár, Malina - M. Vandas, Koskinen, Kuľha - P. Svitana, Balán, Vaic - Svačina, Strömberg, R. Rapáč - Škovira, S. Takáč, Homa.
    HK DUKLA Trenčín: Kováč - Biro, Gabriš, Hlubuček, Nemčík, E. Bednár, Trefný, Nechala, Mi. Imrich - Fabuš, Melichárek, J. Pardavý st. - Ja. Gašparovič, A. Šťastný, Daňo - Tybor, R. Tvrdoň, Sojčík - P. Kopecký st., Filo, Mikula.

    Rozhodčí: D. Konc, Baluška - Gajan, J. Tvrdoň

    Diváci: 3440
    bahis siteleri