Omsk – Magnitogorsk 5:2 (kon.) | Čeljabinsk – Kazaň 2:1 (kon.)
konec
Avangard Omsk
5:2 (4:0, 1:2, 0:0)
Metallurg Magnitogorsk
Pátek 16.03.2012, 13:00Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    38:05
    Metallurg právě vstřelil branku a dramatizuje utkání! Čtvrtý útok hostů znovu udeřil. MICHAIL JAKUBOV si najel na přihrávku Markova po levé straně, přitom ještě přes teč Chlystova se puk dostal z pravé strany právě k němu, a on pak z první poslal puk do poloodkryté branky. Ramo se již nestačil přemístit. Asistence: Denis Chlystov, Danijil Markov.
     
    34:57
    Metallurg právě vstřelil branku a přidal alespoň čestný úspěch. Chlystov předal puk Bondarevovi, jenž nahodil puk od modré. Ten nakonec zachytil DMITRIJ OBUCHOV, který se sice napoprvé v blízkosti brankoviště před Ramem neprosadil, pak ale dorážkou nakonec vsítil první branku svého týmu. Asistence: Alexej Bondarev, Denis Chlystov.
     
    23:16
    A Metallurg obdržel búra po 24 minutách! Tenhle zápas bude zřejmě jen těžko otáčet. A druhá využitá přesilovka, přitom i podruhé za příliš mnoho hráčů na ledě ze strany Magnitogorsku! Kaljužnijovo nahození se ještě přes jednu teč Kurjanova dostalo k tyčce k volnému JURIJOVI ALEXANDROVOVI, jemuž stačilo jen přehodit puk přes beton Gelašviliho. Asistence: Anton Kurjanov, Alexej Kaljužnij.
     
    10:21
    Čtvrtý fíkus v brance Magnitogorsku! Domácí zápasu naprosto dominují. ROMAN ČERVENKA si najel do středu hřiště, zamířil a vypálil zápěstím. Puk skončil přesně pod břevnem. Změna Gelašviliho v brance, zdá se, Metallurgu příliš nepomohla. Asistence: Jurij Alexandrov.
     
    06:04
    Další úder domácího družstva! To je pořádná nadílka, kterou si musí odnášet Magnitogorsk. Ivanov poslal puk před brankoviště, tam si nehlídaný ALEXANDR FROLOV zpracoval puk, a i když se mu napoprvé Ahonena nepodařilo překonat, jeho druhá střela dorážkou už našla cíl. Asietence: Andrej Ivanov.
     
    04:29
    Avangard právě přidal během krátké chvíle i další branku! IGOR VOLKOV se dostal k přihrávce, která se odrazila od mantinelu, udělal pár kroků směrem dopředu do prostoru mezikruží a z vyložené pozice se nemýlil. Ahonen jenom máchl lapačkou, ale puk už nezachytil. Skvělý start Omsku! Bez asistence.
     
    03:55
    Avangard právě vstřelil branku! Nakonec pár vteřin před koncem přesilovky se Omsk přece jenom prosazuje. Popov počkal, až se mu nabídnou spoluhráči, z rohu pak přihrál dobře najetému ROMANOVI ČERVENKOVI, který z mezikruží přesně zamířil za Ahonenova záda. Asistence: Alexander Popov.

    Viktor Sandev

    Branky a nahrávky: 4. Červenka (Popov), 5. Volkov, 7. Frolov (Ivanov), 11. Červenka (Alexandrov), 24. Alexandrov (Kurjanov, Kaljužnij) - 35. Obuchov (Bondarev, Chlystov), 39. Jakubov (Chlystov, Markov)


    Avangard Omsk: Ramo (Kuzněcov) - Alexandrov, Salmela, Škoula, Belov, Ljamin, Pivcakin, Gusev, Pervušin - Sjomin, Kaljužnij, Kurjanov - Kalinin, Ivanov, Frolov - Červenka, Popov, Perežogin - Averin, Volkov, Nesterov
    Metallurg Magnitogorsk: Ahonen (6. Gelašvili) - Birjukov, Markov, Lajunen, Tverdovskij, Bykov, Mišarin, Bondarev, Chlystov - Obuchov, Fjodorov, Rolinek - Mozjakin, Sušinskij, Kajgorodov - Michnov, Kazionov, But - Zdunov, Kosov, Jakubov

    Rozhodčí: Bulanov, Odinš - Šeljanin, Sivov
    bahis siteleri