Chelsea – Leicester 5:2 (kon.) | Liverpool – Stoke 2:1 (kon.)
konec
Chelsea FC
5:2 (2:0)
Leicester City
Neděle 18.03.2012, 15:05FA Cup
Předzápasové kurzy
     
    90
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Torres se na levé straně zbavil Bamby, posunul si míč doprostřed, ale místo střely zvolil přihrávku na lépe postaveného MEIRELESE, který míč poslal do protipohybu Schmeichela.
     
    88
    Leicester právě vstřelil branku! Nádherná branka. MARSHALL si přebral přihrávku od Beckforda a ze čtyřiceti metrů poslal nádhernou střelu přesně k tyči. Petr Čech neměl nárok.
     
    85
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Když už, tak pořádně, si asi řekl FERNANDO TORRES. Meireles centroval před bránu a Fernando hlavičkou míč prodloužil na vzdálenější tyč.
     
    77
    Leicester právě vstřelil branku! Hostům se nakonec povedlo skórovat. Nejdříve Danns z dálky trefil tyč, od které se míč odrazil k BECKFORDOVI, který jej pohodlně dorazil do brány.
     
    67
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Uff. Až tady je slyšet jak spadl obrovský kámen ze srdce FERNANDU TORRESOVI. Po půl roce se konečně trefil, po přihrávce Meirelese poslal míč přesně k pravé tyči.
     
    18
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Skvělá akce Torrese. Fernando sprintoval s míčem snad 40 metrů, zvedl hlavu a poslal míč na volného KALOUA, který sám proti Schmeichelovi uspěl.
     
    12
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Centr maty od rohového praporku si ve vzduchu našel CAHILL a nekompromisně posílá Chelsea do vedení. Cahill ještě svou branku věnoval bývalému spoluhráči Muambovi, který včera zkolaboval na hřišti Totenhamu.

    Ján Jabrocký

    Branky: 12. Cahill, 18. Kalou, 67. Torres, 85. Torres, 90. Meireles - 77. Beckford, 88. Marshall


    Chelsea FC: Čech; Bosingwa, Ivanovič (76. Luis), Cahill, Bertrand; Mikel, Meireles; Sturridge, Mata (46. Malouda), Kalou (64. Essien); Torres
    Leicester City: Schmeichel; St Ledger (63. Schlupp), Morgan, Bamba,Konchesky; Gallagher (43. Peltier), Danns, Wellens (c) (84. Marshall), Dyer; Beckford, Nugent
    bahis siteleri