Cagliari – Cesena 3:0 (kon.) | Inter – Atalanta BC 0:0 (kon.) | Bologna – Chievo 2:2 (kon.)
Catania – Lazio 1:0 (kon.) | Siena – Novara 0:2 (kon.) | Lecce – Palermo 1:1 (kon.)
Udinese – Neapol 2:2 (kon.)
konec
US Lecce
1:1 (1:1)
Palermo FC
Neděle 18.03.2012, 15:00 • Stadio Comunale Via del Mare, Lecce • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    89
    Mantovani z Palerma obdržel žlutou kartu.
     
    88
    Domácí naposledy vystřídali, místo Esposita se v závěru utkání objeví na trávníku Corvia.
     
    87
    Palermo prahne po tříbodovém zisku. Zahavi dostal pěknou přihrávku do pokutového území, kličkou si rovnal míč na levačku ke střele, velmi dobře ale zasáhl obránce Esposito, který mu balon čistým způsobem odebral.
     
    86
    Ostrý zákrok Aguirregaraye na Brivia ocenil hlavní arbitr žlutou kartou pro hostujícího záložníka.
     
    84
    Domácí vystřídali, místo Blasiho se na hřiště podívá Obodo.
     
    83
    Zahavi vypálil z dálky k pravé tyči, skvělý zákrok předvedl brankář Benassi, který se natáhl a míč vyrazil na rohový kop.
     
    80
    Hosté naposledy vystřídali. Acquah vběhl na hřiště místo Balzarettiho.
     
    79
    Brivio uviděl od rozhodčího žlutou kartu.
     
    76
    Viviano podržel svůj tým, když vyrazil ránu Giacomazziho směřující na přední tyč.
     
    72
    Hosté vystřídali. Místo Iličiče si zahraje Zahavi.
     
    72
    Domácí Giacomazzi obdržel žlutou kartu.
     
    71
    Iličič se šikovně uvolnil a snažil se přelobovat domácího gólmana, který však výtečným zákrokem nedovolil hostům skórovat.
     
    68
    Balzaretti poslal nedovoleně k zemi Tomovice. Jen kousek od rohového praporku zahrávalo Lecce přímý volný kop, po kterém si vypracovalo obrovskou šanci. Tu na brankové čáře bravurně zlikvidoval Viviano.
     
    60
    Palermo vystřídalo, Hernándeze nahradil Budan.
     
    53
    Velká šance i na druhé straně. Muriel se na pravé straně krásně uvolnil přes Labrína, jeho pas se sice k Di Michelemu nedostal, po odrazu se však k zakončení v šestnáctce chystal Delvecchio, jehož v poslední chvíli skvěle zablokoval Muňoz. Ten tak nejspíš ochránil hosty od inkasované branky.
     
    49
    Palermo si hned zkraje druhé půle vypracovalo velkou příležitost! Miglionico chyboval ve skluzu a naservíroval míč Iličičovi, který uháněl z levé strany sám na brankáře Benassiho. Ten jeho střelu výtečně zneškodnil.
     
    41
    Počet hráčů na hřišti se vyrovná. Bertolo neudržel nervy na uzdě, v nepřerušené hře bez míče trefil do obličeje Delvecchia, rozhodčí ukázal záložníkovi Palerma přímo červenou kartu.
     
    23
    Po přímém volném kopu našel Muňoz hlavou v šestnáctce Hernándeze, který z voleje akrobaticky pravačkou přestřelil bránu.
     
    22
    Domácí se po vyloučení odhodlali k prvnímu střídání. Ze hřiště odešel Bertolacci, vběhl na něj Tomovic.
     
    21
    Lecce to zkusilo přímou střelou na bránu, ale míč byl zablokován. Palermo okamžitě podniklo rychlý brejk, unikajícího Aguirregaraye zastavil za cenu faulu Bertolacci a rozhodčí bez váhání vytáhl žlutou kartu.
     
    18
    Z následného přímého volného kopu vypálil levačkou Iličič, míč směřoval pod břevno, kde ho výtečně vytáhl nad bránu Benassi.
     
    17
    Po vyrovnávací brance přichází pro Lecce další pohroma. Unikajícího Hernándeze, který postupoval středem hřiště sám na brankáře Benassiho, zastavil těsně za pokutovým územím jen za cenu faulu Oddo a od rozhodčího uviděl přímou červenou kartu.
     
    15
    Palermo právě vstřelilo branku!
    Palermo zahrávalo v krátkém sledu dva rohové kopy, přičemž ten druhý dokázalo využít. Na centr Iličiče si naskočil EZEQUIEL MATIAS MUŇOZ, který hlavou poslal balon do sítě.
     
    13
    Další dobrá příležitost Lecce. Muriel pronikl po pravé straně a v šestnáctce našel zapomenutého Bertolacciho, ale ten ideální okamžik k zakončení prováhal. Nakonec sice vystřelil, ale s jeho střelou pravačkou si brankář Viviano poradil.
     
    11
    Lecce mohlo vést už o dvě branky! Bertolacci dostal krásnou přihrávku mezi obránce, excelentní zákrok ale předvedl Viviano, který jeho pokus z bezprostřední blízkosti vyrazil.
     
    6
    Lecce právě vstřelilo branku!
    DAVIDE DI MICHELE poslal domácí celek do vedení, míč kopl přesně k pravé tyči. Brankář Viviano sice vystihl směr, na prudkou střelu ovšem nedosáhl.
     
    5
    Lecce bude zahrávat pokutový kop! Muňoz si počínal v souboji s Bertolaccim v šesetnáctce nedovoleně, rozhodčí nezaváhal a nařídil penaltu pro domácí. Hostující obránce navíc uviděl žlutou kartu.

    Tereza Švandová

    Branky: 6. Di Michele (pen.) - 15. Muňoz

    Karty:   21. Bertolacci (LCC), 72. Giacomazzi (LCC), 79. Brivio (LCC) - 5. Muňoz (PLM), 86. Aguirregaray (PLM), 89. Mantovani (PLM)   17. Oddo (LCC) - 41. Bertolo (PLM)


    US Lecce: Benassi - Oddo, Miglionico, Esposito (88. Corvia) - Blasi (84. Obodo), Delvecchio, Giacomazzi, Bertolacci (22. Tomovic), Brivio - Muriel, Di Michele.
    Palermo FC: Viviano - Muňoz, Labrín, Mantovani - Aguirregaray, Migliaccio, Donati, Bertolo, Balzaretti (80. Acquah) - Iličič (72. Zahavi), Hernández (60. Budan).

    Rozhodčí: Tagliavento‎
    bahis siteleri