Wolverhampton – Manchester Utd. 0:5 (kon.) | Newcastle – Norwich 1:0 (kon.)
konec
Wolverhampton Wanderers
0:5 (0:3)
Manchester United
Neděle 18.03.2012, 14:30 • Molineux Stadium • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    61
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Vynikající spolupráci předvedl Welbeck s Valenciou, kteří si vyměňovali míč v pokutovém území. Valencia následně nacentroval míč na zadní tyč, kde byl neobsazený JAVIER HERNANDEZ, který tvrdou střelou pod horní víko uklidil míč do sítě!
     
    56
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Rafael nacentroval míč do pokutového území, kde byl výborně postavený JAVIER HERNANDEZ, který dopravil míč do sítě hlavou. Hennessey nestačil zareagovat.
     
    45+1
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Valencia našel přesnou přihrávkou v pokutovém území DANNYHO WELBECKA, který si výborně naběhl a tvrdou střelou dopravil míč do sítě!
     
    43
    Manchester United právě vstřelil branku!
    ANTONIO VALENCIA dostal přesnou přihrávku do běhu, kterou mu adresoval Rooney. ANTONIO VALENCIA obešel tři protihráče a zakončil na zadní tyč, jeho pokus skončil krásným gólem!
     
    21
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Rooney nacentroval míč na zadní tyč, kde byl neobsazený Carrick, který sklepl míč a JONNY EVANS dopravil míč asi z pěti metrů do branky!

    Lucie Rapantová

    Branky: 21. Evans, 43. Valencia, 45+1. Welbeck, 56. Hernandez, 61. Hernandez

    Karty:   28. Zubar (WOS) - 67. Welbeck (MAN)   39. Zubar (WOS)


    Wolverhampton Wanderers: Hennessey - Zubar, Bassong, Stearman, Ward - Davis (43. Jonsson), Ewards, Foley, Jarvis - Doyle (57. Kightly), Fletcher (78. Ebanks-Blake).
    Manchester United: De Gea - Rafael, Evans (74. Smalling), Ferdinand, Evra (63. Fabio) - Valencia, Carrick (57. Pogba), Scholes, Welbeck - Rooney, Hernandez.

    Rozhodčí: A. Taylor
    bahis siteleri