Dynamo Moskva – N.Novgorod 3:2 (kon.) | Mytišči – Petrohrad 0:4 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
3:2 (1:2, 2:0, 0:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pátek 23.03.2012, 16:30 • Ledovyj dvarec sporta Megasport • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    38:37
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Ovšem v hluché pasáži hry přichází krásný hokejový moment, jenž jde na vrub člověka, od kterého se to tak trochu čeká. MICHAIL ANISIN si vzal pod svou správu kotouč odražený po vhazování, mezi dvěma obránci si střihl slalom a backhandem pod Kovalovu paži poprvé v utkání dal svému týmu vedení. Bez asistence.
     
    26:43
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí jsou odměnění za svou snahu. DMITRIJ PESTUNOV ustál souboj za brankou s Malenkichem, vyjel si mezi kruhy, kde se s pukem otočil a zametl jej mezi Kovalovy betony. Bez asistence.
     
    10:04
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Navíc hosté využívají přesilovku a Kokareva celá situace může mrzet o to více. MARTIN THORNBERG se od mantinelu pokusil nahodit do ohně a s velkým štěstím vrátil svému týmu vedení. Asistence: Alexej Vasiljev, Juuso Hietanen.
     
    08:08
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak jsem to zakřikl. MAREK KVAPIL se pokoušel nahodit puk od mantinelu před branku, mírně jej přizvedl, kotouč se tak odrazil do těla beka Hietanena, odkud doputoval za záda nic netušícího Kovala. Asistence: Jakub Klepiš.
     
    06:35
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Makarov se natlačil do Gorochova, pokusil se z úhlu nahodit puk před branku, kde se odrazil k dojíždějícímu ROBERTU NILSSONOVI, jenž se štěstím překonal překvapeného Jerjomenka. Asistence: Dmitrij Makarov.

    Daniel Polách

    Branky a nahrávky: 9. Kvapil (Klepiš), 27. Pestunov, 39. Anisin - 7. Nilsson (Makarov), 11. Thornberg (Vasiljev, Hietanen)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Volkov) - Graňák, Gorochov, Solovjev, Jalasvaara, Višněvskij, Novák, Barancev - Komarov, Gorovikov, Anisin - Koňkov, Soin, Volkov - Kokarev, Babenko, Mosalev - Kvapil, Pestunov, Klepiš
    Torpedo Nižnij Novgorod: Koval (Bespalov) - Malenkich, Hietanen, Varlamov, Vasiljev, Tjuljapkin, Jevesejenkov - Zajnullin, Gorbunov, Nilsson - Ugarov, Makarov, Thornberg - Krikunov, Potapov, Varnakov - Romanovskij, Galuzin, Vesce

    Rozhodčí: Ronn, Gašilov - Birin, Medveděv
    bahis siteleri