Manchester Utd. – Fulham 1:0 (kon.)
konec
Manchester United
1:0 (1:0)
Fulham FC
Pondělí 26.03.2012, 21:00 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    79
    Ze hry odchází autor dnešního gólu Rooney, kterého fanoušci doprovází aplausem. Nahradil ho Scholes.
     
    77
    Murphy poslal krásný dlouhý míč do pokutového území , kde se nacházel Dempsey. Dempsey byl velmi blízko vyrovnávací brance, ale bohužel jeho střele scházela přesnost.
     
    75
    Hned několik příležitosti přidat druhou branku měli hráči Manchesteru United. První vystřelil Young, jeho střelu vyrazil Murphy, odražený míč se dostal k Roonemu i Giggsovi, ale ani jeden z nich míč do branky nedopravil.
     
    74
    Domácí hráči stihli ještě vystřídat. Ze hry odešel Ferdinand, kterého nahradil Smalling.
     
    72
    Zahraje si také Murphy, který nahradil Diarru.
     
    67
    Také hosté střídají. Ze hřiště odešel Frei, kterého nahradil Ruiz Gonzalez.
     
    63
    Ze hry odchází Welbeck, nahrazuje ho Hernandez.
     
    54
    Domácí hráči mohli přidat další gól, ale vybojovali pouze rohový kop, ze kterého nic nevytěžili. Konkrétně to byl Young, který pálil na vzdálenější tyč, ale Schwarzer svým výborným zákrokem míč vyrazil.
     
    48
    Giggs poslal přesný dlouhý nákop na Valenciu, který si míč zpracoval a vypálil. Briliantní zákrok předvedl Schwarzer, který míč vyrazil!
     
    42
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Young nacentroval míč na zadní tyč, kde pod sebe přihrával Evans, který nachytal Schwarzera. Evans přihrával přesně do toho prostoru, kde se nacházel WAYNE ROONEY, který nastavil kopačku a umístil míč do odkryté brány!
     
    34
    Žlutou kartu vyfasoval Giggs.
     
    33
    Po pravé straně kombinoval Rafael s Valenciou. Valencia mu pak míč vracel přesnou přihrávkou do pokutového území a Rafael se dostal do zakončení. Jeho střelu na přední tyč Schwarzer zlikvidoval.
     
    31
    Giggs udělal několik kliček a obešel dva protihráče, následně poslal přízemní centr do pokutového území. Míč odvracel Kelly, ale zakončit stihl ještě nůžkama Evra. Jeho pokus skončil vedle pravé tyče Schwarzerovy brány.
     
    23
    Frei našel přesnou přihrávkou Dempseyho, který vypálil na zadní tyč, ale De Gea svým zákrokem uklidil míč do svých rukavic.
     
    11
    Rafael utekl hned třem protihráčům a nacentroval míč do pokutového území, kde hlavičkoval Giggs, ale pozorný Schwarzer uklidil míč do náruče.

    Lucie Rapantová

    Branky: 42. Rooney

    Karty:   34. Giggs (MAN)


    Manchester United: De Gea - Rafael, Evans, Ferdinand (74. Smalling), Evra - Valencia, Carrick, Giggs, Young - Rooney (79. Scholes), Welbeck (63. Hernandez)
    Fulham FC: Schwarzer - Kelly, Hangeland, Hughes, Riise - Frei (67. Ruiz Gonzalez), Dempsey, Diarra (72. Murphy), Duff, Dembele - Pogrebnyak.

    Rozhodčí: Michael Oliver
    bahis siteleri