Černí Vlci – Opava 2:5 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 3:4 (kon.) | Liberec – HC Litvínov 6:5 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
6:5 (1:3, 3:1, 2:1)
HC Litvínov
Sobota 31.03.2012, 17:30Mistrovství ČR - 8. třída
Partner:
     
    58:06
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak čeká nás ještě pořádná drama, protože Litvínov snižuje na rozdíl jediného gólu. Havelka ještě našel před brankou lépe postaveného KRISTIANA REICHELA a ten ještě dává svému týmu naději. Asistence: Martin Havelka.
     
    46:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec odskakuje již na rozdíl dvou branek! Po střele Straky se opět dokázal v předbrankovém prostoru prosadit MATYÁŠ KAČÍREK. Asistence: Patrik Straka, Dominik Wieser.
     
    43:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec otáčí výsledek z 1:4 na 5:4! Tygři pokračovali v útočném snažení a v předbrankovém prostoru se prosadil TOMÁŠ NEZBEDA, čímž na stadionu rozpoutal obrovskou vlnu radosti. Asistence: Samuel Solenský.
     
    34:05
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tříbrankový náskok Litvínova je smazán a začíná se opět odznova! Jan Eichner opět pálil tvrdě od modré, Uher kotouč pouze vyrazil a TOMÁŠ NEZBEDA již neměl těžkou úlohu dorazit jej do branky. Asistence: Jan Eichler.
     
    24:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec je za svou aktivitu odměněn a dostává se soupeři již na dosah jediného gólu. Mróz posunul puk na lépe postaveného PATRIKA STRAKU a ten střelou z první překonává Uhra. Asistence: Zikmund Mróz.
     
    21:55
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec ovšem okamžitě reaguje snížením. Slavík našel ve druhé vlně najetého MARKA ZACHARA a ten se střelou z první trefil přesně. Uher neměl sebemenší nárok. Asistence: Tomáš Slavík, Tomáš Nezbeda.
     
    21:04
    Litvínov právě vstřelil branku!
    JAN BEČVÁŘ trestné střílení i se štěstím proměňuje. Žajdlík si stačil na puk sáhnout, ale přesto skončil za jeho zády.
     
    19:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři nakonec pouhou vteřinu před koncem první dvacetiminutovku dokázali vymazat nulu na kontě svých vstřelených branek. Prosadit se dokázal jejich nejaktivnější hráč MAREK ZACHAR. Asistence: Samuel Solenský, Tomáš Nezbeda.
     
    12:34
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov střílí již třetí branku! ŠTĚPÁN URBÁNEK si sjel mezi kruhy, zasekávačkou se zbavil beka a vystřelil přesně k tyči. Žajdlík byl naprosto bezmocný. Asistence: David Drašar.
     
    11:21
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Zdeněk Vébr zatáhl puk do útočné třetiny a našel ještě lépe postaveného FILIPA HELTA, který napoprvé trefil jen zadní mantinel, ale touš se vrátil k němu zpět a litvínovský forvard tak mohl zasunout do poloprázdné kasy. Asistence: Zdeněk Vébr.
     
    08:34
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Po dlouhém obléhání liberecké branky, kdy ještě nedokázal před Žajdlíkem skórovat Myšák ani Havelka, doklepnul touš do prázdné svatyně až FILIP HELT. Asistence: Martin Havelka, Josef Myšák.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 20. Zachar (Solenský, Nezbeda), 22. Zachar (Slavík, Nezbeda), 25. Straka (Mróz), 35. Nezbeda (Eichler), 44. Nezbeda (Solenský), 47. Kačírek (Straka, Wieser) - 9. Helt (Havelka, Myšák), 12. Helt (Vébr), 13. Urbánek (Drašar), 22. Bečvář (pen.), 59. Reichel (Havelka)


    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (Jiránek) – Henych, Kunst, Zachar, Wiencek, Straka, Wieser, Solenský, Minařík, Slavík, Balabán, Čechura, Dvořák, Mróz, Eichler, Nejedlý, Nezbeda, Jursa, Kačírek, Velechovský.
    HC Litvínov: Uher (Orct) – Havlíček, Urbánek, Macháč, Ziegler, Vébr, Pleva, Myšák, Kellermann, Pinda, Drašar, Kučera, Pelikánová, Helt, Reichel, Bečvář, Klika, Havelka.

    Rozhodčí: Hladík – Hanzlík, Kajínek
    bahis siteleri