Košice – HC Slovan 4:2 (kon.)
konec
HC Košice
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
HC Slovan Bratislava
sk Pondělí 09.04.2012, 18:00 • Steel aréna • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Dnešné stretnutie sleduje 6 491 divákov.
     
    58:02
    Po tvrdom zákroku je vylúčený Libor Hudáček a tréner Jan Neliba ho určite nepochváli. Mladý útočník hostí dostal 2 minúty za napadnutie hlavy a krku +10 minútový osobný trest.
     
    57:08
    Slovan dal gól!
    A možno zrejme ešte tak celkom nerozhodol. Rýchlo sa podarilo znížiť MICHALOVI DOBROŇOVI. V tom istom čase si hostia zobrali oddychový čas. Asistencie: Ján Lipiansky, Ivan Švárny.
     
    56:14
    Košice dali gól!
    MARCEL HAŠČÁK dostal prihrávku na modrú, obrana hostí ho už nestihla prekrížiť a dnes výborný útočník domácich strelou švihom k tyči zrejme rozhoduje dnešné stretnutie. Asistencie: Dušan Pašek, Michal Šeda.
     
    46:04
    Košice dali gól!
    Domáci odskakujú hosťom na rozdiel dvoch gólov. Puk smeroval po mantinely, aby z jednej nádherne našiel Martin Chovan pred bránkou VLADIMÍRA DRAVECKÉHO a ten peknou kľučkou a strelou po ľade strieľa svoj prvý gól v zápase. Asistencie: Martin Chovan, Marcel Haščák.
     
    38:47
    Vylúčenie na strane domácich. Vladimír Dravecký 2 minúty za podrazenie.
     
    35:53
    Peter Bartoš bol v úniku zastavený faulom a na 2 minúty za seknutie si oddýchne na lavici hanby Roman Kukumberg.
     
    30:48
    Hudáček sa predieral k zakončeniu, po odpískani sa dostal do potyčky s Martinom Chovanom a obaja kohúti sú vylúčení na 2 minúty za hrubosť. Hrá sa 4 na 4.
     
    25:34
    Košice dali gól!
    Košičania sa konečne rozostavili a usadili v pásme hostí, MICHEL MIKLÍK dostal prihrávku od modrej čiary, aby si nakorčuľoval k ľavému kruhu a strelou švihom prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Richard Jenčík.
     
    24:54
    Vylúčenie na strane hostí, Michal Hudec 2 minúty za podrazenie.
     
    24:03
    Slovan dal gól!
    Hostia zahrali presilovku veľmi dobre, dlhé sekundy obliehali Hylákovu bránku, domácim sa nepodarilo vyhodiť, keď dobre zapracoval na modrej čiare Štajnoch, hra pokračovala a po prihrávke na modrú prekonal Hyláka tvrdou strelou MARTIN ŠTAJNOCH.
     
    22:07
    Aktivita hostí prináša ovocie v podobne vylúčenia na domácej strane, Martin Chovan 2 minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    21:27
    Bakoš našiel v brejku Hudeca a ten z jednej netrafil bránku, domáce publikum si hlasno vydýchlo.
     
    17:52
    Závar pred Hylákom, Miroslav Šatan bol sám pred brankárom domácich, ani na dvakrát neprekonal už ležiaceho Hyláka.
     
    14:26
    Hostia pôjdu opäť do štyroch, "zlý muž" Slovanu Kevin Harvey 2 minúty za nedovolené bránenie, zbytočný faul na Baláža pri striedačke domácich.
     
    12:16
    Hvila prihral na voľného Jenčíka a ten sám pred brankárom trafil len do náruče Konráda.
     
    11:32
    Vylúčenie na strane hostí, Dávid Skokan 2 minúty za nedovolené bránenie, domáci majú 68 sekúnd výhodu 5 na 3.
     
    10:40
    Potlesk na otvorenej scéne pre domácich hráčov, aktivita štvtého útoku priniesla vylúčenie na strane hostí. Ivan Švárny 2 minúty za držanie.
     
    07:30
    Opäť závar pred Konrádom, po zmätkoch pred brankárom hostí sa takmer presadil Baláž, v poslednej chvíli mu vypichol puk Dobroň.
     
    05:20
    Jaroslav Kristek si počkal na modrej, spracoval si puk a upaľoval sám na Konráda, nešpekuloval a strelou švihom len tesne minul.
     
    04:18
    Závar pred brankárom hostí po snahe prvého útoku, Dravecký z otočky našiel Haščáka, ten prihral na Pašeka a ten v poslednom momente nepretlačil puk za Konráda.
     
    00:41
    Košice dali gól!
    Nič lepšie sa domácim stať nemohlo, ako streliť prvý gól v zápase už v 41 sekunde zápasu. Peter Bartoš sa predral cez obranu hostí, jeho strelu vyrazil Konrád len ku MICHELOVI MIKLÍKOVI a ten už prekonal bezmocného brankára hostí. Asistencia: Peter Bartoš.

    Miroslav Samseli

    Branky a nahrávky: 1. Miklík (Bartoš), 26. Miklík (Jenčík), 47. Dravecký (Mar. Chovan, Haščák), 57. Haščák (Pašek, Šeda) - 25. Štajnoch, 58. Dobroň (Lipiansky, Švárny)


    HC Košice: Hylák (Halász) - Homér, Tabaček (A), Šeda, Kolba, Novák, Mar. Chovan, Gajdoš - Pašek, Haščák, Dravecký (A) - Bartoš, Kristek, Zálešák (K) - Jenčík, Gron, Miklík - Mlynarovič, Hvila, Baláž - Piatak
    Tréner: Miroslav Ihnačák

    HC Slovan Bratislava: Konrád (Karhunen) - Švarný, Dobroň, Ďatelinka, Frühauf, Jerofejevs, Štajnoch, Preisinger, Kozák - Hudáček, Lipiansky (A), Šatan (K) - Bakoš, Kukumberg (A), Hudec - Skokan, Bulík, Bartánus - Harvey, Buc, Kudrna
    Tréner: Jan Neliba

    Rozhodčí: J. Konc, J. Kubuš - P. Stano, R. Gajan

    Diváci: 6 491
    bahis siteleri