Everton – Sunderland 4:0 (kon.) | Newcastle – Bolton 2:0 (kon.) | Tottenham – Norwich 1:2 (kon.)
Aston Villa – Stoke 1:1 (kon.) | Fulham – Chelsea 1:1 (kon.)
konec
Everton FC
4:0 (0:0)
Sunderland AFC
Pondělí 09.04.2012, 16:00 • Goodison Park, Liverpool • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    81
    Everton právě vstřelil branku!
    Rohový kop zahráli domácí nakrátko, Pienaar se poté dokázal uvolnit a po jeho zpětné přihrávce střílel v pokutovém území VICTOR ANICHEBE. Hosté ránu zblokovali, domácí fotbalista se však vzápětí dostal k opakované střele a tečovaný míč skončil za zády brankáře Mignoleta.
     
    76
    Everton právě vstřelil branku!
    Everton s největší pravděpodobností rozhodl o tříbodovém zisku. LEON OSMAN jako by okopíroval střelu Pienaara, prakticky ze stejného místa zakroutil míč k levé tyči, od které se odrazil do Mignoletovy brány.
     
    75
    Everton právě vstřelil branku!
    Sunderland měl dobrou šanci na vyrovnání, tu ale nevyužil, a tak udeřilo na druhé straně. Gueye posunul míč STEVENU PIENAAROVI, jenž ho z hranice pokutového území zakroutil technicky přesně k levé tyči.
     
    52
    Everton právě vstřelil branku!
    McFadden zakroutil rohový kop na přední tyč, kde ho hosté odhlavičkovali. Míč se ale nedostal z pokutového území, Pienaar ho přiťukl Osmanovi, který na hranici vápna tvrdě vystřelil. Brankář Mignolet jeho pokus vyrazil a MAGAYE GUEYE z dorážky rozvlnil síť.

    Tereza Švandová

    Branky: 52. Gueye, 75. Pienaar, 76. Osman, 81. Anichebe

    Karty:   18. Cattermole (SUN), 83. Richardson (SUN)


    Everton FC: Howard - Hibbert, Heitinga, Jagielka, P. Neville (84. Coleman) - Gueye, Fellaini (78. Anichebe), Osman, Pienaar - McFadden (65. Drenthe), Stracqualursi.
    Sunderland AFC: Mignolet - Bardsley (58. Richardson), Turner, Kilgallon, Colback - Larsson, Vaughan (75. Wickham), Cattermole (68. Ji) - McClean, Gardner, Sességnon.

    Rozhodčí: Friend

    Diváci: 32 249
    bahis siteleri