Česko – Slovensko 3:1 (kon.)
konec
Česko
3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
Slovensko
Středa 18.04.2012, 18:10 • O2 Aréna, Praha - Libeň • Reprezentace
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je konec. Česko zaslouženě vítězí. O vítěznou branku se postaral Petr Tenkrát. Do prázdné branky se prosadil ještě Plekanec a rozhodl o výhře Čechů. Z mé strany je to pro dnešek vše.
     
    59:49
    Ještě jednou se zkoušel zprava prosadit Plekanec, ale klička mu nevyšla.
     
    59:27
    Česko právě vstřelilo branku! Branku vstřelil PLEKANEC.
     
    59:20
    Slováci hrají bez Hamerlíka v bráně! Vydareného střela skončila na vyrážečce Štěpánka.
     
    59:08
    Oddechový čas Slovenska.
     
    59:08
    Slovensko bude mít ještě slibnou příležitost. Na trestné lavici sedí Mojžíš (CZE). Odpyká si dvouminutový trest za podražení.
     
    58:56
    Slováci drží kotouč, snaží se dostat na útočnou polovinu a ještě ohrozit branku Štěpánka. Prozatím se jim to nepodařilo.
     
    58:08
    Češi uzamkli Slováky v jejich obranném pásmu. Nejdříve se do protiútoku vydal Tenkrát a mohl nabít Plekancovi. Počkal si ovšem na Tlustého, který byl bráněn. Ze závaru před brankou nezapršelo.
     
    57:02
    Individuálně to zkoušel Sýkora. Ze středu kluziště se dostal až vedle Štěpánka, ale z jeho spoluhráčů se mu nikdo nenabídl.
     
    56:24
    Další vhazování před brankou Hamerlíka. Tentokrát po levici brankáře třineckých Ocelářů. Češi nabrali dostatečný klid.
     
    55:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení. Elitní formace Čechů se postarala i o druhou branku. Tlustý nabil Kutlákovi, jehož dělovku od modré vyrazil Hamerlík před sebe. Tam stál nehlídaný PETR TENKRÁT - 2:1! Asistence: Zdeněk Kutlák, Jiří Tlustý.
     
    55:21
    Utkání sleduje 9459 diváků.
     
    55:15
    Slovákům se podařilo vybojovat útočné pásmo. Další střelu Sersena musel krotit Štěpánek. Vhazuje se po levici českého brankáře.
     
    54:22
    Od modré to zkoušel Sersen, jehož dělovka provětrala lapačku Štěpánka.
     
    53:42
    Probíha mela v pravém rohu kluziště na polovině Slováků. Hráči dolují kotouč, což končí pokusy o vyhození. Jeden z nich se právě ujal.
     
    52:48
    Obě mužstva se snaží něco vymyslet, ale v kombinaci to krapet vázne. Týmy to zkoušejí nahazováním kotoučů, což si ovšem obránci obou celků hlídají.
     
    52:03
    Do zakončení se dostal na levé straně Vondrka. Jeho ránu musel nadvakrát likvidovat Hamerlík. Úprava ledové plochy a vhazování po pravici Hamerlíka.
    Marken.cz

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 18. Kutlák (Petružálek, Kašpar), 56. Tenkrát (Kutlák, Tlustý), 60. Plekanec - 35. Kudroč (Surový)


    Česko: Štěpánek - Nakládal, Krejčík, Kutlák, Čáslava, Mojžíš, Kudělka, Zámorský - Tenkrát, Plekanec, Tlustý - Petružálek, Novotný, Kašpar - Průcha, Nedvěd, Rachůnek - Kumstát, Jan Kovář, Vondrka - Vampola, Holík
    Slovensko: Hamerlík - Starosta, P. Mikúš, Kudroč, Sersen, Sýkora, Vydarený, Mihálik, Stehlík - Radivojevič, Bližňák, Marcel Hossa - Surový, Cibák, Ružička - Hovorka, J. Mikúš, Bartovič - Lušňák, Kytnár, Špirko

    Rozhodčí: Baluška, Jeřábek - Blümel, Valach
    bahis siteleri