Jablonec – Sparta 2:3 (kon.)
konec
FK Jablonec
2:3 (1:1)
AC Sparta Praha
Středa 18.04.2012, 16:00Pohár FAČR
Předzápasové kurzy
     
    88
    Sparta právě vstřelila branku!
    JOSEF HUŠBAUER znovu z protiútoku udeřil, hosté vedou v Jablonci 3:2. Kweuke mu připravil ideální střeleckou pozici, Hušbauer střílel skoro do prázdné branky.
     
    82
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané odpověděli na aktivitu soupeře nejlepším možným způsobem, JOSEF HUŠBAUER dopravil balon do sítě a hosté jsou k postupu ještě blíže. Sparťanský záložník trefil zleva přesně ke vzdálenější tyči – 2:2.
     
    74
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Severočeši jdou do vedení, Sparta se začíná o svoji postupovou vstupenku pořádně strachovat. Novákův přetažený centr k pravé tyči usměrnil do branky VÍT BENEŠ – 2:1.
     
    18
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Baumit si ovšem přichystal rychlou odpověď, DAVID LAFATA vyrovnává na 1:1. Nejlepší ligový střelec pálil z dvaceti metrů, Jakub Brabec se tentokrát stal smolařem okamžiku. Lafatovu střelu si nešťastně tečoval do vlastní branky.
     
    16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané se v šestnácté minutě zápasu dostávají do vedení. Matějovského centr přesměroval do sítě na malém vápně hlavičkující JAKUB BRABEC – 0:1.

    Lukáš Šonský


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 18. Lafata, 74. Beneš - 16. J. Brabec, 82. Hušbauer, 88. Hušbauer

    Karty:   5. Vošahlík (JAB), 32. Lafata (JAB), 45. Piták (JAB), 87. Loučka (JAB) - 49. Přikryl (SPA), 72. Hušbauer (SPA), 76. Jarošík (SPA), 80. Kweuke (SPA)


    FK Jablonec: Špit – Štochl, Beneš, Pavlík, Novák – Vošahlík (66. Třešňák), Jarolím, Piták, Loučka, Kopic (85. Jablonský) – Lafata.
    AC Sparta Praha: Vaclík – Přikryl, J. Brabec, E. Brabec, Pamič – Sionko, Hušbauer, Jarošík, Matějovský, Krejčí – Kweuke (90. Kerič).

    Rozhodčí: Jech – Urban, Makovička.
    bahis siteleri